reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamusie w 2012

reklama
co do sylwka to jeszcze sie nad tym nie zastanawialm ale chetnie bym na jakis bal poszla no ale jest Pati wiec pewnie jakas imprezka domowa

Anaztazja 2 suczki i chlopczyk:)

Liv ja kocham szczeniaczki ale taki misiac + bo narazie to wygladaja wstrestnie szczuro-myszy :szok::-D

bylam u fryzjera. przyszlam do domu i sie poplakalam wygladalam jak strusie gniazdo fujjjjjjjjjjj:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:j. wygladam koszmarnie jutro jade kupic czapke(pierwszy raz od 5 lat bo ja czapek nie nosze) coby ten fryz ludzia nie pokazywac bo z krzykim uciekna.
umylam glowe i ulozylam po swojemu teraz jako tako to wyglada ale .................. zabije te babe jak ja dorwe:angry::angry::angry: . dawno tak nie klnelam jak dzis :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Ostatnia edycja:
Martuś może i piękna ale nie dla mnie :-( Jak tak patrzę na Twój suwaczek... tez miałam termin na 19 kwietnia...
Nie no nie daję rady...
Bunny podaj mi nr tel to mms-a wyślę. Nie mam jak na komputer zdjęcia wrzucić.

Sylwester w domu. Nie mam ochoty na żadne bale i szaleje.

Qcz, jak tam oglądanie mieszkania??

Trina, czyli jeszcze chwilka i już na nowym??

Bunny, pokaż zdjecie to ocenimy :-):-) Napewno nie jest tak tragicznie:tak::tak::tak:

Syneczki, ojojoj dół Cię widzę straszny dopadł :angry::angry::angry::angry::angry::angry: Życzę szybkiego polepszenia nastroju :tak::tak::tak::tak:a zapodaj fotkę z kolczykiem w pępku, plisssssssssssss:blink::blink::blink::blink::blink::blink::blink::blink:

Liv, co to tej Twojej daty w suwaczku "77" to dziadek M. zawsze mówił, "jak przeżyję dwie kosy( czyli 77), to będę żył do setki:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D " teraz ma 85 lat:tak::tak:

co do sylwka, to pojęcia nie mam, co będziemy robić :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

a i zapisałam się na środę do ginki :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ świeża porcja fluidków :tak::tak::tak::tak::tak:

Syneczki kochana wiem , że mój suwak może być dołujący , ale uwierze, że całkiem niedługo będziesz mieć swój własny:tak:
Bunny ładnemu we wszystkim ładnie. Nie wierze, że mozesz tak faktycznie źle wyglądać;-)
Wika to w środę &&&mocno zaciśnięte

Powróciłam! Mieszkanie super! Nie sprawia wrażenie aż tak wielkiego, bo przedpokój jest dość ciasny. ALE obie sypialnie dwa razy większe niż nasze, więc dzidzi możemy dać albo kąt w moim pokoju do pracy, tak jak mieliśmy to w planie zrobić wcześniej, albo pokój do pracy zostawić tylko do tego i dzidzię mieć u siebie w sypialni. W tej drugiej sypialni jest wbudowana szafa, więc dużo miejsca na *******ety. Kuchnia mniejsza niż nasza, ale o wiele lepiej ustawiona. Ta która mamy teraz jest długa i potwornie niewygodna, a ta jest na planie prostokąta, więc o wiele przyjemniejsza. Kolory w mieszkaniu trochę...intensywne, że się delikatnie wyrażę, ale agent powiedział mi, że już dawno sugerowali właścicielowi, że trzeba pokoje przemalować na biało albo kremowo. Także szybko obgadałam z M sprawę i pobiegłam dać wymówienie z tego mieszkania i wpłaciłam zaliczkę za nowe:))))

Przenosimy się 15.11 :D :D :D

A, i w ogóle każda z sypialni ma swoją własną łazienkę!! Nigdy nie miałam takich luksusów :D

Ostatnia edycja:
super ze we mnie wierzycie ale mi sie to nie podoba sa za krotkieeeee

Martolinka na wlasnie ladnemu we wszystkim ladnie wiec no niestety nie mnie :no:

Qcz a dzis rano nawet ie myslalas o tym by sie przeprowadzac . gratuluje nowego mieszkania

Wika nasza ciezaroweczko jak sie czujesz ???

reklama
Bunny, a dziękuję. Czuję się dobrze..... nieciążowo:szok::szok::-D:-D:-D:-D:szok:

aaa i zapodałam sobie suwaczek..... a co!!!!!!!!:-D:-D:-D:-D

Qcz, przeprowadzacie się ????? o jaaaaaaaaaaaa, ale szybko:szok: Super, gratuluję nowego lokum:tak:

Do góry