reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie w 2012

ja jestem :-) ale zimno sie zrobilo, slychac burze z oddali i zaczelo padac :wściekła/y: zawsze tak jest jak mam wolne
lelek nie teraz to za miesiac :-)

reklama
Hej!
Ja zaraz wyjeżdżam:-)
Pogoda taka sobie, ale może najgorzej nie będzie.
Do zobaczenia za tydzień. Wracam w przyszłym tygodniu w niedzielę. I mam nadzieję zobaczyć jakieś nowe dobre dwukreskowe wiadomości:-)

Gdzie Wy macie te burze? u mas piękne i bajeczne słońce;-)
Do jutra max będzie trwać moja @ przetrzymam M do niedzieli i zaczynamy działać;-) niech będzie mega wyrzut;-)
dana udanych wakacji!!!!
Livastrid a czemu oni tego borsuka gdzieś nie wywieźli?
Bunny , mmona i ja nabrałąm ochoty na pizze ;-)

Czesc dziewoje ;-)
Cos bylo o zwiazkach mieszanych, wiec ja sie moge wypowiedziec, bo moj w polowie jest Bulgarem, a w polowie Turkiem. Otoz sa chwile kiedy nie jest tak fajnie jakbym chciala. Ostatnio nie gadamy ze soba tak jak powinnismy. Martwi mnie to :-(On jest jakos daleko ode mnie. Ja tak czuje. Bo oni maja w kulturze, ze facetom wszystko wolno, a kobietom to juz niewiele. Ciagle mu powtarzam, ze skoro chce byc ze mna to musi zaakceptowac to, ze ja jestem inna niz on i ze w mojej wierze kobiety maja tyle do powiedzenia ile sami faceci. Nie wiem kiedy on to zrozumie...

Lelek nie smutaj kochana. Mysle, ze jeszcze za wczesnie. Pamietasz co pisal rozczochraniec? Ze jej kolezance po 8 tygodniach dopiero test pokazal. Wiec skoro @ nie ma, nadzieja jest :tak:

martolinka to w niedziele Ty bedziesz wory wykrecac, co? :-D

livastrid szkoda tego borsuka... Kurcze, ale maja sumienie :no:

dana udanego wypoczynku slonce i wracaj do nas z fasolinka :-)

U nas dzis znowu zimno i jakos pochmurno. Nie mam na nic ochoty. Jutro na impreze podobno idziemy do jakiegos klubu. Ciekawe...

tego nie wiem, matrolinka
mnie zwierzat tez szkoda,
ale jak uwazaja, ze zagrozenie to strzelaja, zreszta dla nich sztuka w te czy w tamta strone roznicy nie robi, tym bardziej, ze na jesien sa polowania i mozna strzelac do wszystkiego co ma 4 lapki lub co ma skrzydelka

a ja wlasnie przed chwila zobaczylam sarenke u siebie

Liv , ale widoki :tak:cudo ;-)
Lazurek oj będę wykręcać jak się patrzy:-D mam nadzieję , ze będzie zarówno efektownie , jak i efektywnie (to przede wszystkim):tak:

reklama
Do góry