reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie w 2012

Cześć dziewczyny
biggrin.gif
Bardzo dawno mnie nie było na forum. Mam pytanie czy któraś z was miała pdwyższoną prolaktynę po MCP?
Czy przez to mogą byc problemy z zajściem w ciąże?

reklama
Dobry:-)

Dana tak mi przykro. Ale dziewczyny dobrze mówią wyślij chłopa na badania. Udanej zabawy na weselu! buty wyczyściłaś?

Wika ja nie pije od 20 sierpnia 2009 . Raz na jakiś czas piwko ale i tak bardzo rzadko. Chociaż nie powiem kiedyś troche sie piło na imieninach i podobnych imprezach .

Mmona bezpiecznej podróży i udanych wakacji.

Piotrek przyjechał rano. Byliśmy na zakupach :-) znowu:-(. Patryk dostał piżamę na długi, buty, kłada małego i aparat fotograficzny. A pojechaliśmy tylko po plecak dla Maji bo ma urodziny w niedzielę i jak zawsze trzeba było kupić coś małemu. Kupiłam kapustę kiszoną i będzie bigos.
Potem pojechaliśmy na ploty do bratowej . Przed chwila Pati sie wykapał i wypił kaszkę. I spać nie ma zamiaru . No i zaliczyliśmy dziś wypadek. Wieszałam pranie na balkonie i Pati latał jak poparzony czego skutkiem było uderzenie w głowę . O dziwo najpierw wstał otrzepał sie a potem dopiero zaczął płakać. Moje biedactwo.

hejka mialam wczoraj popisac ale tez sie zaczytałam ;)
Liv co czytasz?
co do mnie to biorę leki 4 luteinki ale nie pomagają. Ten tydzień był rekordowy 3 krwawienia. Oczywiście jestem pod opieką lekarza i nawiedziłam 2 razy szpital. Wszystko gra. Nie wiedzą o co kaman. Eh. No ale powoli czuje ruchy maluszka wiec sie uspokajam ale dzis mi rece opadly w nocy i sobie poplakalam bo psychika mi siada.

co do storczykow to mamy zapytam bo ona je uwielbia i napisze jak sie z nimi dogadac ;)

mama go przycina
podlewa odzywka ale zima glównie
stoi przy oknie ale nie w bardzo nasłonecznionym miejscu i tyle :)

Bunny u nas wypadki tez na porządku dziennym :)

Marcia wspolczuje, ja dzis zaczeam krwawic, dzwonilam do gina i kazal mi od razu zwiekszyc dawke luteiny a jak po poludniu sie nasili to mam dzwonic i wtedy mnie przyjmie a i kazal lezec. Mam dola, bo juz myslalam, ze ta ciaza przbiegnie bezproblemowo, jednak zaczyna sie dziac to samo co w poprzedniej i to o tym samym czasie!:-(jakis slaby organizm mam? Jak znow mi przjdzie lezec plackiem prawie cala ciaze to sie zalami, bo co z Miloszkiem???:-(

przepraszam ze tylko o sobie, pozniej nadrobie

Witajcie:tak:
Wpadam na chwile jak to w weekend.
Lelcia a moze to tylko takie chwilowe ? Rozumiem , ze sie stresujesz. Sama miałam krwawienia w poprzedniej ciąży i pamietam ten stres. Ale musi być dobrze:tak:
Marciaa za Ciebie tez trzymam kciuki?
Jak tam staraczki? pracujecie nad dzidzia?;-)
u mnie dzis miała być @ ale nie ma hurrra. Czuje sie coraz bardziej ciazowo :)

Lelek jedz na IP ja byłam 2 razy w ciągu 10 dni i byłam spokojna.
U mnie to jest dziwne. Bo zawsze w nocy i dzieje sie to jednorazowo. a potem plamię a bordowa krew miałas?
niestet leż ile wlezie...aczkolwiek mi to i tak G* pomaga:(

no martolinka a objawy jakies masz ?:)

za przeproszeniem wciąż latam do kibelka sikać , zgaga. Wszystko jak w poprzedniej ciąży. Do tego wciąż chce mi się spać. Nie wiem na ile to syndrom mojej bujnej wyobraźni , ale nic mnie to nie interesuje:-D;-) I chyba nie wytrzymam i w piatek pójdę do gina. Dobrze , ze może mnie przyjąc w każdej chwili :)
Marciaa czujesz juz ruchy? Cos pisałas , ale zeby juz?:tak: ja dopiero koło 22 tc poprzednio poczułam tak , ze byłam pewna " To nie ruchy jelit a moje dziecko";-) Powaznie powiekszył mi sie brzuszek , ale tez miesnie sa rozciagniete wiec bedzie szybciej widac.
edit. Lelek jezeli masz jakies IP to pedz , nie ma co czekac

a betki nie robilas dla pewnosci i kiedy gin zeby juz wiedziec na 100%?:)

czuje ale tak delikatnie przy pępku ale jak leze na plecach :) to jeszcze takie nieregularne. w I ciazy w 18 tyg czułam. W drugiej ciązy NIBY wczesniej. No u mnieby sie potweirdzilo ;)

Marciaa nie robiłam betki. Zrobiłam 4 testy , każdy inny , ale wynik jednoznaczny II. Co ma być to bedzie:) jakos tak jestem spokojna ,ale suwaczek wstawie dopiero po piatkowej wizycie u gina:)
M sie zamartwia , ze znowu beda jakies plamienia i teraz troche unika seksu.. w poprzedniej ciazy mielismy zakaz az do 38 tc . Pogadam z ginem co on na to

reklama
my mamy zakaz ale ja jakos nie narzekam. Kompletnie ma mam ochoty za to Ł. ubolewa:)
no to zycze zeby Cię mdłości nie dopadły. Mnie i w jednej i drugiej męczyły i to dośc szybko bo od 4 tyg a senność to wczesniej.

Do góry