reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie w 2012

Witam wszystkie. wiki główka do góry:-) Martolinka masz rację czasami jest ich lepiej dłużej potrzymać a później noc jest cudowniejsza:-D

reklama
Ja tez juz jestem. Miło jest chodź na chwilę z domu sie wyrwać. Nowa dziewczyna juz jest i jest pojęta więc tylko tydzień będę pracować. Nawet dobrze bo w przyszłym tygodniu nie miałabym z kim zostawić patryka.
Ale juz chyba tam na stałe do pracy nie wrócę. :-:)-:)-(

W każdym razie krupnik prawie juz zrobiony. Jadąc z pracy kupiłam 10 kg ogórków więc jutro będę je do słoików pakować.

Wika nie przejmuj sie! Chłopy są głupie na leczenie jest juz za późno trzeba sie przyzwyczaić.

Anaztazja główka do góry !

Co do przed trzymania to mój tez był i to 2 tygodnie. Jak nie zobaczył to pierwsze co powiedział 'uśpi dziecko i ściągai spodnie' . Ale ze mną nie ma tak łatwo!:-)

Liv w życiu bym nie powiedziała ze Ty cicha jestes!

Ostatnia edycja:
Piotrek pracuje w delegacji przyjeżdża na weekend co dwa tygodnie i czasem przyjeżdża po pracy w niedzielę. To mi go łatwo przed trzymać:-)

Z przyjemnością CI krupnik dam . Podstaw talerz.:-)

Zjadłam i lenia znów dostałam . A tu z dzieckiem trzeba wyjść na dwór.

Lelek a jak Ci wtedy poszła sprzedaż miodu?

Mój kochany syn ściąga sobie skarpetki i potem nie mogę ich znaleźć. Otwieram wczoraj zamrażarke i muszę powiedzieć ze zguby sie znalazły:-) .

Ostatnia edycja:
Ja tez melduje, ze zyje. Zrobilam obiadek, bylam na zakupach (spozywczych:-)), jutro za to do centrum jade wyslac pierwsze pieniadze do Polski na ten remont. Dzieki dziewczyny za pocieszenie, zobaczymy jak to bedzie ;-)

dzięki dziewczyny :) U mnie nawet nie tyle chodzi o M. , chociaż nadal jestem cięta na niego, ale u mnie dziś 26 dc, zaczęło mnie wysypywać na twarzy co oznacza nadchodzącą @@@. sietttt, a w tym cyklu miałam zajść w ciążę :-(

wika no co Ty. Nie masz @ to jest szansa :tak: Ja mam dzis 20dc i tak sie zastanawiam, ze mnie (.)(.) nie bola, a moze juz powinny jakbym byla w ciazy :-D Ale potrafimy sobie wkrecac, nie? :-) Glowa do gory, czekaj do terminu @ ;-)

reklama
Do góry