reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamusie w 2012

reklama
Kurczę dzwoniłam do przychodni, a dodzwonić się tam to istny cud. Moge podskoczyc jutro na bete o 7.00. Problem w tym, ze oni to wysyłają dalej i na wyniki trzeba długo czekać.:-( Niestety ja nie mam możliwości iść gdzies indziej. takie zadupie no!

Z tego wszystkiego mdli mnie straszliwie:wściekła/y:

Ostatnia edycja:
Sowinka Dana ach te glupie testy

Martolinka boski brzuszek. taki duzy i przesłodki

Martolinka mówisz ze moj Pati robi sie juz podrywaczem musze go zaczac pilnowac bo jeszcze mi ucieknie z jakąś panna

Calogera moglas sie nie zgodzic by tak wszyscy dotykali Twoje dziecko i badali. dzieci to nie obiekt do nauki !!!
ja bym grande tam zrobila. co za ***** lekarze tam pracuja!!! no zaraz mnie cos trafi. a lekarka tez super wypijąc sie na pacjenta normalnie nic tytlko gratulowac takiego podejścia do pacjenta.
Michalek przez takie cos moze sie tylko zrazic do lekarzy i juz wogole nie da sie zbadac. Nie pisz kochana ze to nowotwor moze to zwykle kamienie. wierze ze bedzie dobrze i traficie na rozsądnego lekarza ktory bedzie wiedzial co robi i nie zrobi dziecku krzywdy

Syneczki ja tez chce bliźniaki:)

Ostatnia edycja:
czesc

srednio chce mi sie pisac, mam katar i zalzawione slepia

calogera, wiesz tysiac roznych niegroznych rzeczy moze byc w nerkach, o raku nie masz co myslec. Z nerkami to przypomina mi sie znajoma, co pod 60 podchodzi wiekiem, zawsze sie smieje, ze jest obiektem badan wszyskich nefrologow, bo ma takie nerki, ze najchetniej zrobili by z nich preparat pokazowy do akademii:laugh2: Maly ma pewno jakies kamienie albo torbiele. Na rezonans trafic powinien.

martolinka szybko w drugiej wywala, co?:-D i chyba rownie szybko zleci:tak: w sumie blisko polowy juz masz. Fajny brzusio

maron
tez masz fajniusi domek

Sowinka trzymam kciuki, dana za Ciebie rowniez

moze pozniej cos napisze, oczy mnie bola

a Bunny, powinnas synka skonsultowac jeszcze raz z innym lekarzem, bo czasem jeden nic nie slyszy a drugi jest bardziej wyczulony na dzwieki, lepiej sprawdzic podwojnie a nawet potrojnie niz by cos moglo faktycznie sie zaflancowac

Ostatnia edycja:
Hej,
Ja dzisiaj tak jak liv - czuje sie okropnie, nos mnie boli ( katar a nie mąż zeby nie było :-D) i ogólnie taka nie wyraźna jestem mimo kolorowego sweterka :-)
sowinka, dana - a który to macie dc? może faktycznie za wcześnie, Ja coś kojarzę że mówiłyście że krótkie te cykle macie. no nic Ja tam wierzę że się udało i trzymam dalej kciuki &&&&&&. Dana a dzisiaj nie da rady? przecież to nie trzeba na czczo.
calogera- nawet nie myśl o najgorszy, w nerkach moze byc kamień, torbiel , zresztą dziewczyny już to pisały to się nie będę powtarzać, tylko życzę zdrówka dla synusia i cierpliwości do lekarzy , a ta lekarka to zachowała się jak gówniara - obraziła się ???:szok: co to w przedszkole sie bawimy ? Ja jestem porywcza i pewnie bym jej nie tylko słownie powiedziała co o niej myślę ale i fizyczna przemoc w chodzi w grę :tak::tak:
bunny - to mówisz e życzyć Ci bliźniaków? :-):-):-) Ja wczoraj oglądałam na tvp1 program o tej kobiecie co ma 6 dzieci i urodziła 8-raczki przez in-vitro , moim zdaniem owszem kobieta mało odpowiedzialna, ale ile ona ma siły i chęci dla tych dzieci, moje koleżanki narzekają przy jednym a ona przy 14 jest usmiechnieta, zadbana i kochające wszystkie naraz i każdego z osobna.
Dziewczyny śliczne brzuszki - Ja tez już chce taki :tak::tak: Poproszę o fluidki i bociany , bo coś ostatnio zapomniałyśmy o swoich koleżankach starających się :tak:
martolinka - dzieci jak trochę większe będą to moża ze sobą zabrać, Ja mam taki plan przynajmniej żeby nie ograniczać się z powodu dziecka, mam plan w 2013 do Sochi skoczyc przed mundialem :-)

Ja chyba nie dotrzymam do 25.10 w ogóle to czasami jestem na tysiąc % pewna że się udało a czasami mam takie załamanie że jak się chce to się nie udaje. ehhhh rozterki - idę lepiej popracować coby nie myśleć :-)

mnie jest 35dc, a @ miała być w piątek 14:eek: jakoś wcześniej nie miałam takiego przeczucia, ale od wczoraj mam, że się udało:tak: nawet Wacek wczoraj pytał "brzucha" czy będzie takim samym Łobuzem jak Bartoliński:sorry: heh chciało mi się śmiać nie powiem:-p poczekam jeszcze trochę i jak nie przyjdzie @ to zaś zrobię test, albo pójdę na betkę, bo póki co nie bardzo mam jak:baffled: aaaaa i doczytałam, że Lelek bladziutka kreseczka wyszła dopiero w 42dc, więc nadzieja JEST:-)

Maron - jakoś tak nic mi się nie chce i trochę dołuję. Ale to chyba przejdzie w końcu;-)
Liv, anastazja - zdrówka :tak:

a ja wczoraj wyrwałam się do Arkadii i kupiłam sobie w H&M dzinsy ciążowe. DO tej pory chodziłam w spodniach, któe kupiłąm sobie przed schudnięciem, ale zaczynają już ściskać. A poprzednie ciążowe mam cieniutkie, bo na tym etapie ciąży były wtedy wakacje :-p

reklama
aj, anastazja od razu zapomnialy:-p

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

kolezance chyba ktos pomaga z dzieciakami, bo wierz mi mozna byc usmiechnietym, ale zmeczonym rowniez. Wariatka 14 dzieci, chyba, ze marzylo jej sie w zyciu byc przedszkolanka:-p Mialam w rodzinie kogos z 8 dzieci i matka byla zadbana i usmiechnieta, ale dzieci niekoniecznie, bo wychowywaly sie same ze soba a mama miala wszystko gdzies.

Do góry