reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie w 2012

Jestem, jestem
papa.gif

cała noc spałam i nie spałam, bo nie mogłam sie doczekac testowania, o 6 pobiegłam zrobic i nadal bledziocha. Ale jest!
11.gif
Tak, wiec kochane cierpiwosci
12.gif
12.gif

Miałam jechac na bete,ale akumulator mi padl w aucie
111.gif

Jednak wiem, ze to i tak bedzie zbyteczne, bo moja pupa zrobila sie gładka jak w poprzedniej ciazy!
yahoo.gif
a zawsze mimo peelingu mialam szorstka

reklama
Lelek- to super wieści :-D poopa niezły wyznacznik :-)
Ja właśnie stwierdziłam, że w poprzedniej brak objawów, więc teraz nie mam żadnego porównania, nic mnie nie boli i chyba się nie udało ;-)
Black - powodzenia !!
idę pobawić się z małą i M obudzić...

LELEK - GRATULACJE :-):-):-):-)Pokazywałas tego tesciora, czy przeoczyłam.

kajene - witam

Anastazja - wyraz współczucia

Bunny
- prezent cudny..., widać, że chrzesniaca cie uwielbia:-)

rozczochrana - dobrze kombinujesz. zrób tak.

lazurowe - jak tam z Borysem?

Livastrid
- zdrówka kochana

Byłam wczoraj u lekarza:) Wszystko dobrze:) Kazał mi odstawic luteine:) Maleństwo rośnie wg USG to 12 tydzien nie 11, tak rośnie. Termin jak naraize przesunął sie o 7 dni. Miał byc 17 lutego a jest 10 lutego..
Malenstwo tak rozrabiało, że sam lekarz sie smiał jakie fikołki wyrabia:-)A ja szczesliwa ze wszystko ok.
Po 20 tygodniu zleci mi duzo badań... a jak narazie to mogę jechac na wakacje.. pytałam sie czy moge kolejką na kasprowy wjechac powiedział ze nie widzi przeszkód.

Od wczoraj mam rewolucje...co chwilke latam do kibelka.. myslalam, że cos zjadłam, ale dzisiaj znowu to samo juz 2 razy kibelek zaliczyłam... tak ze mnie leci ale dołem nie górą...

mmona takie rewolucje to i ja wczoraj mialam, moj brat i maz, ktorego w trasie chwycilo, wiec to chyba jakis wirus:wściekła/y:

super ze z dzidzia wszystko ok!:-)

Cantedeskia ja to w sumie zadnych objawow nie mam, tak jak i w poprzedniej ciazy ale np skora mi sie wygladzala

Dzien doberek :-)
Dziekuje za mile przywitanie
Lelek Gratuluje!!!
Ja mam @ miec 3 sierpnia ciekawe czy przylezie...nawet jak nie to nastepny cykl bedzie przed nami, cale szczescie nie mam teraz cisnienia wielkiego bo moje najmlodsze dziecie ma dopiero 7 miesiecy ;-)

Lelek jak znowu bladzich wyszedł i znikł to juz się możesz spokojnie zacząć cieszyć:-D No i ta gładka skóra tez swoje mówi:-) Teraz tylko pozostało życzyć, żeby to była dziewczynka:-D
Dzis nic mi się nie chce. Taka pogoda mnie dobija:-( Zimno, mokro, pochmurno i paskudnie w sam środek lata! Brrrrr....

Hej laseczki.

Lelek tylko Ty nas masz zarazić ciąża a nie wirusem :-).
A mężulkowi już powiedziałaś?

Mmona to super ze z dzidzią wszystko jest dobrze. I do tego jak ładnie rośnie tylko tak dalej. Życzę zdrówka.

Kajene ale masz maleństwo w domku . I już sie staracie o następne ?

Bunny ano staramy sie :-) mam 3 letniego synka, 7 miesieczna córcie , zawsze chcialam miec trojke dzieci to "zalatwimy" wszystkie mniej wiecej w tym samym czasie a potem bedzie mozna odpoczac jak do szkoly pojda ;-)

reklama
wita Was jeczydlo staraczkowe;-)

mmona rozbrykane fasole sa najlepsze, tydzien ekstra z glowy, alez niespodzianka:-D

rozczochrana, niech Ci usg zrobia. Straszyc nie chce, bo wszystko do wyleczenia, ale jak mnie jajnik rabal to wlasnie torbiel mialam. Nawet duza nie byla, bo ciut wieksza niz przed sama owu a bol potworny. Zeszla sama po 3 miechach a wlasciwie na kontroli to juz w ciazy bylam w 5 tyg;-)

widze, ze Igor bezloczkowy:-D

kajene, no jak mala ma 7 miesiecy to chwilke poczekaj, bo fatalnie zmienia sie pakunki z kupa przy mdlosciach, wierz mi;-)

i co tam mama-Lelek?:-D

przepraszam, wszystkim nie odpisze musze dac odpoczac mojemu kuku

Do góry