Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
a co do żab to jak bylam mala to z dzieciakami graliśmy nimi w bejsbol czy jak to tam się pisze. Teraz dopiero się zastanawiam jacy my byliśmy głupi
Pajka najgorsze już za Tobą
Dziewczyny uwierzcie mi jak się coś zacznie dziać z waszymi dziećmi to nie będziecie mialy czasu na panikowanie. ja zaczynam w tedy i tylko wtedy myśleć trzeźwo .i od razu jest akcja i reakcja. ale życzę wam żebyście nigdy nie musialy być w takiej sytuacji bo to nic przyjemnego.
dziś wracją teście z niemiec bo brat mojego Pitka ich wykpsal. znowu sie zacznie. juz sie zapowiedzieli że przyjadą po mich imieninach NNNNIIIIIIIIIEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! RATUJCIE

Ja to wszystkie żyjątka kocham 
a moja kuzynka gotowała na działce u dziadków zupę z dżdżownic, normalnie na żywca kroiła jakimś patykiem i wrzucała do wrzątku :-):-):-)właśnie o tej słynnej gumie ostatnio mojemu mówiłam, że Ja od jakiś 10 lat nie widziałam żeby ktoś skakał , a u nas to przecież każda się chwaliła czyja guma lepsza, nie było kolorowych , tylko takie zwykłe z majtekEjjj kobiety, bo zaczynam się martwić ,ze Igor mały jakiś jest.... my zaczynamy dopiero 86, a buty 23.
Mierzy 84 cm
waży 12,5 kg
Pajka, z kazdnym dniem będzie lepiej![]()
Anastazja, oj nie będą miały niestety.... ja widzę naprzykład co robią dieciaki na przerwach... wyciągają komóry, mp3, laptopy i grają. A ja pamiętam godziny wyskakane na skakance, czy gumie......

ale to były czasy :-)
:-) to życzę bezbolesnego szczepienia malucha :-) he he z tymi ciuchami to dobrze, że myślisz wcześniej, będziesz miała z głowy :-)
łłlooojj to nie fajne z łapką masz :-( faktycznie rozgrzewaj, a mąż niech Cię masuje 
fajnie, że będę miała tu pomoc na forum 
na pewno pojętna jesteś
nie ma co panikować do przodu :-) ja kiedyś mojej Stokropce też paluchami kość z gardła wyciągałam bo się jej gdzieś zaklinowała i biedna chodziła i churchała
łapię sobie jednego ;-)
jeszcze będziesz miała mnie dość
a właśnie, może będziesz mieć dziewczynkę i wszystko będziesz kupować
ale doradzać i tak będziesz mi musiała, bo ja nie mam żadnej praktyki 
Jakoś tak wsio na odwrót się sprawdza:-)
No i za tydzień na wesele.
Tydzień pełen atrakcji jednym słowem

*Muszę sie pochwalić moje dziecko samo zasypia od tygodnia !!!hura!!!
zajmuje mu to od 5 do 30 minut
ale ja nie wchodzę wtedy do sypialni, a Bart sobie śpiewa albo coś mruczy i w końcu zasypia