reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie w 2012

Meliskaa witamy!
Znalałaś odpowiedni wątek. Tutaj właśnie są same takie babki, które chcą urodzić w 2012 ( niektórym już się udało załapać na ten rok) lub chociaż zajść w ciążę w 2012:-)
Napisz coś więcej o sobie:-)

reklama
Meliskaa witaj

calogera
zeby chodziaz w cytaty te kopie albo podane zrodlo, to chociaz byloby szczersze:-D co wykladasz jak mozna wiedziec?

dana wczasuj sie milo, tesknic babole beda, ale tak jest juz z nami. kiedys pisalas o siostrzenicy chyba, ze takie male kuku miala czy juz wszystko doszlo do normy?

Mama, przyszla, to juz wiesz, ze mialas dlugi cykl, albo jakis jeden Ci wypadl. Teraz tylko starac sie po o dzidzi:-D

no, przegapilas martolinko, ale najwyzej w maju urodzisz:tak:

Liv z małą już wszystko w porządku. To znaczy trzeba jeszcze trochę uważać na to jakie, kiedy i ile kupek robi, ale najgorsze już za nią.:-) Teraz oboje biegają i krzyczą. Doprowadzają tym dziadkow do szału:-D

Hehe ja właśnie dokańczam bibliografię do mojej pracy mgr ... Więc jestem na czsie z odpowiednim wstawianiem przecinków tudzież kropek, tekstów pochylonych czy też nie :) kooosmos. Ale jak mus to mus.

Teraz troszkę o mnie, 24 lata, jak dobrze pójdzie to za miesiąc będę migła określić się mianem psychologa , pracuję z maluchami :) mieszkam na Śląsku.

U nas też porono i duszno - burza była taka w nocy, że hej !

Dziewczyny orientujecie się może po jakim czasie od odstawienia tabletek (plasterków w moim przypadku) można zrobić badania hormonalne aby wynik był wiarygodny ?

pozdrawiam

Czesc baby :-)
Bylam na miescie. Kupilam duuuuzo ubranek dla niemowlaka, 2 pary slodkich bucikow i jutro do Polski bede wysylac :tak: Moja siostra za miesiac rodzi :dry: Oczywiscie sie ciesze, no ale wiecie... :sorry2: Ona juz trzecie urodzi, a ja... Z tego wszystkiego natknelam sie na test o czulosci 10 i od razu go sobie kupilam :-D Czekam teraz 27-ego jak na zbawienie.
Lelek jak nic jestes w ciazy :tak:
dana pewnie ze bedziemy tesknic :tak: Udanego wypoczynku :-)
martolinka to teraz dzialajcie zaraz jak sie @ skonczy :-) &&&&&&&&
Meliska witaj! Rozgosc sie :tak:

Doznalam dzis szoku. Otoz Borys stwierdzil, ze mam kogos, bo sie nim nie interesuje jak kiedys :-D To mu mowie, ze jak widze, ze on ma wazniejsze zajecia niz spedzanie czasu ze mna to nie bede sie prosic. No i sobie znalazl teorie na moje zachowanie :-) Alez on jest blyskotliwy momentami, az mi rece opadaja...

No i sobie znalazl teorie na moje zachowanie :-) Alez on jest blyskotliwy momentami, az mi rece opadaja...

no normalnie zabawne:-D

nie masz co sie martwic lazurku, tez swoje bedziesz miec, a siostra chyba starsza od Ciebie, co?

calogera szczegolnie taki prezent;-)

Meliskaa
na pytanie nie odpowiem bo ja anty do anty a wlasciwie moja watroba jest anty:-D
a o jakiej specjalnosci? pewnie jakas rozwoju, moze wychowawcza?

mnie z zawodu po czesci blizej do Melisy niz calogera, ekonomie to lubie tylko taka, kiedy mam duza pieniazkow na koncie:-D, no ale wykladowca akademicki to fajna sprawa-byc po drugiej stronie na uczelni:rolleyes:

ed-
martolinka wlasnie jakis czas temu maz mi wyslal to samo
jak zwykle prawda lezy po srodku, ogolnie takie moje zdanie

jako obywatel polski w n mieszkajacy stwierdzam, ze artykul w paru miejscach niestety nieuczciwie napisany, tym bardziej, ze sama mam pracowac w barnevernet jak wychowam troche te moje szkraby

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry