reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie w 2012

reklama
Nie ma takiej wycieczki do Norwegii , najbliższa jutro wyjazd z Krakowa na 8 dni , autokarem ( jakieś tam promy co 2 dzień są ) za 2400 pln/os.:-D
dana - to jutro zabieramy się z tą wycieczką bo mają jeszcze wolne miejsca - weźmiemy turystów jako zakładników i każemy jechać do livci , turyści będą kopać a my się opalać będziemy - skoro tam jest lato :-D
gosiulek - to prawie tyle co Ja , bo masz lat 28 ( skończone 10 lat temu ) - tak mój kolega zawsze się przestawia , ma 32 lata a mówi że ma 25 skończone 7 lat temu :-D

widzisz moje 3,5 na 2 osoby to nie tak zle, ale fakt 6 lat temu:-D teraz nie ma takiej, bo juz wszystko zajete. Jak ktos chce na tydzien sredniowieczny to najpozniej wszystko trzeba rezerwowac w grudniu

plaza jest w okolicy z widokiem na startujace/ladujace sas, klm, norwegian i oczywiscie widok na fjord tez jest

system obliczania wieku podoba mi sie

a palm nie ma, ale sa sosny:-D

Ostatnia edycja:
Anaztazja różowy jest bo po cichu mam nadzieję na dziewuszkę do pary. Wczoraj robiłam wróżbę z obrączki nad brzuchem i wyszła laska. I mi sie ta myśl bardzo spodobała i tego sie będę trzymać.

Ale tu piszecie duzoooooo...... ;-)

U nas maz ma teraz nocki, w dzien odsypia, wiec czekamy jeszcze 3 dni do jego wolnego i do roboty ;-)
Pewnie pod koniec sierpnia bede testowala :-)

Witam Was serdecznie Dziewczyny! :-)

Dawno już tutaj nie zaglądałam, a to dlatego, że miałam w ostatnim czasie dużo obowiązków... Teraz już mam to wszystko za sobą i mogę spokojnie do Was dołączyć (oczywiście jeśli mogę...) ;-) Mi niestety do tej pory nie udało się zaciążyć, a ten cykl jest strasznie zwariowany. Dziś bowiem wypada mój 40dc a @ ani widu ani słychu :szok: Wykonałam nawet test w 35dc i wyszedł negatywnie. Dziś dopiero zaczęły mnie pobolewać cycuchy, więc może dostanę wreszcie tą paskudną @. Ehhh, czuję dziewczyny, że czeka mnie długa i kręta droga zanim ujrzę na teście te dwie upragnione kreseczki... Ale nie poddam się! :tak:

A teraz zabieram się za czytanie waszych postów! Buziaki :happy:

trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&&

czesc

Lelcia, swietnie, ze juz serducho pikajace widzialas

ja mam dzis ze swoim 10 lat razem

i pewnie generalnie bylby to fajny dzien, gdyby nie to, ze moja mama odebrala dzis wyroczne wyniki badan

Ladny staz, wszystkiego dobrego Wam zycze i oby z Mama dobrze bylo :-)

Ja słyszałam że nie powinno sie tej forte w ciazy. Tylko zwykła.. No ale co lekarz to inna opinia.

Kobitki, te co są w pierwszych tygodniach ciąży, mam do Was pytanie :) Czy przed terminem @ czułyscie jakieś objawy zwiazane z ciąża? Jak tak to jakie. ;]

u mnie w pierw ciazy dostalam okropnego bolu podbrzusza, jak na @ wtedy pewnie sie maluch zagniezdzal

Staruszki się znalazły.To co powiedziecie o mnie.Mam prawie 38lat;-)

Gosiu, nie marudaj, i tak wygladasz jak nastolatka, staruszko ;-) hehehe

reklama
Do góry