reklama
Sowinka
Mamusia Zółwików :o)
Bry....
Dalej jestem zmęczona -> wczoraj zasnęłam o 20:20, a dziś rano nie umiałam się zwlec z łóżka ehhh...
Wacek dziś wyjeżdża do Zbąszynka i wraca 1 listopada
Dalej jestem zmęczona -> wczoraj zasnęłam o 20:20, a dziś rano nie umiałam się zwlec z łóżka ehhh...
Wacek dziś wyjeżdża do Zbąszynka i wraca 1 listopada

danao84
Fanka BB :)
Dobry!
Wika to ta jesienna depresja, co Cię napadała to już ciążowe hormonki były:-) Ja tez chcę taką deprechę!
Wika to ta jesienna depresja, co Cię napadała to już ciążowe hormonki były:-) Ja tez chcę taką deprechę!
ja cały czas się cieszę z Wiki testu
Ale powiem wam jakie szczęście wczoraj nas trafiło. Wynajmujemy mieszkanko, nie za wielkie, 3 pokojowe w przyjemniej okolicy, więc mimo, że mielibyśmy ścisk z dzidzią, nie myśleliśmy o tym, żeby się wyprowadzać. Ale tak leżę wczoraj i coś mnie tknęło, żeby sobie obejrzeć oferty mieszkań, ale cały czas myśląc, że najfajniej to by było w tym samym budynku, ale troszkę większe. No i nagle patrze - nasz budynek. Weszłam w ofertę a tam dwie duże sypialnie, dwie łazienki, duży przedpokój, salon z jadalnia, kuchnia ze zmywarką (co by nam ułatwiło bardzo bo oboje jesteśmy straszni jeśli chodzi o naczynia) i wszystko za czynsz dokładnie taki sam jak nasz!!! Od razu napisałam do M., zadzwoniłam do agenta umówić się dzisiaj na oglądanie mieszkania, także idę tam na 14. Nie mogę się doczekać. Jeśli nam się spodoba od razu dajemy wypowiedzenie z tego mieszkania
)))
Ale powiem wam jakie szczęście wczoraj nas trafiło. Wynajmujemy mieszkanko, nie za wielkie, 3 pokojowe w przyjemniej okolicy, więc mimo, że mielibyśmy ścisk z dzidzią, nie myśleliśmy o tym, żeby się wyprowadzać. Ale tak leżę wczoraj i coś mnie tknęło, żeby sobie obejrzeć oferty mieszkań, ale cały czas myśląc, że najfajniej to by było w tym samym budynku, ale troszkę większe. No i nagle patrze - nasz budynek. Weszłam w ofertę a tam dwie duże sypialnie, dwie łazienki, duży przedpokój, salon z jadalnia, kuchnia ze zmywarką (co by nam ułatwiło bardzo bo oboje jesteśmy straszni jeśli chodzi o naczynia) i wszystko za czynsz dokładnie taki sam jak nasz!!! Od razu napisałam do M., zadzwoniłam do agenta umówić się dzisiaj na oglądanie mieszkania, także idę tam na 14. Nie mogę się doczekać. Jeśli nam się spodoba od razu dajemy wypowiedzenie z tego mieszkania
Bunny86
mama Patryka i Dominika
Qcz ale masz fuksa laska
super :-). oby sie udalo
Syneczki zadnej depresji ZADNEJ !!!! gdzie obiecane zdjecie nowego kolczyka ja sie pytam???
Sowinka mowisz ze pojechal do miasta pierwszej polskiej tap madl
Trina jak tam przeprowadzka . zaczynasz sie juz pakowac?
Wika a jak Twoj Mariusz zareagował
a mi sie w nocy urodzil Chihuahau. wygladaja jak myszki
Syneczki zadnej depresji ZADNEJ !!!! gdzie obiecane zdjecie nowego kolczyka ja sie pytam???
Sowinka mowisz ze pojechal do miasta pierwszej polskiej tap madl
Trina jak tam przeprowadzka . zaczynasz sie juz pakowac?
Wika a jak Twoj Mariusz zareagował
a mi sie w nocy urodzil Chihuahau. wygladaja jak myszki
Ostatnia edycja:
anastazja1m
W oczekiwaniu na cud
Ja sie witam , ale coś mam z pamięcią, przeczytałam - porozmyślałam - i nie wiem co napisać 
To może zagadam Was jakie plany na sylwestra macie

Depresji - mówimy STOP !
Qcz - nie wielkie mieszkanie teraz macie ? To co Ja mam powiedzieć na swoje 32m2 dla 2 osób + kot + dziecko ( mam nadzieję że już za 9 mies
)
dana - no masz racje - ta uciekająca żółta kuleczka powinna w drugą stronę biec , poszukam - poprawimy to

Depresji - mówimy STOP !

Qcz - nie wielkie mieszkanie teraz macie ? To co Ja mam powiedzieć na swoje 32m2 dla 2 osób + kot + dziecko ( mam nadzieję że już za 9 mies

dana - no masz racje - ta uciekająca żółta kuleczka powinna w drugą stronę biec , poszukam - poprawimy to

Ja sie witam , ale coś mam z pamięcią, przeczytałam - porozmyślałam - i nie wiem co napisać
Depresji - mówimy STOP !
Qcz - nie wielkie mieszkanie teraz macie ? To co Ja mam powiedzieć na swoje 32m2 dla 2 osób + kot + dziecko ( mam nadzieję że już za 9 mies)
dana - no masz racje - ta uciekająca żółta kuleczka powinna w drugą stronę biec , poszukam - poprawimy to![]()
to mieszkanie, które opisałam, to to które znalazłam w ogłoszeniu i dzisiaj idę oglądać. To, w którym mieszkamy teraz jest o wiele mniejsze.
reklama
anastazja1m
W oczekiwaniu na cud
Jak jest nie drogie - to trzeba brać 
w Polsce za wynajem takiego małego mieszkanka jak basze trzeba nieraz zapłacić cała pensje ( jak np. Ja zarabiałam najniższą krajową w wysokości 1 tys/zł to bym musiała jeszcze dołożyć
)

Podziel się: