reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie w 2012

anastazja za 1min 1 zl a ze na cale cialo najlepiej te 20-30 min to troche wyjdzie ale jak na same nogi to po 10min wystarczy, drogie ale rewelacyjne

reklama
Dziewczyny wyszło tak że NIC NIE WYSZŁO . chyba mam to po mamie. ona po pierwszym dziecku miała zawsze jeden cykl w roku pominiety... przeskakiwała go normalnie. wychodzi na to że mam to w genach... bo mi tez tylko i wyłącznie się cykl przesunął. więc wszystko w środku ok i działam dalej zaraz jak tylko się Morze rozstąpi :-D...
ale powiem Wam że zdycham... tak mnie napieprza wszystko.

PS. ZROBILAM SOBIE RUDO BRĄZOWE WŁOSY. lol

hej :)

Kobietki, mamy chłopaków, mam pytanie... zdejmuję przed kąpaniem Igorowi pieluszkę, a tam siusiak cały czerwony i napuchnięty:szok::szok: jak robił siku nie plakał, więc chyba go podczas siuisiania nie boli, ale jak go dotknęłam, to zapłakał :no: po kąpaniu nie dał sobie założyć pieluszki a jak już założyłam, to łapał się za nią i popłakiwał i ta sytuacja powtórzyła się kilka razy zanim usnął... czyli go boli:no::no: kurczę, co to może być?? Napletek??? ja nigdy mu nie ściągałam i teraz nie wiem czy to to???

sorki, ze tak tylko o sobie, ale cały czas myślę o tym jego siusiaku:-(
Wygląda na zapalenie. Najlepiej skonsultuj to z lekarzem, ale zanim to umyj podczas kąpieli (choć pewnie nie da sobie dotknąć), naciągnij i zamocz w Rivanolu, można nasączyć gazik, owinąć i nałożyć pieluszkę, złagodzi stan zapalny. Franuś raz złapał, ale szybko zareagowałam i obyło się bez wielkiego bólu (i antybiotyku zresztą też). Życzę zdrówka

Pewnie mnie mało kto pamięta, zawiesiłam staranka na jakiś czas. Od sierpnia zaczęłam nową pracę, umowę mam na 3 m-ce, potem ponoć lubią dawać na minimum 7. Już mi się ryczeć chce bo pewnie nie wyrobię się na 2012, ale nie poddaję się. Z drugiej strony chcę też być fair wobec pracodawcy więc nie wiem czy nie zrezygnuję w ogóle :-/
Gratuluję ciężaróweczkom, czasami podczytuję i cieszę się razem z wami.

mama stacha - ja pamiętam , pisz z nami czasami , Ja też zawiesiłam starania ale lubię tu przebywać , to przynajmniej nie będę taka samotna , bo Ja lubię ten wątek , fajnie tu jest :tak:
rozczochrana - to dobrze że jakieś wytłumaczenie sytuacji już masz ,mimo że sama do tego doszłaś, czytałam że to jest normalne że jeden cykl w roku może być "pominięty" , ale zrób jakieś badanka tak dla pewności , no i do dzieła :tak:
mój małżonek wybył na 2 połowę meczu do sąsiada :-D

rozczochrana dawaj fote!

Mama Stacha najwazniejsze ze masz prace:-) a o reszte si nie martw, wiem ze by sie chcialo zapewnic byt dziecku ale zobazysz ze wszystko bedzie ok i bedziesz mamusia w 2012r i bedziesz miec profity z pracy

Ostatnia edycja:
Rozczochrana pokaz nowego fryza! Dobrze ze wiesz juz na czym stoisz. Pamiętasz pisałam Ci ze jest taka możliwość z cyklem nawet dwa razy w roku?
Nic tylko czekać na owu. i dunga dunga

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry