Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

dieta poszła się paść , a Ja wykupiłam sobie 24 wejść na tę maszynę wibrującąAnastazja, jak tam Twoje poczynania dietkowe?? I przykro mi z powodu babci![]()
[*]

od 2 sierpnia mogę chodzić, to opowiem Wam czy to działa:-)strasznie mi przykro że tak Ci się potoczyło w małżeństwie, ale życzę Ci szybkiego powrotu do starających się, co do uciekania , zobacz Ja też się nie staram a truję tutaj dziewczynomKochane, to prawda ze forum jest dla mnie odskocznia, ale ciezko mi tez patrzec jak inne maja swoje 2 kreseczki lub juz bawia swoje bejbiki. Ja narazie musze przerwac staranka, gdyz mam problemy osobiste. Mam nadzieje, ze szybko bede mogla byc znowu staraczka i tez cieszyc sie z ciazy.

zostań z nami kochana
Jeszcze raz mega ogromne GRATULACJE!!!!!!!! :-):-):-) teraz to się posypią fasoleWróciłam od lekarza, co prawda nie od swojego zaufanego bo jest na urlopie, ale- ciąża jak najbardziej tylko wczesna, ok 5 tydzien![]()
dał mi jednak juz luteine, zeby nie bylo tak jak z Miloszkiem(w 4 tg polecialam do lekarza- za 2 tyg mialam przyjsc znow ale nie zdazylam bo zaczelam krwawic)Tak wiec teraz kolejna wizyta 9 sierpnia i mam nadzieje ujrzec fasolkę![]()
![]()
![]()

a na długo te goście się zwalają do Was?wiesz Bunny nie o to chodzi, bo w ciazy mi pomaga, mial poprzatac caly chlew co zrobil przez tydzien a ten kretyn sobie mysli ze krasnoludki to zrobia. Zreszta to jego problem, to nie moi znajomi i im zaraz namiot wystawie za domem![]()
co się kochana u Ciebie działo ze tak zniknęłaś? mam nadzieję że już teraz wszystko jest dobrze i testy zakupioneHej Laseczkipamiętacie nie jeszcze
Te z Was, które zauważyły moja nieobecność przepraszam za takie nagłe zniknięcie, ale potrzebowałam troszkę czasu na regenerację umysłu :-)
W międzyczasie załatwiłam sobie dermatologa- który rozwiał moje wątpliwości, i gin. która zapewniła, że wszystko ze mną w porządkuprzepisała kw. foliowy i życzyła powodzenia
jedno mnie zastanawia- tabletki kwasu 5 mg- nie wydaje się wam za dużo? Czytałam, że potrzeba o wiele mniej…
Widzę, że Lelek doczekała się IIGratulacje!!!! Po tych wszystkich Twoich złych myślach miła niespodzianka :-)
Lazurku- widzę, że u Ciebie w życiu też się pomieszało :-( bardzo mi przykro, że tak wyszło…. i (może za szybko, a może nie) życzę z całego serduszka byś znalazła tą prawdziwą, wytrwającą wszystko miłość :-* i by to było możliwie najszybciej :-)
Resztę pozdrawiam i witam nowe staraczki :-)

;-)Kto zamawiał taką pogodę ? Przyznać sie?
Ja za taką jesień to dziekuje bardzo. Jeszcze trochę i liście z drzew spadną.
Witajcie
...ojejjj ale dużo nowych staraczek :-) witam:-)
Ja już po urlopie,pisze z UK.
Wczoraj około południa wróciliśmy,potem pranie,sprzątanie itd.dziś już wszystko ogarnięte i wkraczam w codzienność.
A co u was,mamy jakieś nowe fasolki???
Pozdrawiam wszystkie![]()
[*] dla synka , dobrze że teraz już patrzysz do przodu a nie zamykasz się w sobie, przeżyłam to samo więc wiem co czujesz , a sekcji też do tej pory nie otrzymałam - ale to już nie jest takie ważne bo przyczynę znam. A szybko się otrząsnęłam bo w niebie mam innego aniołka - mojego tatę z którym się spotkała moja kruszynka, a od niedzieli mamy 3 aniołka - babcię.Dzięki wika... troche to było bardziej pogmatwane wszystko... to i tak był skrót wszystkich wydarzeń... później taj na dobra sprawę przez miesiąc siedziałam w domu mąż patrzył na mnie i nie wiedział jak mi pomóc... głaskałam mój brzuch, wszystkim mówiłam ze nadal jestem w ciaży, smarowalam brzuch oliwką, mówiłam do niego czytałam mu bajki... a JEGO juz nie bylo....
dopiero jak wróciłam do pracy przestalam tak intensywnie o tym mysleć... a na dobra sprawe jak minał termin który miałam w marcu dotarło do mnie że jego na prawde nie ma....
i wtedy zaczełam sie podnosic i walczyc o to by miec kolejne dziecko...
jedno juz mam i wierzę że będzie czuwać nad swoim rodzeństwem... mój śliczny Aniołeczek którego kochałam kocham i będe kochac nad życie do końca świata i jeden dzień dłużej
[*]
w Krakowie nic ciekawego, słońce jakoś świeci , nareszcie mogłam na rowerze do pracy przyjechać, bo tak to korzystałam z mpk , czego bardzo nie lubięNo witaj Anastazja! U nas też dziś o dziwo słońce! Aż się sama mordka cieszy do okna:-)
Co tam w Krakowie?:-)

hej....mogę się do Was przyłączyć?
staramy sie o kolejny cud.....
jestem w tej chwili na etapie....pierwszy test negatywny, ale może to jeszcze za wcześnie...?
mam nadzieje, że mnie przyjmiecie do swojego grona...i będę mogła sie nakręcac razem z Wami....

heja
widze ze Agnieszka wrocila
witam nowe mamusie 2012
rozczochrana nie masz tam jakiejs prywatnej kliniki?
mam dzis nieziemsko fajny czwartek, jestem zla
fajny czwartek i jesteś zła? czemu tak ?

reszcie moze powiem za 2 tyg po wizycie
chodzi o ironie