reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie w 2012

hej ja tak na sekunde...
przelecialam szybko kilka stonic i co.....

lelek-:-) ogromne gratulacje, jednak sie udalo , super ciesze sie , takze dbaj o swoja fasolke i spokojnych ciazowych miesiecy:-)

reklama
mmona na Twoim miejscu teraz udalabym sie na pogotowie, moze tam beda bardziej rozgarnieci! kto to widzial tak potraktowac ciezarna

filonka Tobie tez sie uda:-)

Lelek, no i wymyśliłaś jak ten świat naprawić?? ;-) M. uda się ściągnąć na weekend do domu??

Mmona, ja pitole!!!!! Ja też jestem w szoku:szok: Co za lekarka!!!!!! A masz możliwość pójścia do innego lekarza??

Cantedeskia, ale normalnej @@ jeszcze nie ma??? Jeszcze nic nie wiadomo ;-) &&&&

cos Ty wika.... na dodatek maz mui zabulic ze wojej kieszeni 200zl za serwis bo okazalo sie ze to on wyrwal jakies kable. A wyrwal przez przypadk bo od dwoch dni ma rozwolnienie i jak podczas trasy go chycilo to napredce stawal na srodku drogi i lecial w krzaki a tym samym cos tam wyrwal

zaraz mnie szlag trafi z tym komputerem!!!!! nowy ale z Vista i jest tak powolny ze nie nadaza pisac wszystkich literek!

ojj, to kiepsko i z m. i z komputerem:no:. Mieliśmy kiedyś kompa z Vistą i tak szybko jak go kupiliśmy tak szybko go sprzedaliśmy:-D nie mogłam się przestawić z windowsa na viste:no: i ciągle były problemy jak wysyłałam komuś jakiś dokument, bo co rusz zapominałam czegoś tam zamieniać

Bunny córka cieszy się bo myśli,że jak pojawi się maleństwo to będzie miała więcej luzu hehe,ale jakby co oferuje pomoc..Zaczynamy jak najszybciej 1 mam dostać okres więc zaraz po.. zaczynamy...

Kajene ja miałam usuwane normalnie operacyjnie bo było dość duże:(, ale już po wszystkim:)

Anastazje śliczne imię tak chciałabym dać córce na imię Anastazja albo Antonina .Jak mówią do Ciebie zdrobniale?

wika- coś mi się zdaje, że jutro przyjdzie :-( no nic M się cieszy, że nie został potraktowany jako reproduktor i że się jeszcze na coś przyda :-D
Lelek- ojjj nie lubię visty... na szczęście wszędzie mam win7
mmona- no to masz pl służbę zdrowia... boją się odpowiedzialności... przejrzałam trochę forów ciążowych i w sumie lekarze każą przeczekać i pić dużo wody, faktycznie nie zlecają leków...
bunny- zamiast piwka (ja tylko karmi piję, po ciąży mi się smaki zmieniły, wcześniej tylko desperadosa, ale teraz mi śmierdzi) M zrobił kawę mrożoną z lodami
anastazja- zazdroszczę miłości do teściów, u nas odwrotnie, moi mnie drażnią, chociaż widzę, że próbują mnie do siebie przekonać... jakoś nie potrafię się przełamać i już...

Ja też lubię pieski, ale niestety z dzieckiem, mężem i psem już bym chyba rady nie dała...
Snuję i nie umiem sobie znaleźć miejsca... chyba zaraz dołączę do Niny i pójdę spać...

mmona o szit, co za lekarz :wściekła/y: a jakie badania bedziesz miala ok 20 tygodnia?? ja genetyczne mam jutro :-) oblukam sobie dzidziusia :-D niestetty S. nie bedzie ze mna bo jedzie w trase :-( no coz
anastazja, jutro ide do lekarza i jutro zamierzam poprosic o l4 :-) takze mialam zamiar jeszcze jutro isc do pracy, weekend mam wolny i od 1 sierpnia zwolnienie, ale mama dzis uswiadomila mnie ze l4 jest natychmiastowe :-D i jak jutro dostane to od jutra nie moge pracowac :-D
lelek noo, Tymuś tez malo kryminalistyczne ale kto zrozumie facetow :-) dziewczynka to chyba IZA :-)
lazurku nie odchodz, kurcze nie wiem nawet co sie stalo, nawet nie wiem czy pisalas, bo ostatnio dlugo mnie nie bylo i nie jestem w temacie :-(

reklama
Do góry