reklama
danao84
Fanka BB :)
No makabra. Niby po 10-tym ma być fajnie, ale ja jakos im nie wierzę. Zresztą słyszałam tez inne wersje. Tak więc po prawdzie nie wiadomo w co wierzyć. W ogóle w tym roku letnia pogoda nas jakoś nie rozpieszcza
Wika polewaj pijemy
) ja mam dziś ochotę na drineczka ale mój mi powiedział< nie możesz> tak jak ja bym juz była w ciąży a nie po owulacyjnych dzionkach,i tak w każdym miesiącu w trakcie@ nie moge bo dostaje mocnego krwawienia później już też nie bo żeby owulka była oki a po znowu nie no bo żeby nie zaszkodzić fasolince jakoby się udało, ale pamiętam jak ze 3miesiące temu myslałam że się udało ale jednak @nadeszła to tak się ubrzdyngoliłam że tragedia
a gdzie na wakacje się wybieracie??
a gdzie na wakacje się wybieracie??
Ostatnia edycja:
rozczochrana.mama
lubi ktos RIHANNE? 

Bunny86
mama Patryka i Dominika
Tak a cio?
rozczochrana.mama
A nic... Mówiłam że się czymś muszę zajać.... przynajmniej mnie nie kusiło... a teraz uciekam do Męża.
Zmiażdzymy sobie jakiś filmik i pójdziemy spać
...
Dobrej Nocy Wszystkim
http://www.youtube.com/watch?v=nhBorPm6JjQ

Zmiażdzymy sobie jakiś filmik i pójdziemy spać
Dobrej Nocy Wszystkim
http://www.youtube.com/watch?v=nhBorPm6JjQ

Załączniki
Ostatnia edycja:
Bunny86
mama Patryka i Dominika
Eno laska ty to uzdolniona jesteś ja to ledwo kółko rysuje :-)
wika8
Mamusia Igusia i Wojtusia
hej
\
Maja, jedziemy do Łeby. CO do picia, to ja nie piję już ponad lata. Podczas staranek o Igora było tak samo jak u CIebie, podczas okresu nie, bo mocno krwawiłam, po okresie nie, bo owulka i a nóż w ciąży jestem, potem ciąża i karmienie piersią. I teraz też się nie zanosi na jakies libacje alkoholowe, zresztą wcale mi do tego nie jest teskno
Rozczochrana, ale masz talenta
Świetny szkic
U mnie jesieni ciąg dalszy, wrrrrrrrrrr. KTO ZABRAŁ SŁOŃCE!!!?????? ODDAWAĆ!!!!!!!
Maja, jedziemy do Łeby. CO do picia, to ja nie piję już ponad lata. Podczas staranek o Igora było tak samo jak u CIebie, podczas okresu nie, bo mocno krwawiłam, po okresie nie, bo owulka i a nóż w ciąży jestem, potem ciąża i karmienie piersią. I teraz też się nie zanosi na jakies libacje alkoholowe, zresztą wcale mi do tego nie jest teskno
Rozczochrana, ale masz talenta
U mnie jesieni ciąg dalszy, wrrrrrrrrrr. KTO ZABRAŁ SŁOŃCE!!!?????? ODDAWAĆ!!!!!!!
Bunny86
mama Patryka i Dominika
Dobry!
Ale mnie zgaga torturuje . W życiu jej nie miałam a tu od wczoraj mi nie odpuszcza. Patryka coś w nocy bolało płakał biedny, przeciwbolowe pomogło ale jak tylko próbowałam go odłożyć to wszystko zaczynało sie od nowa. Rano wstał zjadł śniadanie i poszedł spać. Moje biedactwo .
Ale mnie zgaga torturuje . W życiu jej nie miałam a tu od wczoraj mi nie odpuszcza. Patryka coś w nocy bolało płakał biedny, przeciwbolowe pomogło ale jak tylko próbowałam go odłożyć to wszystko zaczynało sie od nowa. Rano wstał zjadł śniadanie i poszedł spać. Moje biedactwo .
Ostatnia edycja:
reklama
martolinka
Mama i nie tylko :-)
Witajcie;-)
Dziś ostatnia szansa (teorytycznie ) w tym cyklu
Wika oby pogoda dopisała bo nad morzem co innego robic? powodzenia
Bunny moze zabki , albo zjadł coś ciezkiego?
Antek ma czasem jakies niepokojace sny . Cos sobie mamrocze , kreci się , ale zaraaz zasypia
a ja sobie słucham YouTube - ‪Marillion - Kayleigh‬‏
Dziś ostatnia szansa (teorytycznie ) w tym cyklu
Wika oby pogoda dopisała bo nad morzem co innego robic? powodzenia
Bunny moze zabki , albo zjadł coś ciezkiego?
Antek ma czasem jakies niepokojace sny . Cos sobie mamrocze , kreci się , ale zaraaz zasypia
a ja sobie słucham YouTube - ‪Marillion - Kayleigh‬‏
Podziel się: