reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie w 2012

Hej!
Już od wczoraj jestem w domu:-) Przyjechaliśmy późnym wieczorem i byłam tak zdechła, że nic kompletnie mi się nie chciało. Zresztą dopiero co wstałam:tak:
Na weselu fajnie było i Bunny nie upiłam się!:-D Prawda, siorbałam sobie winko, ale w małych ilościach:-D Wytańcowałam się do bólu nóg i najadłam do granic możliwości.:-D O dziwo, @ nie jest w tym miesiącu ani bolesny, ani specjalnie obfity.:szok: Dziwne to, gdyż zawsze chodzę z bólu po ścianach, bez tabletek się nie obejdzie. No i leci jak z kranu:tak: A tu jakoś tak hmm... delikatnie:szok:

Widze, że na naszym wątku przeważają skorupiaki:-D Ja też rak, czerwcowy:-D
Lelek skończ Ty z tą starą doopą, taka sama stara jesteś jak i ja! Pamiętaj! Ciągle jeszcze jesteśmy dwudziestki!:-D

He he a który czerwca? Ja 27 ;P

A mam takie pytanie, która będzie testowac 22 lub 23 sierpnia?? :)

reklama
hej :)

ja z mlekiem tez nie pomogę, bo Igor odkąd go odstawiłam od cyca (1,5 miesiąca temu) jest całkowicie bez mleka!!! Nie je żadnego nabiału, żadnych jogutrów, serków, nicccc! Nutramigenu nie chciał pić , zresztą wcale mu się nie dziwie :-D Bedąc niedawno u lekarki, rozmawiałyśmy o tym i na bilansie 2-latka sprawdzimy poziom wapnia w jego organiźmie i dopóki dziecko je warzywa, owoce, mięsa, ryby wszsytko powinno być w porządku :)

Lelek, jak dobrze, ze już nie krwawisz :) A poza tym, ze Ci się nic nie chce;-), to jak się czujesz??

u mnie też jesiennie:-( kurczę, pogoda nas w tym roku nie rozpieszzcza:no:

Hej Dana :)

Iza, ja będę testować dopiero koło 27

To blisko moich urodzin ;)

A ja bym właśnie chciała żeby ktoś testował ze mną, o ile oczywiście @ nie przyjdzie ;)

U mnie słonecznie dzis ;] tylko mi sie spac strasznie chce.. Nie moge sie wyspac ostatnio bo raz mam bezsennosc i nie spie cala noc, a potem odespac tego nie moge. A jak juz odespie to znow bezsennosc, i tak w kolko ;D

IzQa a Ty sie na marcowkach 2010 nie udzielalas? cos kojarze nick ;-)

moj kinderek padł po awanturze. Nie rozumie, ze nie moge z nim wszędzie wchodzic. Usnal z butla wody w reku:)

ale dzis smetnie. Sama chyba sie pozniej glebne. Zieew

czesc dziewczatka

mam juz dosc lata, jest mi goraco, wkurza mnie te slonce

moje dzieciatko z radoscia kradnie mi zawsze ser zolty z kanapek i jest krzyk jak go nie dostanie, czasem jakis jogurt dostaje, mleka nie daje, bo za mloda jest

w pl sery to zwykle produkty seropodobne, jak chce sie kupic dobry ser to trzeba zaplacic duzo. Zawsze irytowalo mnie jak chcialam sobie rozpuscic ser na kanapce a on mi sie w nia wtapial

potem cos napisze

No ja juz jestem . Byłam test kupiłam i kwas foliowy. I taka śliczna karkóweczke. Jesli test wyjdzie pozytywny to do niej zrobie sosik i kluchy śląskie. I podam mężowi za ciężki trud włozony w robienie dzidzi. :-). Tyle czasu mi o to truje ze w końcu mu zrobie.
Do domu przyjechaliśmy z moim kuzynem tym z którym miałam romans :-):-):-) ciekawe co teraz ludzie powiedzą . Uwierzycie ze nawet mojemu Piotrkowi powiedzieli ze sie z kuzynem "puszczam".

U nas też jest wiatr ale taki raczej ciepły.

Iza jak sie teraz wyspac nie możeszto co bedzie jak bedzie mała dzidzia w domu.

Super Dana ze sie wybawiłaś . Wesela to są takie od stresowacze:-).

Wika to długo karmiłaś Igorka. Zazdroszczę . Ja nawet tydzień nie karmiłam.

Podbrzusze i jajniki mnie bolą jak na @ i to mocno więc to chyba kwestia godzin. Cyce nie bolą tylko urosły. Temperatura rano 36.8 a wieczorami 37 (mierzę chociaż wiem ze to sie do niczego nie przyda).

Bunny wieczore nie masz co mierzyc, a do czego sie ma przydac? bo jak wyjdzie negatyw, okres nie przyjdzie a bedzie ciagle wysoka przez kolejnych 18 dni to na bank w ciazy jestes

ja dzis mam kurczaka

mialam cos napisac, jak zwykle zapomnialam co

reklama
Do góry