reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamusie w 2012

Maja nie przekreślaj tego cyklu !!! Moze ten ból świadczy o tym ze sie udało. A miałaś badania na tarczycę?

Liv dlatego kupiłam tylko 1 . Jak bym kupiła więcej to bym co chwilę latała sikać!

reklama
miałam na tarczycę i wsiorek oki ,zapytam mojego ginka co zaproponuje mi teraz jakie badanka a moze jakies tabsy czy cosik:/bo troche juz dlugo to wszystko trwa
Bunny cudnie by było ale napewno sie nie udalo w tym cyklu to by bylo zbyt piękne:/ ale może w następnym sie uda
dziś zwątpiłam że może być fasolinka wbrzuchu i zrobilam sobie wybielanie zabków

weszłam do pracy i wyszłam :-)
nie wytrzymałam... poprosiłam menagera o wolne...
leże wysmarowana jakimś syfem na oparzenia i cierpie katusze... mam za swoje :confused2:

maja NAJLEPSZEGO! a może skoro u Ciebie w porząsiu to może warto zbadać żołnierzyki ukochanego? :-)

truskawcia nieeee łam sie... ja też już czuje że @ się zbliża... smutno mi ale trzeba byc twardym a nie miętkim! ile się ludzie starają o dzieci... my to przy nich pikuś... a później będziesz opowiadać maleństwu jak bardzo było wystarane i wyczekiwane :-D głowa do góry!

Ostatnia edycja:
rozczochrana to zes sie urzadzila!:szok: lez i sie kuruj

maja nie wszystko stracone jeszcze !
a czym wybielalas zabki, bo ja juz roznych specyfikow probowalam a ostatnio katuje sie tym
Szybkie WYBIELANIE ZEBOW paski światło wybielające (1656551990) - Aukcje internetowe Allegro

ale sie wkurzylam, dzis przyszedl stroj z allegro i co?? kupilam najgorszy:wściekła/y: tzn te wiazania sa beznadziejne, placza mi sie przy zawiazywaniu, uciekaja, grrr!a cycki jakie male sa takie sa nadal ***OKAZJA sexi bikini Strips 5- rozmiar 75C+40*** (1673636250) - Aukcje internetowe Allegro

wika
udanego plażowania!

liv co tam u Ciebie?

trina a probowalas oscilocilum czy cos takiego na przeziebienie dla kobiet w ciazy? to takie granulki, wspolczuje Ci kochana

wogole to bylam w szoku jak dzis policzylam dni cyklu! myslalam ze to gdzies 15 a to juz 21!!! he he 3 testy czekaja w szafce- pewnie bede tak jak Bunny szaec z niecierpliwosci

Ostatnia edycja:
rozczochrana dziękuję bardzo :) a bedziemy właśnie badac żołnierzy teraz
lelek ja robilam u dentysty takie sylikonowe nakładki i u niego kupowalam taki żel wybielający i powiem ci ze efekt super ale ząbki tak po tym bolą że nie idzie wytrzymać tego ,ten zel nakłada się 8razy w odstępach 3dni ale ja tygodniowe sobie robię i powinno sie nosić 2godziny te nakładki a ja nosze godzinke a i tak tak mnie zeby bolą cały dzień że nie wyróbka i chyba nie skończę tego wybielania bo juz mam dośc tego bólu a to dopiero 4raz nakładałam:(

maja ja tym sposobem tez robilam i powiem Ci ze nie widzialam poprawy. Najbielsze zęby mialam zaraz po sciagnieciu aparatu, kiedy to szorowalam zęby 10tysiecy razy dziennie elmeksem! wtedy wszyscy sie mnie pytali czy wybielalam! a teraz... znow sa szare, tzn ja bym tak nie rozpaczala bo nie mam ich strasznych tylko 1 i 2 lewa, ktore kiedys byly wybite i sztukowane a pozniej leczone kanalowo i teraz co dzien to ciemniejsze sa. Dentysta mi mowil ze nie ma na to sposobu, no chyba ze implanty wstawie

rozczochrana ja Cie tam nie namawiam;-)

Ostatnia edycja:
lelek a ja widziałam efeekt po 2razie i wszystcy widza że są duuużo bielsze tylko narazie mam przy dziąsłach jeszcze takie żóltsze :p ale ja i tak mam się z tymi zębami tez właśnie muszę aparacik założyć ale dopiero jak wrócimy do Pl:) bo tutaj mnóstwo kasiorki

reklama
Do góry