R
RiSiA
Gość
witam dziewczyny
my zaczynamy starania od stycznia 2012
mam cichą nadzieje, ze nie bede na drugie dzidi czekać 2 lata tak jak na syna...
my zaczynamy starania od stycznia 2012
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

tak lawiruje miedzy domem, budowa a sklepami budowlanymi i teraz jeszcze motoryzacyjnymi bo chcemy zrobic progi w aucie. Do tego te ogórasy, Miłosz itd.
a pozniej mi sie wszystkiego odechcialo i jak maz sie dobieral to kazalam mu tak jak ostatnio- pyk pyk i dobranoc. JEST JAKAŚ WIAGRA DLA KOBIET??? Bo moje libido siega ponizej zera:-(
a @ brak ale wiem ze owulka bardzo sie przesunela i dlatego tak jest, i nie namawiajcie mnie na testy bo w tym cyklu juuz 4 zrobiłam!!!

my zaczynamy starania od stycznia 2012mam cichą nadzieje, ze nie bede na drugie dzidi czekać 2 lata tak jak na syna...

dzięki dziewczynyU mnie nawet nie tyle chodzi o M. , chociaż nadal jestem cięta na niego, ale u mnie dziś 26 dc, zaczęło mnie wysypywać na twarzy co oznacza nadchodzącą @@@. sietttt, a w tym cyklu miałam zajść w ciążę :-(

później zrywaliśmy maliny, wiśnie, jeździliśmy taczką, układaliśmy na kupkę gałęzie i takie różne atrakcje
Sama bylam tego swiadkiem, wiec mozecie mi wierzyc.

U nas przebija się prawa górna trójka i czasami Mały jest nie do zniesienia