reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamusie w 2012

Witam witam wita.
Na wstępie pragnę zaznaczyć że nic się nie babrze, żadnej opuchlizny, nic nie boli. Wygląda tak jak by był tam od kilku lat :-D świetnie się zapowiada.

Co do wózka to my mamy emjot treccko czy jakoś tak. Jestem w 100% zadowolona. Amadeusz miał wersję 2w1 dla Gracjana dokupiłam fotelik wpinany z tej firmy ponieważ gdy Ami się urodził wózek dopiero wchodził na rynek i nie było jeszcze fotelików. Po 10 tygodniu pełna ekscytacji i pewności ze już będzie wszystko dobrze dokupiłam i co? i po 2 tygodniach dramat. Tak więc fotelik ani razu nieużyty czeka na Fabianka/Marcelinkę ;-)
Jestem za skrętnymi kołami ale.... tylnie stałe i duże przednie skrętne. Oliwierek miał stałe i wg mnie się nie sprawdziły.

reklama
lelek ja rozumiem że urósł? Nie wiem czy moje słowa są na miejscu ale ja w 12 tygodniu miałam 10x większy może to też kwestia tego że 3cia ciąża. Wszyscy myśleli że to już połowa ciąży. Choć z drugiej strony ja jestem szczupła (tak jak Ty ) 49kg i zawsze idzie mi tylko w brzuch. Tak jak pisałam wczesniej w 2gim miesiacu juz widać i za chiny nie idzie ukryć.
Cieszę sie z Twojego szczęścia.

lelek ale wielki :-D:-D:-D nic a nic nie widac :-D
martolinka zrobilam test na plec :-D:-D:-D soda tak sie spienila ze omalo nie wybuchla, a ma byc dziewczynka :-D:-D obalam ten mit :-p

lelek :szok::szok::szok: gdzie Twoj brzuszek ?:-p

Anaztazja ja tez mowilam ze slodyczy nie jem a jem dwa razy więcej . a do szkoly sie przeszlas ???

syneczki daj fotke!!! fajnie ze zrobilas cos dla siebie

Sowinka to na te blizniaki prosze molestowac meza dwa razy czesciej:tak::-D:-p

a ja od rana okna umylam . fieranki sciaglam ale jescze nie wypralam bo sie skonczyl plyn do płukania a do sklepu mam az 200 metrow i tylka ruszyc sie nie chce . ide mojego berbecia uspic

Lelcia jakbyś o jeden kotlet za dużo zjadła;-)maluteńki brzunio;-)ale ja bede potem stekac , ze kilogramy nie chcą spadać a Ty w bikini będziesz szalec:tak:
Anastazja &&&&& za sprzedaż:tak:
Maron łeeeee. czyli soda nie dział;-)

Syneczki groź mi tak czesciej toż to nie kara a nagroda :-D:-D:-D. wpadaj mnie opierdzielic osobiscie !!! To tylko albo az 80 km

Liv o kuzwa to rzeczywiscie nie ciekawy miałaś final porodu. to musialas miec duzo szwów założonych

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry