reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Mamusie w 2012

dana - nie przejmuj się kochana , jest jakiś problem z zamkniętym , ale w skrócie nie staram się zostać mamą 2012 , raczej 2013 albo i w ogóle, no chyba że nas kolejna wpadka dopadnie :tak:

reklama
Ciężko będzie , bo kalendarzyk wisi na lodówce:-D ale dziękuję :-) Jakie plany na rocznicę ? mamy podobne terminy :-p
Ja się zastanawiałam nad wyjazdem na weekend ,ale chyba tylko gdzieś na kolacje wyjdziemy

W sobotę, 10-tego robimy małą imprezę 2 w 1. Mąż ma 8-ego urodziny. Wśród gości tylko rodzice i rodzeństwo. W niedzielę, właściwą rocznicę to jeszcze nie wiem. Najważniejsze, że nie w domu przed tv/kompem:-) Myslę, że może jakaś kolacja w restauracji, może po prostu kino do tego:-) Wyjazd fajna sprawa, ale cięzko teraz z kaską. Większość ładujemy w remont, a na wczasach już byliśmy:tak:

o ile dobrze pamiętam dana to gdzieś w Pl byliście na wczasach ? ja właśnie myślę o kolacji w restauracji, na walentynki byliśmy w wierzynku , bardzo tanio uważam za 150 zł/2 os. przystawka, 2 danie , deser i kieliszek szampana -deser pamiętam do tej pory :-D

Anaztazja życzę Ci wpadki i ślicznego bebika !!!

Wika gratuluje etatu !!! Gdzie pracujesz jeśli mogę spytać, ze Ci potrzebny niemiecki (nie lubię tego języka)

Izka Ty zbereźna kobieto :-):-):-) dałaś czadu nie ma co! Brawo za fantazje! Może i ja spróbuje :p ?

Moja mama wie ze jestem w ciąży. Nie wiem co jej sie stało. To o co sie buczy nie ma z nią nic wspólnego tym bardziej jej nie rozumiem co ona ma do tego ze chcemy lodówkę kupić czy kasa i teściowa . Chyba rządzić jej sie zachciało . Szkoda gadać , przecież sie nie wyprowadze tak nagle z dzieckiem a drugim w drodze. Co będzie to będzie . Radę sobie damy . Wychodzi tylko znowu ze z rodzina to sie wychodzi dobrze ale zdjęciach.

Witajcie Kochane! Wpadłam zakomunikować, że dostałam @... Ulżyło mi, bo dwa testy z wynikiem negatywnym a ta paskuda @ jakaś totalnie opóźniona. Teraz czuję, że jest już na 100% bo brzuch boli niemiłosiernie i samopoczucie w ogóle do niczego ;-) Mam nadzieję, że cykl właśnie się rozpoczynający zakiełkuje......... :-D

Pozdrawiam!

reklama
Dzień dobry

Patryk zrobił mi pobudkę o 7 . Wiercił sie i kręcił . Przytuliłam i poszedł spać a ja juz nie zasnęłam. Dzień mi sie dziś będzie dłuuuuużył. Na szczęście dziś jedziemy po południu po pilnować dziecików bratowej bo wróciła do pracy i nie ma kto dziś z nimi zostać. Jednym słowem domowe przedszkole:-)

Just she powodzenia w starankach:-)

Ale tu spokój ! Gdzie wy jesteście, cio?
A Ty Rozczochrana gdzie sie podziewasz?

Do góry