reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie w 2012

Maron dzięki! Przypomniałaś mi o praniu w pralce. Juz chyba sie wyprało z 4 godziny temu. Lecę wieszać

Siedzimy na dworze . Ciepło jest ale jest wiatr. Młody próbuje jeść trawę dzieciak sąsiada sie drze a ja bym coś zjadała sama nie wiem co . A może hamburger taki pyszniutki ze Stuska. Lanja jadłaś je kiedyś w turku ? Normalnie mam taką chcicę.

Ostatnia edycja:
reklama
nie mam czasu ani weny zeby pisac...

Bunny mąż tez mi polecal te hamburgery z Turka i jak mieszkalismy w Koninie to mnie tam zawiozl... ale spoznilismy sie i bylo juz zamkniete
super ze z nerkami ok

witaj molphin, kojarze Cie troche z innego forum:-)

mmona super, ze juz rozszerzylas menu:-D

maron a Ty nie szalej z praniem;-)

livcia to zapodaj zdjecie w kiecce

wika ja tez sie ciesze ze słonka,ktore dopiero po poludniu wyszlo:-)

agnieszka Ty tak nie smutaj! nie ma co sie zalamywac, jestes na poczatku staranek

Ja dzis znow mialam bardzo pracowity dzien, az kregoslup mnie rypie, teraz przerwa na uspienie gnoma i dalej do roboty

Lelek to są najlepsze hamburgery na świecie. Jak byłam w ciąży to tylko mi one wchodziły i potrafiły mi sie śnic w nocy. Jak będziesz w Koninie to koniecznie na nie jedźcie. Pychota.
A z nerkami to tak do końca nie jest aż tak dobrze. Mam kamienie i mam sie do lekarza zgłosić jak sie dowiem czy jestem w ciąży czy nie.

A Ty słońce jak sie czujesz? Są jakieś juz nieprzyjemne objawy? Nosisz Ty Miłoszka czy sie oszczędzasz?

to nie doczytalam... mam jednak nadzieje ze bedzie ok

poki co nie mam dolegliwosci a Milosza dzwigam bo mam strome schody w domu no i wiadomo -wsadz do wanny, wysadz, wsadz do łozeczka, na rowerek, do samochodu ale daje rade;-)

Lelek zostały Ci jeszcze 33 tygodnie ale ten czas leci.
a o nerkach nie pisałam wcześniej bo nikt nie pytał :-(

uruchomiłam sobie kod w komórce na internet cały miesiąc za 9 zyli w Plusie. to siedzę cały czas na BB . nie lubię siedzieć na kompie bo Patryk go wyłącza :confused2:

Ostatnia edycja:
ja z kolei nie lubie na tel a Milosz z kolei lubi mi wlączac laptopa:-)

w koncu zasnal!!! Pedze powynosic smieci, bo jutro wywoza, umyc łeb, wykapac sie, ogolic, pomalowac pazury i pod koldre. Sama w domu przez caly tydzien bo ojciec z bratem wyjechali, ech nie lubie tak

Długo mnie tu nie było ale nie zapomniałam.....Witajcie kobitki.
Ale sie najadłam zeprawie oddychac nie umie ale dobre było.Nawet nie pytajcie co jadłam bo bedziecie sie smiac.....

hej :)

ja jestem, ale siedze na allego i wystawiam Igorka zimowy zeszłoroczny kombinezon do sprzedania :) ale coś mi się zdjecia nie chcą załadować...

Lelek, miałam się kiedyś pytać, co ze szkołą brata??? załatwił sobie coś??

reklama
Do góry