reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie w 2012

mi lekarz powiedzial ze musi byc rok miedzy jednym cieciem a drugim czyli wg niego po 14 miesiacach od porodu ta droga mozna zachodzic w kolejna ciaze. U mnie juz ponad 7 miesiecy jest wiec jakby naciagnac to juz 8 miesiecy po i wychodzi na to ze tylko 6miesiecy za szybko ;-) z synem nie moglam zajsc przez dwa lata dlatego zdecydowalam sie juz:tak:

reklama
Lazurek szybko rozwiążesz problemy i wrócisz do robienia dzieci. Z reszta ciotki jeszcze nie dostałaś i moze sie udało. Tylko nie potrzebnie dziś testowałaś i sie nie potrzebnie stresujesz . Mam nadzieję ze wyjaśnisz sobie wszystko z Borysem a w tedy do roboty ruszycie. Nie smutaj się tylko zacznij myśleć pozytywnie bo to jest już pół sukcesu! Będzie dobrze !

Maron &&& za piątkową wizytę i podglądanie Maluszka- Miłoszka :tak::-)

Bunny żołnierzyki dały radę i dotarły dzisiaj do jajeczka :-):tak: &&&& za ten cykl

Cantedeskia, nie wolno tak myśleć, ze sie nie udało!!! Dopóki nie ma @@ jest nadzieja :) &&&

Lazurku nie wiem co się dzieje , ale nie uciekaj nam :) musisz zostać i trzymac za nas kciuki a my bedziemy trzymac za Ciebie zebys była starczka
Canta... ja niegdy nie robilam testów owu wiec nie pomoge :) ale nie ma @@@@ wiec nie pekaj

Ostatnia edycja:
Wróciłam od lekarza, co prawda nie od swojego zaufanego bo jest na urlopie, ale- ciąża jak najbardziej tylko wczesna, ok 5 tydzien
yahoo.gif
yahoo.gif
yahoo.gif
dał mi jednak juz luteine, zeby nie bylo tak jak z Miloszkiem(w 4 tg polecialam do lekarza- za 2 tyg mialam przyjsc znow ale nie zdazylam bo zaczelam krwawic)Tak wiec teraz kolejna wizyta 9 sierpnia i mam nadzieje ujrzec fasolkę
yahoo.gif
yahoo.gif

Bunny jak ON mógł!!! Ty masz owulke a jego nie ma;-)

kajene no ja tez slyszalam na przykladzie bratowej ze trzeba conajmniej rok czekac miedzy cc

lazurek zaraz doczytam co Tobie

mmona lepiej?

maron dzieki, powodzenia na wizycie:-) jesli chodzi o genetyczne to nie pamietam w ktorym tygodniu miałam

Cantagieskie wybacz ze zle napisalam Twoj nick ale trudny jest- nie łam sie negatywnym testem- moze po prostu za wczesnie jest. Zobacz ja robiłam testy od 27 dc i dopiero w 42 dc pojawila sie bledziucha

A tak poza tym lekarz zabronil mi dzwigac malego- ze wzgledu na powiklania w poprzedniej ciazy, no i jak mam sobie radzic? niby nie nosze go na rekach ale mam schody w domu, to z wanny trzeba wyciagnac, to co innego i ech....

Lelcia, jeszcze raz gratki :)))) SUPER !!!!!! no i uważaj na siebie, wiem, ze łatwo się mówi, bo mając małego Szkraba pewnych sytuacji nie da sie przeskoczyć, ale odpoczywaj ile się da :)) Na kiedy masz termin?? Łukasz już wie??

Edit: a u mnie leje:wściekła/y: no tak w sumie to dawno nie padało tej jesieni:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: ta pogoda też mnie doprowadza do szewskiej pasji:wściekła/y:

Ostatnia edycja:
Maron &&& za piątkową wizytę i podglądanie Maluszka- Miłoszka :tak::-)

Bunny żołnierzyki dały radę i dotarły dzisiaj do jajeczka :-):tak: &&&& za ten cykl

Cantedeskia, nie wolno tak myśleć, ze sie nie udało!!! Dopóki nie ma @@ jest nadzieja :) &&&
wika oj nie nie bedzie Miloszka, maz sie nie zgadza :-( powiedzial, ze co jak nasz syn okaze sie kryminalista?? i bedzie siedzial w ciupie?? Nie bedzie mu Miloszek pasowac wtedy :baffled: powiedzial ze musi byc bardziej uniwersalne imie :angry: :-D
na drugim miejscu byl Sebastian, ale Sebastian Senior tez nie godzi sie na to aby jego syn noisl jego imie :angry: stanelo na z Tymku :-):-):-) podoba nam sie :-)
a co do dziewczynki to dalej myslimy, chociaz dwa imionka kraza nam po glowie :-)
Lelek ale super :-) na kiedy termin?? :-) marzec czy juz kwiecien?? :-)
lazurek nie wiem co sie stalo miedzy Toba a Borysem, ale na pewno dojdziecie do ladu :-) powodzonka zycze :tak:

lelek gratulacje!
wika zaraz Cię dopisuje na moją liste!
lazurek! po pierwsze primo poproszę zaproszenie na zamknięty bo nie mam do niego dostępu a po drugie KTOS TU ŁAPIE JAKĄŚ DEPRESSJĘ?
CO JA MAM POWIEDZIEĆ? ANI @ ANI CIĄŻY... STARAC SIĘ NIE MOGĘ (BO W CIĄŻY MAM ZABRONIONE A NIE WIEM CZEMU MI SIĘ OKRES SPÓŹNIA WIĘC NIE CHCEMY RYZYKOWAĆ) WIĘC OD 3 TYGODNI ZASTÓJ W ŁÓŻKU. KŁÓTNIE NON STOP. CHCIAŁAM WLOSKIEJ KŁÓTNI TO TERAZ MAM JUŻ DOSĆ.

reklama
rozczochrańcu macie włoskie kłótnie? :) zazdrooooszcze :)
powaznie to napisz jakie nastepne kroki w celu wyjasnienia Twojej sytuacji?

Do góry