reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamusie w 2012

dzien dobry kobitki

DANA SOWINKA to ja tu wchodze podjarana bo tak chcialam zobaczyc wysyp dwoch kresek a tu nic !!! jak to jest możliwe, co?
trzymam za Was kciuki i za te piekne soczyste jutrzejsze kreski !!!

Martolinka to Was tesciu urządził z tym samochodem, nie ladnie

Wika jak dobrze ze masz dzis wolne ode spisz troche :)

Rozczochrana no w koncu ta malpa przyszla ale mam nadzieje ze ostatni raz!!!

Calogera dzis idziesz do szpitala z synkiem? oby wizyta tam byla krotka ale i efekty przyniosla

Trina fajny mialaś sen :) żeby sie okazał przepowiednia i rzeczywiście prod byl łatwy

Jestem chora i mam wszystko w nosie

Ostatnia edycja:
reklama
No niech Wam już będzie. Ale pamiętajcie przyzwolenie tylko w drodze nadzwyczajnego wyjątku.
aaaa i zaopatrzyć mi się dziś w testa żeby któraś nie napisała że zapomniała kupić.

Dziękujemy za przyzwolenie 62.gif ja już mam teścik kupiony:-D

Anastazja, Sowinka, Danao a więc trzymam kciuki za czerwcówki i lipcówki a skoro już pozbawiam się dwóch palców u rąk pozostawiając sobie tylko 8 do dyspozycji wypadało by w rewanżu oznajmić światu dobrą nowinę :-D

Anastazja miałam początkiem października a na niej usłyszałam ze za 2 m-ce do kontroli (chyba że by @ nie przylazła w ciągu 5 tygodni) i jeżeli wszystko będzie dobrze a mam nadzieje że takie właśnie słowa usłyszę po fachowym rozeznaniu się w terenie to wtedy dostanę natychmiastowe pozwolenie na bobasa. Nie wiem ja tego inaczej nie umiem interpretować jak zgoda na początek grudnia. Chociaż ja nie jestem optymistką jeżeli chodzi o moje hormony wiem że potrafią nieźle namieszać, ale nadzieję warto mieć.

Bunny
mówisz ze masz wszystko w nosie, to ja mam podstępny plan. Weź cichaczem chusteczkę przyłóż do nosa i z całej siły dmuchaj. Zobaczysz ulży :-D:-D:-D:-p dobra już głupot nie piszę.

martolinka - pytałaś się o koszt wypadu do Moskwy, jeśli przez biuro to sa takie 5-7 dniowe , nawet można połączyć Moskwę i Petersburg , autokarem ok 1500 np jest na sylwestra. Samolotem - 2500 zł/os. na 4 noce.
\
to dosc wyobrazalne pieniadze. Tylko dzieci trzeba gdzies podrzucic:cool2::tak:
Sowinka , danao aleście nas urzadziły. Do jutra czekac? nieładnie:-D

Ale dzis malenstwo wyraznie czuje . Niesamowite;-)

martolinko jak ja Ci zazdroszczę :-)

A ja w końcu skończyłam krwawić, plamić zwał jak zwał, grunt że jest już czysto i nie muszę chodzić jak robot nie mogąc się nachylać bo poleci. Ahhhh jak dobrze :-)

Ostatnia edycja:
reklama
moja Mala Mi :-) tez dzis wyjatkowo aktywna, a Ty martolinko wczesniej czujesz ruchy :-)

oto moj brzus szpiczasty z dnia dzisiejszego :tak: 23tc +4 dzionki

Do góry