reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie w 2012

Cześć dziewczynki :) Bunny miałam iść we wtorek do ginekologa ale muszę przełożyć teraz na 28 lipca. Napewno pójdę teraz. Lazurek kochana moja napewno będzie dobrze pogodzicie sie. Ja z Sławciem teraz jak wrócił na te 4 dni to ja dzień w dzień się z nim kłóciłam że poszłam spać do drugiego pokoju a on za pół godziny przyszedł do mnie. Pogodziliśmy się a na drugi dzień od samego rana znowu kłótnia i tak było cały czas. Nawet w dzień w który odjeżdżał. Powiedziałam że go zostawie.Bo mnie *******! Więc główka do góry napewno się pogodzicie:-)

reklama
Ja się właśnie zastanawiam czy odstawic juz plasterki i za miesiac ruszyc na badania .. czy poczekac do konca wakacji i jeszcze sobie troszke pouzywac :D

Podobno w organizmie mezczyzny jesli dluzej nie uprawial seksu jest o iles procent wiecej plemnikow i sa bardziej zywotne. Poza tym po takim miesiacu to on tez bedzie miał wieksza ochote :D i siłe ... ;))))

pisze ta moja nieszczesna mgr i zaraz za przeproszeniem jeb... ne. MASAKRA !
Zostały mi 3 dni inaczej z wyjazdu weekendowego do Zakopca - nici :(

No Lazurek masz racje kochana moj wcześniej wróci. Chyba że ty swojemu zrobisz niespodziankę i go odwiedzisz:-) A może te rozstanie miesięczne dobrze wam zrobi. Bardziej stęskniony wróci do Ciebie:-)

Dobry

Mąż do pracy juz wyprawiony. Do pracy mam na 7 więc jeszcze sie kimnę z dwie godzinki.

Wczoraj zawieźliśmy prezenty do teściow. Ładnie zapakowane i w ogóle . A co ta pani zrobiła ? Podarła papier bo chciała sie dowiedzieć co kupiliśmy. Ręce opadają. reszty komentować nie będę bo mi sie humor od rana po psuje.

Miłego dnia życzę.:-)

Witam,

Bunyy - ale masz teściową... brak słów... Miłej pracki życzę:):):)
Też lubię godzić sie po kłotni... totaie przyjemne:)

Melisska -witaj :)

A ja znowu jem:(.
Jaka u was pogoda u nas zimno i ponuro.. a wiecie co gadałam z rodzicami są w Szczawnicy i tam ciepełko i słoneczko... własnie wybierają sie na rejs statkiem... nic tylko pozazdrościc..

Lazurek
- pewnie szybko sie pogodzicie

Lelek
- ale sie usmiałam z twojego pyk pyk:) a handlara z ciebie pierwsza klasa:)

Jeszcze 3h i uciekam do sądu sprawy firmowe załatwic i tak mysle ze do 13.30 sie wyrobie i skoncze na dzisiaj prace:) Męzula wróci z pracy i zjemy gołąbki... boże ja znowu o tym jedzeniu.. a co jutro zrobic na obiad... mysle by męża wkręcić w spagetti:)

czesc w poniedzialek

mmona, tez bym golabki zjadla, ale chyba moj brzuch by tego nie przezyl:-D znaczy chyba by pekl:-D

wika u mnie w rozmowach jest na odwrot. On gada, gada a ja tylko no....;-) u mnie zwierzaki z lasu nad rzeke pomykaja przez moj ogrod, bo pomiedzy jestem, no ale w srodku dnia? ale fajnie, bo zwykle nad ranem po powrocie z lazienki czaje sie w oknie na wszystkie sarenki i losie

Meliska
ja tam bym urwala, ja w tych sprawach jestem za drastycznymi posunieciami

lazurowe, czas minie szybko, wszystko bedzie dobrze

nie pamietam co napisac mialam;-)

hej :)

Ja tylko na chwilę, wściekła jestem na M. , humor mam do bani..nie chce Wam tu smęcić :(

Livastrid- Ty mało gadasz przez tel?? :szok::szok: nie wierzę ;-)

Mmona jedz :) Na zdrowie :) Ciesz się że możesz jeść, a nie, ze na widok jedzenia masz odruch wymiotny :)

Bunny- ta Twoja teściówka:szok:, to szkoda gadac...

spadam obiadek podszykować

wika daj na luz

co do mnie, wyobraz sobie, ze bardzo malo gadam, jak doladuje tel za ok 50 zl to mam potem to na pol roku, mojemu m nawet 200 na miesiac nie starcza
ja w ogole malo gadam, jestem jak cichy bob;-)

reklama
Witajcie:tak:
Wika uszy do góry !!!!:tak:
U mnie dzis leje . Mały śpi. Dziś ekspediuje moich panów do tescia , bo mam babski wieczór z wyjściem do miasta ;-)M nie protestował :-D od dziś zaczęlismy kolejne staranka , M przetrzymałam pare dni i dzis było bardzo oooowocnie

Do góry