anastazja1m
W oczekiwaniu na cud
karolcia na test na pewno jest za wcześnie. Miejmy nadziej że plamienie się pojawiło bo fasola się zadomawia :-)
Liv goście napewno będą rozumieli Twój podwójny stan . a jeśli będą rozumieć to zagoń ich do sprzątania :-)
Mmona jak nikt nie odbiera to idź do przychodni . nie ma co czekać to i tak za długo trwa . Ja w ciąży miałam odwrotnie z tą potrzebą
Wika Pati się do mnie przytulił i zaraz usnął a jak tak siedziałam przytulałam go i ryczałam. wystraszyłam się i to bardzo. i już nie ma chrypki.
dobrze, że wyniki z małym wyjątkiem są dobre:-)
LELEK napisałaś TY w końcu jak małżonek zareagował ? bo pytałyśmy z Wiką i odpowiedzi chyba nie dostaliśmy
Ja zawsze się boje takich sytuacji, czasami dzieci tak płaczą że nie moga oddychać, byłam parę razy przy takim , szczerze - pewnie kiepska ze mnie mama będzie, bo totalnie nie wiedziałam co zrobić :-(
mnie swędzi tylko jak mam ochotęBunny ja tez mam lenia, na dodatek dzis mi sie kreci w głowie- nie wiem zy to jeden z objawow ciąży, czy po luteinie, wogóle to wczoraj zazyłam ja pierwszy raz, tak samo kwas foliowy Natal a dzis pipka mnie piecze!!!! anastazja czy juliana chyba tez sie kiedys na to skarzyla, dobrze pamietam???
no ale obiad trzeba zrobic, posprzatac...
wspolczuje rzezycia z zachlysnieciem malego- kiedys tez to przeszlam:-(
wracajac do anastazji, to co Ty taka skromna w wypowiedziach?;-)
dana co u Ciebie? mowisz słonce? u nas leje i kolejny dzien robót niewypalil
Mam takie schizy ze co chwila biegam do łazienki sprawdzac czy czasem nie krwawie:-(
bunny pisalam, pisalam, ze szczesliwy....

Ja skromna? myslałam że wyrzucicie mnie za poprzedniego posta

ale się cieszę że masz dzidziolka w brzuszku :-):-)
livastrid - owszem trochę się nudzę niestety:-( a o co chodzi z tą ironią?

Ostatnia edycja: