reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie w 2012

livka to spoko, 2,5 kg tylko to calkiem niewiele ;-) Ale wzdecia to wiem tez ze moga swoje zrobic. U mnie w 8tc to tak wywalalo, ze kazdy mowil, ze w ciazy jestem :-) Ciekawe kiedy teraz takiego balona dostane :rolleyes2:

Bylam w parku z Elvisem. Taka duchota u nas, ze szok. W cieniu ledwo idzie wytrzymac :dry:

reklama
Zapraszam do mnie na balkon ! Słoneczko świeci ale nie jest duszno a nawet fajny wietrzyk jest.

Lazurek mieszkam na wsi ale jeszcze nie zabitej dechami :-)

mmona jak z jednym poszło tak gładko to z drugim też nie będzie źle!!
livastrid no nie przytyłas dużo ... może w pierwszej ciaży miałaś mniejszy w tym okresie i teraz porównujesz? podobno w kolejnych ciażach brzuch widac znacznie wcześniej :-)
Bunny romans z kuzynem? czego to już ludzie nie wymyślą... hehe
lazurek u nas chłodno i paskudnie także jak chcesz się ochłodzić troszkę to zapraszam serdecznie :-D

Livastrid jestem i tu :))

Rozczochrana masz talenta :) Jak jest z Twoim @@ ?? Przylazł czy nie?? bo tak czytam Was na raty i mogło mi coś umknąć :(

Martolinka zapomniałam Ci pogratulować odpieluchowania Antka :) Super, u nas na razie cisza w tym temacie :(

Mona z drugim tez ci pójdze gładko :) Trzymam kciuki :)

jutro ostatni dzień urlopu, ehhh, ale szbko zleciało :((

spoko laseczki :D ja sobie daje rade sama jak widać :-D będziecie mnie później nadrabiać jak walne kilka stron monologu :-D haha
w ciąży nie jestem.
tzn przynajmniej tak uwazaja wszystkie testy które robię... to mój 38dc przy normalnych 30sto maksymalnie 32dniowych cyklach...
i albo mnie te testy robia w konia albo sobie macica ze mnie jaja robi... :-D

Wika wiesz co posżło stosunkowo łatwo , ale to był odpowiedni czas. Teraz zakładam mu pieluche do spania i jest super :) juz zapomniałam ,ze moze byc tak fajnie. Na Was tez przyjdzie czas...
Rozczochrańcu moja kolezanka o której pisałam robiła testy i dopiero w 8 tc test pokazał dwie ktechy
mam nadzieje ,z e tak jest u Ciebie

reklama
babolce nie wiem co mi jest ale raczej na bank dopiero teraz mam owu!!!! bo dzis mi wyszedl sluz taki typowo owulacyjny(wczoraj tylko troche) i nawet jesli to nie owulka to napisałam do męza, ze nie obchodzi mnie jak to zrobi- jutro z rana ma byc w domu!On na to, ze nie da rady ale skoro taka powazna sytuacja to zjedzie na baze, ja pojade do niego i w ciezarowce strzeli gola:-D:-D

wika zawsze wszystko co dobre szybko sie konczy:-(

martolinka no u mnie to Milosz jak robi kupe pokazuje na pupe, nocnik i robi w pieluszke:-)

rozczochrana ale masz zagwostke:szok:

Do góry