reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie w 2012

Wika my mieliśmy taki problem ze on sie ciąga , szarpie za włosy i musiliśmy obciąć go krótko. Na czubku głowy już mógł mieć 10 cm albo więcej(teraz będzie miał 3), grzywka już prawie do oczu wchodziła. Jemu szybko rosną włosy co miesiąc chodzimy i co miesiąc jest to samo.

reklama
Canta- witaj :-) he he właśnie żeśmy nad tym pracowali ostatnio :-p ale w takie dni, że może nic z tego nie wyjść :-( no, ale się zobaczy :-)

Bunny- właśnie jesteśmy po działaniach :-p jak nic nie wyszło, to masz rację dwa tygodnie i będę molestować chłopa- On się jakoś nawet nie broni :-D

Viola- witaj :-) My tu wszystkie młode jesteśmy bez względu na wiek ;-) ja uważam, że jeśli tylko nie ma żadnych zdrowotnych przeciwwskazań to nic tylko się starać! :-) życzę powodzenia :-)

Fiona- witam również tutaj :-D

Rozczochrana kochana Nasza :-) Ciebie podziwiam, masz rację nikogo coś takiego nie powinno spotkać, ale czasem zdarzają się rzeczy, których nie da się wytłumaczyć… one się dzieją i trzeba je zaakceptować takimi jakimi są (żeby nie zwariować) Ty i Twój mąż jesteście silni i dobrze, że udało się Wam to przetrwać. Wasze młodsze dziecko już zawsze będzie miało Aniołka Stróża- może ciężko w to wierzyć (może ja sobie tak wmawiam), ale to się naprawdę czuje :-) życzę Wam z całego serduszka byście wystarali się szybciutko o zdrową dzidzię :-)

Wika – szkoda, że @ przyszła :-( ale jeszcze wszystko przed Tobą :-D

Hejka:)
Dziękuję za przychylność i że mnie tak miło przyjęłyście ,widzę że Wy tu się dobrze znacie:)
Byłam u lekarza i powiedział że mogę się starać,że nie ma żadnych przeciwwskazań.
Musiałam go zapytać ponieważ w maju miałam operację usunięcia endometriozy z blizny, która zrobiła mi się po 13 latach po poprzedniej cesarce,ale już wszystko ok i mogę się starać:)
Bardzo się cieszę:-) odkąd podjęliśmy z mężem tą decyzję to tylko oglądam wózki,łóżeczka,ciuszki.... hihi..wymyślam imiona....ale to chyba normalne...

Teraz lecę do pracy zajrzę wieczorkiem.

Hejka

bunny - mały ma sliczną fryzurkę :-)
agnieszkakk- jak po urlopie ?
Lelek - a mówiłaś juz komuś, ze jesteś w ciąży? A co z tym wypadkiem na budowie? Jak autko?

Viola
- witaj, trzymam &&&& za staranka... i to wcale nie jest za późno:-):-)

rozczochrana
- wcale sie nie dziwie, że sie wkurzyłaś... co za debile.... A co do twojej historii to jestes naprawde dzielną kobietką, a twoje maleństwo napewno nad wami czuwa :)

Fiona - witaj :) Na kiedy masz termin ?

Viola pop - witam witam

U mnie nadal biegunka, jestem nadal na herbacie gorzkiej, ryzu i bułce... noz kurde kiedy mi to przejdzie bo juz mam dosyć...

Za tydzień zaczynam urlopek a 6 jedziemy z mężulą na urlop. Proszę mi tu wybłagac pogodę :-):-):-):-):-)

Hejka:)
Dziękuję za przychylność i że mnie tak miło przyjęłyście ,widzę że Wy tu się dobrze znacie:)
Byłam u lekarza i powiedział że mogę się starać,że nie ma żadnych przeciwwskazań.
Musiałam go zapytać ponieważ w maju miałam operację usunięcia endometriozy z blizny, która zrobiła mi się po 13 latach po poprzedniej cesarce,ale już wszystko ok i mogę się starać:)
Bardzo się cieszę:-) odkąd podjęliśmy z mężem tą decyzję to tylko oglądam wózki,łóżeczka,ciuszki.... hihi..wymyślam imiona....ale to chyba normalne...

Teraz lecę do pracy zajrzę wieczorkiem.

witaj :) Czyli zielone światełka od ginka jest, więc teraz nic nie pozoostało jak tylko działać:-D achh i ta cała otoczka związana z Maleństwem, wymyślnie imion,przeglądanie ubranek, wózkków, łóżeczek jak najbardziej normalna.... i tak prawdę powiedziawszy to zazdroszczę bardzo, bo ja wszystko mam i ominie mnie niestety cały ten szał zakupowy... a szkoda, bo fajnie było ;)))

Mmona w sierpniu podobno pogoda ma sie poprawić i ma być tak naprawdę wakacyjnie:-D ale zaznaczam - PODOBNO:-D:-D

Truskawica witaj... miałam ostatnio pytać o CIebie bo znowu zniknęłaś z BB, ale dobrzee ze już jesteś :)

ja lecę zaraz po wyniki moich badań, jakieś małe zakupki trzeba zrobić , bo w lodówce światło

Hej laseczki!

W nocy Patryk mi sie zachłysną wodą. To było straszne nie mógł złapać powietrza. Waliłam mu w plecki jak opentana , głową w dół. Jak już w końcu mu sie udało złapać powietrze to nawet nie miał siły płakać . Dziś ma delikatną chrypkę.

Truskawcia wykorzystuj męża ile sie da jak by protestował to bym sie zdziwiła :-). Owocnych staranek!

Vilaja mam tak jak Ty . Ile kroć wchodzę do sklepu kupić coś Patiemu i widzę małe ubranka grzechotki i inne pierdołki to mam ochotę wszystko kupić. Kiedy ruszacie do roboty i czy córa cieszy sie na myśl o rodzeństwie?

dziewczyny chyba zapomniałyście ale jeśli znacie termin swojego testowania to wyślijcie go do Rozczochranej . Będzie w tedy wiadomo za kogo i kiedy trzymać kciuki. Za uwagę dziekuje

Taka jakś słaba jestem . Brzuch pobolewa, głowa boli . A mojego Pitka nie ma więc i okładów z młodych jajek nie ma kto zrobić :p. W każdym razie trzeba ruszyć pupe z wyrka i zacząć sprzątać. Albo jeszcze 5 minut hi hi

Hejka babeczki,

powracam do Was, pogoda piękna nareszcie, postaram się nadrobić wszystko ale nie wiem czy się uda wszystko zapamiętać :-):-)

reklama
Do góry