reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamusie w 2012

no nie wiem, poszłabym na Twoim miejscu jeszcze do innego okulisty. Chociażby dlatego, żebu potwiedził , że wszystko jest ok. Mam nadzieję , że jest dobrze , tylko dziwne , że to tak sezonowo przychodzi co nie?ie

a może po prostu taka jego natura, a teraz jest ciemniej , więc częściej masz okazję to zauważyć. Mój Miłoszek miał "uciekające oko" , ale samo sobie "poszło". Po Prostu przeszło bez niczego z biegiem czasu.

Ostatnia edycja:
reklama
Dzień doberek:-D dziś rano było u mnie 3 stopnie i szyby zamarznięte brrrrr:szok:

dopadła mnie jesienna depresyjjjjjjjjjjjjjja :-D:-D i nie chce Wam tu za bardzo smęcić:no: :no::no:

Wika ja wiem, że jest jesień i dopada depresja, ale nie chowaj się w krzaczorach -> z nami będzie Ci weselej i zawsze możesz napisać co Ci na sercu leży -> po to jesteśmy dla siebie:tak:

Michal w domu, nie moge go doleczyc, a niejadek nie chce lekow brac, zaraz kuma jak cos domieszam, tylko te smaczniejsze to tak, ale tego glownego leku to odmawia, jak wmusze to zwymiotuje, uparciuch
wink2.gif

Współczuję, że masz taki sajgon w domu i w pracy:baffled: zdrówka dla Michała:tak:

Rok temu zauważyłam u mojego malucha nierówne źrenice.Czasami sa nierówne.Byliśmy u neurologa i okulisty i jest niby ok.Teraz jednak znów zaczęłam się martwić pewnie dlatego że o tej porze roku czyli jak jest ciemniej,więcej sztucznego światła problem się nasila.
Spotkałyście się z czymś takim?

Gosiulek no niestety nie pomogę Ci:baffled:

Powiem Wam, że w nocy poczułam, że mnie piersi zaczynają boleć i już nie mam nadziei, że jestem w ciąży, bo zawsze tak mam przed @, która powinna przyjść jutro:-( co prawda to nie na 100%, ale takie mam przeczucie:baffled:

Dziś po pracy jadę do H&M, bo ponoć jakieś mega wyprzedaże na ciuszki dla dzieci:tak:

Dzień doberek,

sowinka - to dzisiaj kupuj test i jutro z ranka rób, co prawda zmieniłam Ci jak chciałaś na sobotę ale to kup sobie 2 i dla potwierdzenia w sobotę zrobić , bo mi to się wydaje że Ty rozpoczniesz wysyp fasolek :tak:
iza - powtórzyłaś dzisiaj test ? dawaj II kreski ;-)
jak dojadę do pracy to poczytam co tam wczoraj się jeszcze działo, a teraz idę się zbierać:rofl2:

sowinka - to dzisiaj kupuj test i jutro z ranka rób, co prawda zmieniłam Ci jak chciałaś na sobotę ale to kup sobie 2 i dla potwierdzenia w sobotę zrobić , bo mi to się wydaje że Ty rozpoczniesz wysyp fasolek :tak:

Eeeee ja chyba poczekam czy jutro nie dostanę @ i dopiero zrobię, ale dziś muszę kupić taki porządny test, żeby leżał w szufladzie w razie czego:-p Wacław wczoraj stwierdził, że już zalana forma, więc zobaczymy czy ma przeczucie:-p

Eeeee ja chyba poczekam czy jutro nie dostanę @ i dopiero zrobię, ale dziś muszę kupić taki porządny test, żeby leżał w szufladzie w razie czego:-p Wacław wczoraj stwierdził, że już zalana forma, więc zobaczymy czy ma przeczucie:-p

Aaaaa i oznajmił mi, że po nowym roku będzie miał 3 wyjazdy 2-tygodniowe do CHIN:szok:

ale jak jutro nie dostaniesz z rana to sik sik :-D:-D
Ale Twój mąz ma fajnie , może Was ze sobą weźmie chociaż raz - na zakupy :tak:

syneczki - życzę dużo zdrówka dla synka, jak dzisiaj ? trochę lepiej?
bunny - BB -holiczka :-D:-D:-D oby szybko Ci telefon naprawili , żebyś na bieżąco z nami była :tak:no i oczywiście też duuuuużo zdrowia dla Patryczka
alebur - czy wyrażasz zgodę na wpisanie Cię na listę testujących?:-D:-D podaj datę :-)
qcz - sprawdzałaś już detektor?? działa? ja z ciekawości wczoraj weszłam na allegro i używany można już za 40-60 zł kupić, i to prawda że można używać zwykły olejek dla dzieci albo żel do włosów? Tak z ciekawości się tylko pytam:-)
wika - wim że pogoda do bani , ale odzywaj się do nas , może jakieś dowcipy sobie poopowiadamy ;-)
Ja już w pracy - zaraz się za robotę wezmę , o ile nie zaczniecie tutaj się udzielać :-p

calogera wiem co przeżywasz, Oliwier od kiedy skończył rok nie chce przyjmować niczego, dosłownie niczego. Gdy miał rok zaczęły się wymioty a że miał zaawansowane gardło nie było innej rady jak zastrzyki. Tabletek tez nie łyka, nie rozgryza, i dokładnie tak jak Michałek chociaż by nie wiem z czym mu wymieszać syrop i tak wyczuje. I nie to że Oli nie chce go łyknąć ze swojego "widzi mi się" po prostu jego żołądek nie przyjmuje. Dlatego też boję się każdego okresu jesienno-zimowego w obawie że będzie kolejny antybiotyk dożylnie. Całe szczęście mamy zaufaną dr neonatolog i gdy potrzeba to przyjeżdża zakłada mu wenflonik i kolejne zastrzyki już są bez kłucia wprost do żyłki na koniec kuracji wenflon wyciągany i po wszystkim. Gdyby miał być kłuty domięśniowo dwa razy dziennie oszalała bym chyba z rozpaczy.

Również od 3 dni zapoznaję się z mikroskopem i choć pierwszego dnia wydawało mi się że jest prosty w obejściu tak teraz zastanawiam się czy wystarczającą ilość próbki nakładam itd. póki co nic brak jakichkolwiek paprotek ale z drugiej strony od zabiegu minęło 11 dni to też nie wiadomo jak to będzie wyglądało do pierwszej miesiączki. Powiedz mi czy to światełko jest zdrowe dla oka? Wczoraj wpatrywałam się i jak mnie zaczęło kłuć.... i na prawie 10 minut straciłam ostrość w tym oku...

Gosiulek może wydaje się to dziwne ale przejdź się z tym do logopedy. Mój synek korzysta z pomocy logopedy i na pierwszym spotkaniu pani właśnie zwracała szczególną uwagę na wygląd źrenic i poziomu ułożenia oczu a dokładnie ich zakończeń oraz kącików usteczek.

Sowinka a może ten ból piersi to właśnie ciąża? mnie tak bolały przeraźliwie że piżamy założyć nie mogłam a nie miałam pojęcia ze w ciąży jestem.

Anastazja
czy lepiej? nie wiem już sama. Wczoraj rano było tragicznie, wieczorem dyduś wyglądał rewelacyjnie i już się z mężem cieszyliśmy że stan zapalny ustępuje ale dziś dziś ten bąbel jak by lekko zsiniał... Syn twierdzi że nie szczypie ale widac ze nie jest dobrze.

Bunny wracaj szybciutko

A kysz zmoro od Danao

reklama
ale jak jutro nie dostaniesz z rana to sik sik :-D:-DAle Twój mąz ma fajnie , może Was ze sobą weźmie chociaż raz - na zakupy :tak:

To samo mu powiedziałam, ale bilety strasznie drogie:baffled: chyba ok 5 tysięcy w obie strony:szok:

Sowinka a może ten ból piersi to właśnie ciąża? mnie tak bolały przeraźliwie że piżamy założyć nie mogłam a nie miałam pojęcia ze w ciąży jestem.

Cieszyłabym się bardzo:-D

Do góry