reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie w 2012

reklama
No laseczki wracam do pracy :-) na razie na pół etatu (6 godz) i tylko 2 tygodnie dopóki kogoś nie znajda i jako tako nie zajarzy. Ta dziewczyna co była na moje miejsce dzis zadzwoniła i powiedziała szefowi ze juz do pracy nie przyjdzie . Kuzynka sie na razie patrykiem zaopiekuje .
Trzeba było widzieć minę szefcia, on mi mówi o pracy a Patryk siedzi na nocniku i robi kupe :-):-):-) ha ha

Witaj Meliska! Wakacje w Turcji no tylko pozazdrościć! Pewnie opalona wrociłaś. A powiedz faceci to tam przystojni są :p?

Ostatnia edycja:
Bunny przystojni? baaa... ! wiesz jacy sa w łóżku dobrzy?! :-D uuuhuhu :-D
gdyby nie różnice kulturowe może bym dalej miała taką frajde w łóżku haha :-D w sumie teraz też jest frajda ale wtedy... ech wspomnienia :-D

u mnie dalej zastój ... jutro ide się zarejsetrowac do GP (lekarz pierwszego kontaktu) żeby żebrać o betę (której tutaj normalnie nie robią) dzisiaj robiłam rano test. wyszedl negatywny. muszę ustalić przyczynę zatrzymania @.

edit: Wy tu ciągle kogoś ze swoich rejonów znajdujecie dziewuszki a ja?? jest ktoś z podkarpacia? bo o uk pytać nie bede... :-)

Ostatnia edycja:
Meliskaa no nie powiem, daleko uciekłaś od swojego miejsca pochodzenia:-D
Martolinka z czego pracę piszesz?

Rozczochrana nasza nowa koleżanka Meliskaa jak widać jest z podkarpacia. Nie wiem jaki konkretnie rejon Cię interesuje. Ale to już zawsze jakies sąsiedztwo jest:-)

Ostatnia edycja:
No to tylko zazdrościć takich wspomnień. Bo ja jak ta Fiona tylko jednego Shreka miałam. Choć narzekać też nie mogę :-) . Zwłaszcza jutro narzekać nie będę jak wróci z delegacji.

e tam zazdrościć... się szalało na studiach troche :-) to wszystko :-D a że studia luzackie były to sie miało dużo czasu i jako opiekunka wymiany międzynarodowej troszke imprez z nimi obeszłam zżyłam sie no dużo czasu z nimi spędzałam... a zwłaszcza z takim jednym chlopakiem z Turcji. cały jego pobyt w PL byliśmy nierozłączni... chciał przedłużyć pobyt i zlożyć papiery na studia w PL ale warunkiem było że jezeli będziemy razem ja przejdę na jego wiarę... i tak po roku czasu sie rozstaliśmy... nie miałam zamiaru przechodzić na jego wiarę... skończyło się jak się skończyło i w sumie to nie żałuję bo mam wspaniałego kochającego meża który nie stawia mi durnych warunków i jest ze mną bez względu na wszystko i Kocham go nad życie :-D
a tak poza tym wyszły mi na brodzie krostki... koleżanka dzisiaj w pracy wyskoczyła z hasłem ... KOCHANA ALE CI NA BRODZIE ZACHCIANKI WYSZŁY! lol cokolwiek to miało znaczyć bo nikt w pracy nie wie że @ się spóźnia ... :baffled:

edit: Bunny mówisz że synek kulturalnie na nocniczku sadzil kupsztala w trakcie tej rozmowy? :-D

czesc dziewczyny :-) prawie tydzien mnie nie bylo :zawstydzona/y: ale Was nadrobilam :-D
rozczochrana wszystkiego najlepsiejszego, dwoch kreseczek na tescie :-) spoznione ale szczere zyczonka :-) a ska dokladnie jestes?? ja z malopolski, wiec nie tak daleko ;-)
lelek co ja slysze :-) testuj, testuj :-)
k&M gratulacje, moze cos sie w koncu ruszy w tym watku :-)

mmona gratulacje, ze juz po rozmowach, ja pojutrze bede gadac z kierowniczka, z szefem mam nadzieje, ze nie bede musiala ;-) i jak dobbrze pojdzie to pracuje jeszcze do konca miesiaca :-) a pozniej wakacje!!!!! :-) wprawdzie nie egipt w tym roku ale Mielno najprawdopodobniej :-)
lazurek, anastazja dziekuje za pamiec :-) czuje sie dobrze, czasem mam mdlosci, ale to na widok pieczonego i smazonego ale ogolnie jestem w szoku, ze tak dobrze znosze poczatek :-) pfu, pfu lepiej to wypluje :-) dzis odebralam wyniki na tokso i okazalo sie ze nie chorowalam ani nie choruje na to dziadostwo :wściekła/y:szkoda, ze nie mam tego za soba :-(

a noo i dzis wskoczyl nam 10 tydzien ciazy :-):-):-):-)

danao pisze prace na temat Herberta :tak:Czy i jak funkcjonuje w internecie...
Młody śpi a ja czekam na wieści od Lelci.
Bunny to tak jak ja jednego Shreka masz.. Czasem żałuje , ze sobie nie poszalałam , ale ogólnie nie narzekam;-)

reklama
Jestescie bardzo kochane ze tak sie martwicie o mnie,ale ja głupek dałam Wam sie namowic na test i po co???? NEGATYW!!! Jakbym nie robila testa to by doła nie bylo,a tak jest:-(
sprzedałam ten samochod i jestem bez auta, dobrze ze maz wracal z trasy to zabral nas po drodze bo tak to chyba bym na pieszo szla 12km z malym, fotelikiem i wszystkimi szpargałami z auta.
lazurek- ciuchy sprzedaje, te za male na mnie i za ciasne

a wybaczcie ze wiecej Wam nie odpisze ale moja depresja po tescie mi nie pozwala

Do góry