reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie w 2012

Rozczochrana oj, oj, oj temperamencik to Ty też masz :-D:-D I dobrze, naszego Lazurka trza do pionu postawic, bo zaczyna sie łamać:-D

Maron, Tymek też ładnie :)) i pochwal się typami na dziewczynkę :)

reklama
w celu wyjaśnienia tej sytuacji jutro mam wizyte u lekarza rodzinnego i mimo że już mnie nic nie boli (dzisiaj wyjatkowo tylko raz zakuło mnie podbrzusze przy większym wysiłku) ide pościemniac że umieram z bolu a @ spóźnia sie 3 tygodnie i będe żebrała skierowanie do szpitala na usg w trybie natychmiastowym. ostatnio jak miałam bóle wątroby (bynajmniej nie od picia alkoholu ani od złego odzywiania się) dostałam SKIEROWANIE NA OSTRY DYŻUR :D przyjęli mnie poza kolejnościa bo miaam skierowanie :D może i tym razem sie uda :D

edit:

WIKA tu nie chodzi o ustawianie do pionu tylko o uświadomienie lazurkowi, że to że coś przyjdzie ciut później niż byśmy tego chcieli nie oznacza końca świata... jest zdrową piękną kobietą i będzie jeszcze miała całą gromadkę ślicznych zdrowych dzieciaczków i nie ma co się łamać tylko trzeba się brac w garść.
nie powinnam tego może przytaczać, ale spójrzcie na mój przykład...
baaardzo chieliśmy miec z mężem dziecko... ale ja miałam jakies odpały itd. (omal męża nie zdradziłam z kolega z pracy więc sobie wyobraźcie co się działo w moim związku) mąż stwierdził że się na matke nie nadaja bo jestem ZA GŁUPIA . miał racje.
mieliśmy bardzo poważny kryzys. w końcu z tego wyszlismy jakoś, a ja usiadłam na dupie.
zaczęliśmy się starac o dziecko. pół roku starań w końcu 2 kreski. a po 24 tygodniach ciąży płacz, długo bolesny męczący poród i martwy synek...
teraz znowu się staram o dziecko I CO SIĘ DZIEJE? NIC! NIE WIEM CO SIĘ DZIEJE!!! to jest jakaś masakra. jeszcze się dobrze nie pozbierałam z tego co przeszłam a tu znowu przygody jakies... ja tu nie powinnam miec siły a nie Wy kobity.....

Ostatnia edycja:
dzieki jeszcze raz, kochane jestescie:-)
wg moich obliczen termin na 20 marca:-)

martolinka blada kreska wyszla w 42dc

maron, Tymek tez ładne, ale do kryminalisty tez nie pasuje:-D

Mówią, ze "co nas nie zabije to nas wzmocni":tak: Każda z nas doczeka się wymarzonego dzieciaczka, jedna będzie czekała krócej, druga dłużej... takie koleje losu:blink: Tylko szkoda, ze czasami ta droga jest taka wyboista:-:)-:)-(

rozczochrancu to przeszłas duzo!:szok: ale i Tobie i wszystkim tu babeczkom w koncu sie uda

walnęlam sobie nowy suwak ale liczy mi o tydzien wiecej

W końcu jestem. Przyjechała Maja z mama i 7 miesięcznym Fifim. Byliśmy na placu zabaw i na spacerze. Pati miał szybkie mycie , dostał butle i nawet nie zdążył jej dokończyć bo padł.

Lelek zdjęcie dostałaś? Dobrze ze lekarz zapobiegliwy i dał leki. Jeszcze raz gratuluje i życzę spokojnych radosnych pozostałych 8 miechow!

Wika dzięki. Mam nadzieję ze masz rację i żołnierzyki dały radę . Bo jak nie to sie tak upije ze z podłogi będę mnie zbierać a co należy mi sie za te wszystkie niepowodzenia.
Wika a Ty długo sie już starasz?

Maron Tymek to bardzo ładne imię. A jakie imiona Ci chodzą po głowie dla dziewczynki?

Mmona jak sie czujesz?

Rozczochrana Współczuje takich przeżyć! I tulę mocno . Mam nadzieję ze usg pokażę to nie śmiałe dziecko które sie ukrywa a nie co innego. Trzymam kciuki .

Znowu mam owu. z prawego jajnika. To już 3 cykl. Moze lewy nie działa?

Witajcie,

Roczochrańcu nie chce nawet myslec co przezyłaś:-(ale miec takiego aniołka w niebie to skarb i musi byc tylko dobrze
Lelcia a ile dni po terminie @ wyszedł pierwszy pozytywny test?
Maron Tymek i Aleksander to typy dla ewentualnego synka moje, ale M Tymek sie nie podoba

Bunny znasz tak dokładnie swoje ciało? Ja czasem nie mam pojecia kiedy jest owu a co dopiero z którego jajnika:tak:

Z rana obudziła mnie mega zgaga... miałam zgage tylko w ciazy wiec pewnie znowu sobie cos wkrecam wrrtrrr
Bunny Ty sie chyba tez meczyłas ze zgaga?

Ostatnia edycja:
Witam,

U mnie juz troszkę lepiej... jestem na gorzkiej herbacie, suchej bułce i ryżu, marchewce:-(

Maron - jak bylam w poniedziałek na wizycie to lekarz powiedział mi ze szereg badań bede miała ok 20 tygodnia ciąży, to wtedy chyba i to usg. Na nastepnej wizycie mój mężula będzie mógł byc razem ze mną:-):-)
Daj znać jak, juz będziesz po badaniu:-)

Bunny - trzymam &&&&&& by przetrwały. Patryk musiałbyc wymeczony po tym placu zabaw. Ciekawe do której ci dzisiaj spał, albo jeszcze spi.

lazurek
- co się dzieje.. pisłas cos ze napiszesz na zakmniętym..ale ja taka nie tomna jestem , ze nie wiem o co chodzi. Mam nadzieję, że wszystko ci sie poukłada i dołączysz do nas:-)Kochana bądź dobrej mysli.

Cantagieste
- bądź dobrej mysli.

rozczochrana
- masz rację.. każdy doczeka sie swojego maleństwa... tylko trzeba czasu.. Najlepiej wrzucic na luz i akurat wyjdzie.

Hej laseczki :-)

Martolinka przed porodem nawet nie czułam ze okres sie zbliża. A teraz nawet czuje ze mam owu. Śluz temperatura ból jajników , ciągniecie w brzuchu i cycuchy. Teraz trudno mi tego nie zauważyć.

Mykam z Patim do fryzjera. Papuguje Wike :p już sie zastaniawiam jaki cyrk mały odstawi.

Mmona jestem wyrodną matka i go sama obudziłam bo do fryzjera mamy na 10.20 . I musimy iść 150 metrów. Na dietę przeszłaś?

Ostatnia edycja:
reklama
Hej!
Rozczochrana trzymam kciuki, żeby się uspokoiło i wyjasniło to co ma. Żebyś juz tak nie trwała w zawieszeniu:-) Co do zamkniętego tez bym chciała zaproszenie dostać, ale cóz, nie chca mi wysłać:-D Pozostaje mi tylko czekać cierpliwie, może kiedyś zasłużę:-D

Eeeee takie mam pytanie... JAKIE imiona pasują do kryminalisty?:szok: Wiecie, chciałabym je znać, żeby ich nie nadawać nigdy:-D

Lelek gratulacje raz jeszcze! Zaraź mnie!:-D

Lazurek nie wiem dokładnie o co chodzi, ale jestem pewna, że wsio będzie dobrze:-)

Do góry