Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
wika moja mama jak byla mala to suszyla zaby bocianom
pewnie lekarz zleci dodatkowe badania, ale jak normalnie sie prowadzisz to pewnie nic Ci nie jest. bralas kiedys jakies hormony?
Normalnie się prowadzę, alkoholu nie piję już 3 lata, tłusto raczej też nie jadam , a w dniu kiedy robione były badania bbyłam na czczo. Zobaczymy co mi el doktoros powie

DUŻegO masz chłopaka!!!!!!!!! ale to dobrze, bo nie wejdziemy sobie w paradę przy licytacjach ciuszków
ale jestem jeszcze mega osłabiona...
. juz sie zapowiedzieli że przyjadą po mich imieninach NNNNIIIIIIIIIEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! RATUJCIEanastazja w takim razie prosze- dla C iebie i dla wszystkich staraczek
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Liv, nie miałam zleconych tych badań co mi wymieniłaś, ale może teraz jak ten Alat jest nie teges to będę musiała coś dorobić, hmmm zobaczymy
Truskawica, pewnie, ze pomogę i doradzę, ahhhh te małe ciuszki, skarpeteczki, łapki- niedrapki, hmmmm
Martolinka za to samo chciałam sie niedługo zabrać, na jaki rozmiar kupujesz Antkowi ciuszki?? 92??
A co do bocianów, to ja mam prawie codziennie jednego lub dwa na podwórku, bo mam staw.... i boćki przylatują na żabkihe!!

sorki, że nie każdej odpiszę, ale jakoś nie umiem się skupić
dla wszystkich staraczek
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

witam się
ja dochodzę po wtorkowych jazdach do siebie... na razie na jedzenie nie moge patrzec... żolądek boli... spadlam 2 kgale jestem jeszcze mega osłabiona...

Ja już kupuje Patiemu ciuchy w rozmiarze 98 a buty teraz będą 23/24
Wika ja mojemu kupuje na 98 cm a buty na 17,5 cm , czyli 26 rozmiar
Bartek ma buty 23 rozmiar, a ciuszki to zależy gdzie kupuję, ale przeważnie 86-92-98
a ma 81 cm
Wika, a ile ma Igor???