reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie w 2012

kajene, no jak mala ma 7 miesiecy to chwilke poczekaj, bo fatalnie zmienia sie pakunki z kupa przy mdlosciach, wierz mi;-)
wiem bo zmienialam synkowi jak bylam w ciazy z corka i dalej rz.ygalam jak widzialam, ale dam rade ;-) i tak nie jest powiedziane ze szybko zajde. Jedyne czego sie moge bac to to zze troche szybko bo jestem po dwuch cieciach juz..

reklama
kajene własnie jak z ta cesarka? Ja miałam tez i lekarz kazał mi czekac minimum 1,5 roku z zajsciem w ciaze. Posłuchałam go bo boje sie komplikacji w ciazy . Chociaz moja mam miałą 3 cc w zasadzie niemal rok po roku

A JA W DOMKU... zwolniłam sie z pracy, bo wysiedziec nie umiałam, wziełam laptopa i pracuje w domku...
Po drodze wstapiłam do apteki.. dostałam smecte.. i jesli mi nie przejdzie to mam smigac do lekarza...

kajene - będzie fajna gromadka. Nieduża róznica wieku to sie dogadaja :)

Nie oszukujmy sie to faktycznie operacja. Nawet teraz przeraza mnie wizja rozciagajacej sie blizny itp. Brrr :)
Która tu była dobra wrozka? kto nasteony zaciązy? ja , ja chce :p

MMona a moze sie czyms zatrulas?

Bunny wszyskiego najlepszego z okazji rocznicy slubu :-) Jakie atrakcje przygotowalas dla meza? :-D

Ja dzis rano zrobilam testa, bo nie wytrzymalam i jedna kreska. Testo czulosci 10.

Przepraszam, ze nie poodpisuje wam kochane, ale nie mam dzis nastroju. Napisze na zamknietym...

reklama
Lazurku atrakcje były w niedzielę :-):-):-) ze tak powiem romantiko, erotiko hi hi. Dziś nas dzieli 180 km więc nici z czego kolwiek. Ale kto by pomyślał ze to już trzecia rocznica .

Mnie właśnie przeraża jak ten mój brzuch będzie wyglądał i blizna po cc jeśli w końcu sie uda zafasolkować. Ja mam cięcie od pępka w dół i mogę sie założyć ze widok będzie nie ciekawy.

Do góry