reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamusie w 2012

liv - mówisz że chłopięce wysyłasz :-D:-D:-D Łapię - bo dla chłopca podoba mi się imię Czarek :-p:-p Nie słyszałaś o tej kobiecie z Kalifornii? samotna - bezrobotna, jak się 8 raczki urodziły to zatrudniła 5 albo 6 opiekunek. Dzieci nie wyglądały jakoś mega źle, a kobeita nawet miała czas zeby ze starszą 6 -ką wybrać się na łyżwy. myślałam że na vod bedzie ten reportaż ale niestety nie dodali :no:
sowinka - no faktycznie już dość długo nie masz, ale takie historie jak lelek ( GDZIE JESTES????) dają nadzieję , a serce kobiety wie kiedy się udało ;-)

reklama
Anaztazja Czarek piekne imie. zdrowka kochana. Ty chyba piszesz o tej psychofance Angeliny Joli co zyje z reportaży i plotek na jej temat .
ogladalam kiedys ten dokument a ostatnio przeczytalam takie cos

http://www.pudelek.pl/artykul/33836/dzieci_mnie_obrzydzaja_nie_moge_na_nie_patrzec/

Liv Tobie tez zycze zdrowka. Patiego w piatek badal juz inny lekarzy i wszedzie bylo czysto pomimo kaszlu. wczoraj to pojechalismy ze wzgledu na to ze mu w gardziolku charczało . w osrodku zaczol kaszlec i to strasznie . kaszel typowy jak na zapalenie oskrzeli a wszedzie znowu czysto. dostal inhalacje antybiotyk i syrop. zobaczymy czy pomoze

a ma ktos kontakt z Mmoną bo juz jej dawno nie bylo ?

Ostatnia edycja:
Jutro idę do tego Medhouse'u zrobic betę. Ale wyniki będą dopiero w czwartek. Jak ja tak długo wytrzymam to ja nie wiem:zawstydzona/y:
chyba nie masz wyjscia. Kup testy i testuj ile sie da:tak:

:-) Ja wczoraj oglądałam na tvp1 program o tej kobiecie co ma 6 dzieci i urodziła 8-raczki przez in-vitro , moim zdaniem owszem kobieta mało odpowiedzialna, ale ile ona ma siły i chęci dla tych dzieci, moje koleżanki narzekają przy jednym a ona przy 14 jest usmiechnieta, zadbana i kochające wszystkie naraz i każdego z osobna.
Dziewczyny śliczne brzuszki - Ja tez już chce taki :tak::tak: Poproszę o fluidki i bociany , bo coś ostatnio zapomniałyśmy o swoich koleżankach starających się :tak:
martolinka - dzieci jak trochę większe będą to moża ze sobą zabrać, Ja mam taki plan przynajmniej żeby nie ograniczać się z powodu dziecka, mam plan w 2013 do Sochi skoczyc przed mundialem :-)
:-)
anastazja ta kobieta pewnie moze liczyc na socjal od panstwa , ale doby nie rozciagnie. Ogladałam ten program i dziwiłam sie , ze pozwolili jej wychowywac te dzieci. Jezeli 2 latek mówi do matki TY SUK.... to nie wrózy dobrze. Kazdemu dziecku nalezy sie uwaga i czas a nie wiem jak ona chce to zrobic przy 14? Dobrymi checiami piekło jest wybrukowane..
Wiesz mimo wszystko dzieci ograniczaja. Podróz do Moskwy to nie wypad w góry , czy samolotem do LOndynu. Sporo z młodym jezdzilismy , ale niekóre nasze plany trzeba było zweryfikowac;-)
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~fliudki:tak:

mnie jest 35dc, a @ miała być w piątek 14:eek: jakoś wcześniej nie miałam takiego przeczucia, ale od wczoraj mam, że się udało:tak: nawet Wacek wczoraj pytał "brzucha" czy będzie takim samym Łobuzem jak Bartoliński:sorry: heh chciało mi się śmiać nie powiem:-p poczekam jeszcze trochę i jak nie przyjdzie @ to zaś zrobię test, albo pójdę na betkę, bo póki co nie bardzo mam jak:baffled: aaaaa i doczytałam, że Lelek bladziutka kreseczka wyszła dopiero w 42dc, więc nadzieja JEST:-)

Sowinka czuje ze sie udało:tak: w koncu forma zalana:-D
wiatm laseczki strasznego mam dzis lenia nic mi sie nie chce totalnie a roboty mam o lala
kawke , ciacho i do roboty:cool2:

Bunny czesto jest tak , ze jezeli szpital jest akademickim to trzeba sie liczyc z obecnoscia np. uczacych sie studentów. Ja rodziłam w takim i byłam badana przez studentów, byli przy porodzie , badaniach itp. Co nie zmienia faktu ,z e szczególnie wobec dzieci powinni byc delikatni !!!

Calogera ciepłe mysli dla Was:tak:

Livcia jesienny spadek formy?

Hehe na początku ciąży z Bartem też objadałam się nuggetsami z McDonald's:-p

he

a wiesz martolinka, kurcze ciagle mi goraco i rozbieram sie tam gdzie nie powinnam, w sumie lepiej mi juz, liczac od soboty, wczoraj bylo chyba apogeum, bo nawet kompa nie wlaczylam:-D

ja przy pierwszym porodzie zgodzilam sie na obecnosc studentow a wlasciwie studentek, bo tu polozne sa raczej kobiece. I tak na wejsciu badala mnie studentka, potem polozna z tytulem, odbieraly studentki / biedne, na szeroka wode zostaly wypuszczone/, pod okiem doswiadczonego i wiekowego chirurga szyla mnie studentka. Z wlasnego doswiadczenia wiem, ze gdzies praktyke trzeba zrobic i na takie rzeczy zawsze wyrazam zgode, no poza najblizszym porodem w liscie do szpitala polozna wypisala mi, ze NIE CHCE STUDENTOW:-p dokladnie tak:-D, powiedziala, ze po ostatnim "przezyciu" rozumie, ze chce tylko te z wieloletnim doswiadczeniem

reklama
Oj jestem, jestem;-) nie mam czasu ani weny na pisanie, depresja jesienna, humory ciazowe itd:-D

martolinka ale duzy brzusio masz:szok::tak:

maron slodki szpic:-D

anastazja, livcia co z Wami, chorowac Wam sie zachcialo!:-p zdrowka!

calogera wspolczuje przejsc z synkiem

Bunny dobrze ze malemu juz lepiej

dana, Sowinka czemu kupujecie felerne testy?:-D

trina no zmiana gaderoby w ciazy nieunikniona

Ja czuje sie lepiej, maz ma wolne to zasuwa na budowie, ja jak zwykle latam po urzedach, teraz bawie rodzinke z Wloch a i najwazniejsze- probuje ujarzmic wlasne dziecko:szok:

Zrobilam juz rezerwacje na swieta w Zakopanym

Do góry