reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamusie w 2012

Maron spiczasty ale jaki fajny. zieleniałam z zazdrości . caluski dla Malej Mi od e-cioci.

ja wracam od lekarza. Patiemu strasznie charczało jak oddychał. osluchowo i gardło czysto podczas wizyty zaczał tak kaszlec jak nigdy. pani doktor zdziwiona bo kaszel jak przy zapaleniu oskrzeli ale wszedzie czysto:szok::szok::szok:.

Syneczki to dobrze ze juz koniec plamienia

reklama
Maron , ale spiczasty brzuszek:tak: ślicznie a Ty dalej chudzinka:tak:
Bunny moze pediatra to seksowna kobieta i Patryk chciał sobie popatrzec?:-p
syneczki to super wiesci!!!

a to mój mega wypasiony brzuch 396.jpg

Calogera, czemu Michałek miał robione USG?? NIe denerwuj sie, wszystko będzie dobrze;-) Trzymam &&&&

Maron, Martolinka, cudne Wasze brzucholki:-):-)

Bunny, no to masz małego Agenta w domu:-D:-D
:-D

Hej babeczki! ;)

Colagera, gdzie nowotwór?? Co Ty, szaleju sie opiłas? Taki czarny scenariusz po jednym badaniu?? Pewnie kamyczki jakieś.. Ja mam i żyje, nic strasznego.. Uspokój sie, i napewno ok wszystko.. Nowotwór - a se wymyśliła..

Dana, Sowinka - uparte babska ;D Jutro widze zdjecia z dwoma krechami na testach i nie ma zmiłuj! ;)

Bunny, słońce, a jak sie czujesz? Jak Pati, lepiej?

Wika, kiedy Ty testujesz?? &&&

Rozczohrana, biedulko, musisz to przeżyć.. Przecież masz Olivierka w serduszku :)

Syneczki, oby te grudniowe staranka były jak najbardziej owocne, i aż mnie przeczucie ogarneło ze bedą bliźniaki ;P

A u mnie jest jak jest, nerwice chyba mam ;D Nie no, tak powaznie to sobie nie radze.. Kłóce sie ciagle z moim, sama nie wiem kto juz bardziej winny, eh.. Wymysliłam sobie ze mnie zdradza :zawstydzona/y::eek: Nieźle, nie?? Oj ja głupia, teraz jest w robocie i sie nie odzywa, i sie nie dziwie, sama bym sie do siebie nie odzywała po takich słowach.. Ale mniejsza o to, musze przestac ogladac tv, bo tam wszyscy w ciaze zachodzą i mnie to dobija ze ja nie moge.. To wyżywam sie na innych. A no i Wam życze jak najlepiej, ciesze sie z Waszych ciąż :) NAprawde :) Ale w telewizji to takie głupie babska, bo np Kinga z Pierwszej Miłości chce usunąć, i szlag mnie trafia jak takie cos Slysze.. ;/

Zjadłam kolacje, ide zakurzyc i spac.

Dobranoc! :)

Witajcie:-D

Michałek mial dzis usg i cos znalezli w nerkach obu, boje sie czy to nie nowotwor, jutro bede wiedziec wiecej...

Calogera nie możesz tak myśleć jeszcze nic nie wiadomo...trzymam kciuki, by szybciutko się to wszystko wyjaśniło:tak:

Przepiękne brzuszki dziewczyny:-)

Test zaś negatywny, a @ dalej brak:szok: nie wiem co się dzieje, ale powiem Wam, że ja czuję jakbym była w ciąży (wcześniej tego nie czułam), albo sobie wmawiam:szok:
a jak u Ciebie Danao???

reklama
Do góry