reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie w 2012

To ja Wam powiem , ze jestesmy teraz na etapie , ze za siusiu i kupke małego bijemy brawo , wysyłamy buziaki. To juz 3 tydzien bez pieluch ,a le wciaz nagradazmy go za kazde siusiu. Wczoraj bedac w sklepie zachciało mi sie cos grubszego :p Musiałam choc tego nie znosze skorzystac z publicznej toalety. Nie mam w zwyczaju siadac na desce sedesowej wiec wisiałam pupa w powietrzu :) Antek wszedł ze mna i tak nachyla i patrzy sie co sie dzieje :p na koniec bił mi brawo :p

reklama
To ja Wam powiem , ze jestesmy teraz na etapie , ze za siusiu i kupke małego bijemy brawo , wysyłamy buziaki. To juz 3 tydzien bez pieluch ,a le wciaz nagradazmy go za kazde siusiu. Wczoraj bedac w sklepie zachciało mi sie cos grubszego :p Musiałam choc tego nie znosze skorzystac z publicznej toalety. Nie mam w zwyczaju siadac na desce sedesowej wiec wisiałam pupa w powietrzu :) Antek wszedł ze mna i tak nachyla i patrzy sie co sie dzieje :p na koniec bił mi brawo :p

:-D:-D dobre:)

babcia zabrała smyka na spacer i nie ma ich juz godzinę:)

Kochane moje, @ przyszla do mnie z samego rana... Nawet sie ciesze... Moje sprawy osobiste kompletnie legly w gruzach. Musze budowac wszystko od nowa...:-( Konto nadal bede tutaj miala. Bede do was zagladac, gratulowac fasolek, ogladac nowe buzki nowonarodzonych :tak: Bede waszym Aniolkiem, ok? ;-) Mam nadzieje, ze nie bede musiala wieki czekac na odpowiedzialnego ojca moich dzieci, gdyz B. nie bedzie juz nim na pewno. Takie jest zycie, czasem okrutne... :-( Trzymam za was wszystkie kciuki bardzo mocno. Lelci jeszcze raz gratuluje fasolinki :tak: Wszystkim ciezaroweczkom zycze spokojnej ciazy i lekkiego porodu :tak: A staraczkom czym predzej dwoch kreseczek :tak: Bede myslala o was cieplo. Dziekuje wam za te ponad pol roku razem. Bede zagladac czasem, obiecuje :tak: Caluje was wszystkie i mocno sciskam ;-)

Lazurku, kochana, tulam Cię bardzo mocno :)) Mam nadzieję, ze nie opuszczasz nas na zawsze...:no: BB moze być dla Ciebie odskocznią, mozesz pogadać z nami o pierdołach, pośmiać się :tak: Ja wierzę, ze szybko staniesz na nogi, weźmiesz się w garść i zaczniesz działać :) Powodzenia :-)

Lazurku zostań z nami:tak: jestes dobrym duszkiem i musisz wysyłać nam swoje pozytywne fluidki;-)
wierze głeboko , ze niedlugo trafi Ci sie ksiaze na miare złotego serduszka

Martolinka hi hi hi dobre bardzo dobre.

Wika Martolinka jak Wam sie udało nauczyć dzieci korzystać z nocnika?

Ostatnia edycja:
LAZUREK - nie rób nam tego...
unhappy.gif
unhappy.gif
unhappy.gif
unhappy.gif
unhappy.gif
unhappy.gif
unhappy.gif
unhappy.gif
unhappy.gif
unhappy.gif
unhappy.gif
unhappy.gif
Zostań z nami, z nami będzie ci lepiej.:-)..tutaj zawsze możesz sie wygadać, a my cie wysłuchamy..pamietaj o tym kochana.

Trzymam &&&&&&&& zeby wszystko ci się szybko ułożyło i abyś szybko spotkała swojego księcia..

Lazurek o nie !!! Zostań z nami! bardzo mi przykro :-( . Ale mam nadzieję ze nie będziesz musiała długo czekać na nowego tatusia dla swoich dzieci. Życzę by ta nowa miłość świata po za Tobą nie widziała. Tule bardzo bardzo mocno!

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry