reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie w 2012

reklama
pozniej Wam odpisze teraz tylko ze za chwile jade sprzedac samochod, przed chwila kilka osob kupilo moje rzeczy z allegro, handlara ze mnie nieziemska:-D
ale brzuch mnie bardzo boli, dobra kupie po drodze test i wieczorem zrobie:rofl2:

Mam ostatnio pecha... wrrr... w nocy do miski , która stała na balkonie napadało dużo wody. Wystawiłaam dziś pranie żeby doschło , wyszłam z Antkiem na balkon i zaczelam zbierac suche rzeczy. Ani sie obejrzałam az mój madry syn przechylił te ciezko miske i cała woda poleciała w dół 10 pieter. Nie mineło 5 minut i juz pukała sasiadka z dołu z awantura , ze jej pranie jest zalane z balkonem włacznie. Grzecznie ja przeprosiłam i powiedziałam , ze moge jej wyprac to co zmokło a balkon zetrzec.. a ta swoje ... Obróciła się na pięcie i poszła
Uroki mieszkania w bloku...

Lelcia rób test koniecznie;-)

livastrid - kliniczna, wspomagania rozwoju :) w tym kierunku.
danao84 - okolice Bielska - Białej - mieszkam tu z moim M. od niespełna 2 lat - chociaż wszyscy tu twierdzą, że Bielsko to nie Śląsk tylko podbeskidzie ;))))) Uwielbiam ten region Polski :))

jak mi się nie chce pisać tego cholerstwa ! wszystko na czas bo w przyszłym tygodniu mój promotor wyjeżdża na urlop ...

Lelek - ostatnio też myślałam, że może jednak już noszę kruszynkę pod sercem. Okres spóźniał mi się 8 dni ! - przy plasterkach. Jednak były to tylko zawirowania hormonalne wróciliśmy z wczasów z Turcji - inny klimat, upał i niestety jedna kreseczka - a już byśmy się cieszyli :) niespodziewane ale baaaardzo chciane :)
Za Ciebie trzymam kciuki !

takie uroki, martolinka, i czesto brak zrozumienia, teraz pewnie bedzie sie dasac przez miesiac

Meliskaa a diagnoza i terapia, to calkiem ciekawe.
Wojsko ciagle chce psychologow w swoje szeregi i sciga poborowych? Chyba juz nie, co?Tak pytam, bo kiedys cos bylo, ze im sie obok pielegniarek i lekarzy zachcialo psychologow

Lelek a co masz na Allegro wystawione? Kupuj testa, masz racje, a my tu czekamy :-)
livastrid moze i staraja sie czesciej. U mnie jakos tak wychodzi :-( Ostatnio mielismy sporo cichych dni, no ale coz... Na dodatek okazalo sie dzis, ze Borys wyjezdza jednak w poniedzialek do tej Bulgarii. Moze przemysli przez ten czas swoje zachowanie, a ja troche odpoczne. uff...

reklama
livastrid - diagnoza i terapia bardzo ciekawe. Zależy też na jakich wykładowców się trafi. Ja akurat piszę pracę z zupełnie innej działki ... otóż z modelu zachowań organizacyjnych a niepewności pracy i takie tam. Dużo statystyki i w ogóle mało to ciekawe.
A co do wojska to prawda. W maju dostałam wezwanie na komisję :D - stawiłam się, przebadali, zrobili wywiad, dostałam książeczkę wojskową (a jak ;-)) i jestem w rezerwie ;) stopień chyba szeregowa, kategoria A .. hihi. Śmiechu było co niemiara.

danao84 - ja tu powoli wszystko ogarniam :) pochodzę z 3miasta także dla mnie to spora odmiana. Uwielbiam tych ludzi, ich szacunek do pracy i rodziny :) oni tu po prostu celebrują życie ...

Do góry