reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamusie w 2012

reklama
Qcz tak sa dwa rodzaje chihuahua. my mamy jedna wlochata a jedna krotkowlosa .
te szczeniaki co sa na zdjeciu to wlasciciel pewnie pomieszal pieska wlochatego z suczka krotkowlosa(lub odwrotnie) i takie wyszly

laski mam pytanie : ciocia robi paczke z lekarstwami dla corki krtora mieszka w angli i za bardzo nie wie co wyslac podpowiedcie cos. BaTu ma roczek skonczony. plis

Ostatnia edycja:
w sensie jakie lekarstwa wyslac? W sumie z takich gripexów itd to tutaj są ekwiwalenty. Chociaż powiem szczerze, że gripex jest mocniejszy i szybszy i mi go zawsze brakuje. No-spy tu nie można dostać, bo są rozkurczowe na receptę, więc też warto. Chyba, że to dla maluszka, to nie mam pojęcia czy jest coś, co nie ma ekwiwalentu.

Ja samolubnie. Nie chce mi się nic,jesień i hormony ciążowe mnie dołują.
ja dziś po wizycie u gin. wszystko ok. cukier 70 a po 1 h 106, więc cukrzyca mi na pewno nie grozi :-) ale za to masakrycznie przytyłąm. Nie powiem ile, bo się wstydzę :zawstydzona/y:
Poza tym M sobie pojechał, wraca w poniedziałek, przy okazji zabrał część rzeczy z piwnicy typu ubranka po młodym (oraz to co dla młodej kupiłam), łóżeczko, wózek, leżaczek i huśtawkę. A ja się relaksuje. Zjadłam obiadek i za godz śmigam po młodego do pzedszkola. Tu nadal jest kłopot, bo młody nie chce chodzić :-( może nowe mu się bardziej spodoba:confused: teoretycznie powinniśmy się przeprowadzić do połowy listopada. Ale nie wiem jak to będzie. Z M nadal na wojennej ścieżce :dry:

jestem, jestem... wróciłam z pracy, szybki obiad i tak zleciało:-):-)

M. w szoku, jak tego dokonał:-D:-D:-D:szok::szok::szok::szok::-D:-D ale oczywiście baaaaaaaaardzo szczęsliwy:-):-):-):-)

Witajcie,
miałam od rana sporo kursowania autem a teraz młody spi a ja moge usciaść na czterech literach;-)

Syneczki , Trina asiooooooooo złe nastroje kobietki!!!!jesień jest w tym roku piekna wiec usmiech prosze;-)
Wika już jakieś zachcianki? nastroje , mdłości?;-)
Bunny to zostałaś ciocią psią:tak:gratulacje
Qcz trzymam kciuki za nowe mieszkanko;-)

reklama
Do góry