reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamusie w 2012

anastazja przykro mi ze znow sobie wybralas wczasy nad Morzem Czerwonym ale mam nadzieje ze stamtad dostaniesz bilet powrotny ale juz bez mozliwosci powrotu nad nie przez 9 miesiecy!

wika, rob, rob tego testa!!!!!!

liv ale masz fajnie! Kasa Ci z nieba spadla:-D
i super ze wijesz gniazdko

dana a Ty sie nie łąm tylko juz zabieraj sie do pracy z mezem skoro @ sie konczy:rofl2:

Syneczki a moze to leki to co Ci tam wyplywa? ale najlepiej poradz sie lekarza

Wybaczcie ale wiecej nie pamietam co komu mialam odpisac:szok:
wybaczcie, jestem zakrecona, dzis lecialam najpierw do miasta a pozniej do gminy cos tam zalatwiac i zrobilam tyle km i dopiero przed gmina kapnelam sie ze nie wzielam papierow:angry: zapominam sie no:rofl2:

U mnie samopoczucie juz ok, mdlosci, zgagi minely hip hip hurra:-D

reklama
o liv sie pojawila :-) jakie becikowe, co tak pozno?? czy co tak wczesnie? :-D
syneczki ten zolty kolor to chyba normalka tez biore furagin i gyno-femidazol i jest troszke zolciejszy ale nie az tak jak piszesz :-p:-p tzn z furaginem wczoraj skonczylam :-)
danao to mowisz, ze zaczynacie szalec :-)
lelek a Ty kiedy masz wizyte?? :-) moze dowiemy sie niedlugo co nosisz tam pod serduchem

Anastazja, tak mi przykro z powodu @@@:-:)-:)-:)-:)-:)-(, byłam pewna że Ci się udało :tak: A co do liści , to są zielone. Czyli mam go wstawić do wody??

Lelek
, jak do jutra nie dostanę, to zrobię. dzisiaj nawet nie mam jak kupić testa. No i w końcu sie odezwałaś :-):-):-):-)

anastazja to teraz dzialac trzeba:-D

Lelcia ale ten czas leci juz zaraz 17 tydzien:-D e ja czasem zostawiam karte w terminalach, albo nie wszystkie zakupy chowam do siatki, albo inne smieszne rzeczy robie, najbezpieczniej w domu:-D choc ostatnio chwycilam gorace zelazko i smiesznie mi mnie bylo. Jaka plec obstawiasz;-)

maron wyplacaja po 27 tygodniu ciazy, wiec chyba szybko

wika pewnie zielone ale czy powiedzmy jedrne czy pomarszczone, pewnie anastazji o to chodzilo

reklama
ale ten nawóz to jak?? bezpośrednio do doniczki, czy zalać go wodą z tym nawozem??:crazy::crazy::crazy::crazy::crazy: bo ja zielona w tych sprawach:-p:-p:-p:-p

Do góry