reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamusie w 2012

Bunny Antek spi w dzień i mam nadzieje , ze długo jeszcze bedzie;-)
jja tam wcale na niego nie zwracałam uwagi ale aż sie we mnie gotowało... prosze go zeby cos zrobił a ten ma 1000 słów do powiedzenia.. Cierpliowsci;-)

reklama
siema :D

wika ! baaardzo sie ciesze że pęcherzyk jest na właściwym miejscu ! :-D
ja mam przeczucie że w tym roku zaskocze i ze w przyszłym roku na świat przyjdzie CÓRA :-D bo co chwile mi sie śni że mi ktoś dziecko podrzuca i ZAWSZE jest to dziewczynka :-) może prorocze :-D hehe

Ok bo się pogubiłam... to komu synek napiera? Bunny czy Martolince? ahhh te skakanie po stronach...

coo napiera ???

Rozczochrana to do roboty :-D kiedy @ powinna nie przyjsc a co za tym idzie kiedy testujesz???

Wika no na tym etapie za duzo sie nie dowiesz ale wiesz najważniejsze ze fasolka jest tam gdzie powinna byc!!!!

Syneczki a co z ta Twoja prolaktyna wróciła juz do normy???

Martolinka to Antek juz mowi czy po swojemu te tysiac slow???

Dziewczyny czy bede mogla w styczniu Was prosic (lub gdy bedziecie pity wypelniac) o 1% dla Konradzika chlopca chorego na Downa ?

Ostatnia edycja:
Jestem ale tak jakby mnie nie było, nie wiem czy w ogóle się uda do końca 2012 zaciążyć - nie mówiąc o urodzeniu. Powtórzyłam TSH i wyszło dużo ponad normę bo prawie 13, a z pilnym skierowaniem poszłam do poradni gdzie lekarz stwierdził że to nie jest takie pilne ( w ciagu 2 mies z 4 na 13 skoczyło gdzie norma jest do 4 ), ale w drodze wyjatku na 20 grudnia mnie zapisała kobieta w rejestracji bo normalnym trybem - na LUTY są zapisy, a średnia wieku na korytarzu w poradni 65+ - dość głośno Pani powiedziałam że to jest smieszne - pracuję , płacę ZUS a jak trzeba to muszę prywatnie chodzić i żeby spojrzała na korytarz i oceniła średnia wieku:angry::angry::angry: Sorry że tylko o sobie, ale nie dość że nadzieja we mnie wygasła na szczęśliwe macierzyństwo to jeszcze tutaj kłody pod nogi rzucają:-:)-:)-(
Jutro idę do gina na 16:30 nie wiem czy on się zna na tych hormonach, jak nie to prywatnie pójdę, nie ma wyjścia ( ale na grudzień też się zapisałam żeby nie było ).
wika - baaaardzo się cieszę że u Ciebie wszystko jest w porządku, na następnej wizycie już serduszko usłyszysz:tak:
Żeby nikogo nie pominąć to nie będę wyliczać- ale o wszystkich pamiętam i trzymam kciuki &&&&&:tak:

calogera zero smutasow prosze. bedzie dobrze trzeba wierzyć bo kto inny ma w to wierzyć ze dzidzia sie pojaawi jak nie my ? nie przekraslaj cyklu zobaczysz ze w koncu sie uda i dzidzia za puka do mamusinego brzuszka.

Anaztazja no kuzwa Ci lekarze to bez serc i bez rozumu sa. i jak w tym kraju sie starac o dziecko jak same utrudnienia sa .

buziloki babolki kolorowych snow :)

Witajcie,
calogera nie smutaj!!! Wika była ostatnią , która spodziewała się owocnego cyklu a tu tak niespodzianka!! czasem życie bardzo nas zaskakuje i Tobie tego życze..

Anastazja u nas też terminy np. na marzec:baffled:co pozozstaje? prywatny lekarz niestety. Daj znac kiedy wybierasz sie na wizyte

Miłego dnia baby!!! zrobiłam dziś liste zakupów srodków do czyszczenia , proszków itp. Chyba dziś spłuczemy sie doszczętnie , bo pustki w zapasach:-p

reklama
Czizas, ale mi się dzień zaczął:szok: przylazł jakiś gościu na przesłuchanie i narobił takiej boruty, że szok -> mało się z kumplem nie pobili:szok: trochę musiałam się unieść, a że za bardzo mi nie wolno to musiałam nad sobą panować, ale jakoś poszło:tak: a jeszcze jakaś babka telefonicznie dobija i musiałam ją przez tego gościa spławiać:baffled: mam nadzieję, że jeszcze zadzwoni:tak:

A tak generalnie to właśnie Wacek zadzwonił, że do Chin jednak nie jedzie, ale że w jego pracy wszystko zmienia się zanim człowiek zdąży mrugnąć to jeszcze 100 razy może mi mówić coś innego:crazy:

Aaaaaa kupiliśmy wczoraj super buciki zimowe Bartusiowi z Korneckiego i daliśmy tylko 78,00zł, a buty bardzo porządne, bo już mieliśmy 2 pary i można je porównać gatunkowo z Bartkiem a zdecydowanie tańsze:-) upatrzyłam już fajne na wiosnę, a że Babcia dała kaskę na buciki i zostało to odłożymy i kupimy po nowym roku:-)

Jak tam się ciężaróweczki czujecie???? A jakie testujące macie przeczucia???

Ehh ten rok jakoś nie jest łaskawy dla naszej pracy i wczoraj w nocy zmarła żona kumpla -> nawet 40 lat nie miała i dwójkę dzieci mają, a nowotwór ją wykończył...

Ostatnia edycja:
Do góry