reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamusie w 2012

jak czytam o raku to mnie ciary przechodza i krew zalewa . tak bardzo to smutne gdy dzieci traca rodzicow w tak wczesnie. no tego dranstwa to nie powinno byc . tyle ludzi ostatnio na to umiera mlodych i starych.
nie wiem czy pamietacie kiedys wam pisalam o moim chrzestnym . zdrowy czlowiek z dnia na dzien dowiaduje sie ze ma raka mozgu , po tygodniu operacja po ktorej praktycznie strocil sluch , chodzic nie moze bo sie non stop przewraca. przezuty do muzdzku i pluc i to wszystko w ciagu 3 miesiecy. i jeszcze do tego rodzina chce go oddac do hospicium bo wuja w nocy spac nie moze a co za tym idzie oni tez. rece opadaja . czlowiek uwaza przez cale zycie ze rodzina go kocha troszczy sie a gdy dzieje sie cos niedobrego to wychodzi mu to bokiem . szkoda ze ludzie nie staraja sie rozumiec chorego tylko patrza by im bylo dobrze i mowia " za co ja mam tak cierpiec" a co wuja ma powiedziec jak jedna noga jest w grobie a szans na wyleczenie nie ma

sorry za takie moje paplanie ale tak mnie jakos naszlo

reklama
witam was widze pisalyscie o mikroskopiw wiecie co mi sie pojawialy do 13dc paprotki codziennie ale raz ich bylo malo raz wiecej od 7dc wiec tez nie wiem ale moj m zauwazyl ze one sie wygladem roznia

a mojego kuzyna dzisiaj jego egoistyczna manipulantka (z którą jest zaledwie kilka miesięcy) wzięła na dziecko. Laska jest w ciąży i oczywiście wszyscy wiedzą, że zrobiła to specjalnie. Ręce mi opadły, zdenerwowałam się strasznie, bo mój kuzyn jest dla mnie jak brat. A dziewczyna jest doszczętnie pozbawiona mózgu i nastawiona na pieniądze. I powiedzcie mi czemu takie idiotki mogą zajść w ciążę, kiedy tego potrzebują, a kobiety, która nie mają na uwadze tylko i wyłącznie własnych celów, muszą cierpieć?

hejj:) 'przelotem przeleciałam przez to co napisałyście

Anastazja
, ręce i cyce opadają na tą naszą "służbę zdrowia" nic tylko za jaja powiesić:szok::szok::-D:-D:-D:-D:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::-D:-D:szok: A zrób sobie jeszcze raz hormony, może cos się pokićkało w laboratorium??

Calogera, myśl pozytywnie, musi być dobrze:tak::tak: innej wersji do siebie nie dopuszczamy:no::no:

nie mam jak więcej poodpisywać, bo moje gizmo dostało dzisaij napadu wściekłości, złości, furii:szok::szok::szok::szok::szok::szok: osiwieję zaraz, albo będę do Was niedługo pisać z psychiatryka:szok::szok::szok::szok::nerd::nerd::nerd::szok::szok::szok:

Wika = taki wiek ;-)
calogera - trzymam kciuki :tak:

co do przeprowadzki, to prawdopodobnie za tydzień, a młody dziś poszedł z tatą do lekarza i ma anginę i antybiotyk :(
a młoda właśnie testuje wytrzymałość skóry na brzuchu mamusi, jakaś taka wieczorna kickbokserka się zrobiła :-D

kuurcze Qcz no to laska pojechała... :szok: no ale ... takie zycie... MY SIE TEEEŻ DOCZEKAMY :-D
Ja się przygotowuje do sesji zdjęciowej "ciążowej" no i tak wygląda w tym momencie mój kącik UPIĘKSZAJĄCY. looool :D

Załączniki

• IMG_2486.jpg
    IMG_2486.jpg
    25,8 KB · Wyświetleń: 30
czesc :-)
wika gratulki, dobrze, ze wszytko w porzadeczku, uwazaj na siebie :-)
Przybywajcie lipcowe dzieciaczki :-D
anastazja idz prywatnie, zreszta chyba nie musisz do specjalisty, wystarczy do dobrej ginki, mi wlasnie moja ginka na zwyklej kontrolnej wizycie powiedziala ze mam isc na TSH i prolaktyne, a bo okres nieregularny, a bo jeden jajnik lekko powiekszony ( jak przy policystycznych)... i takie tam, zrobilam badania, no i okazalo sie, ze TSH w normie, za to prolaktyna jak u kobiet w ciazy :szok::szok::szok: i na pewno w ciaze nie zajde z tak wysoka. Leki mi przepisala...a w trzecim cyklu brania bromka...pac i dzidzius w brzuszku, mimo tego ze staran jeszcze nie bylo :tak: wiesz przy TSH czesto prl jest podwyzszona tez, zrob jedne i drugie badanie, a prl najlepiej z obciazeniem, bedzie miarodajnie :-) i nie poddawaj sie :-)

hejj :)

wymienię dziecię na spokojniejszy model:szok::szok::szok::szok::szok::szok::-D:-D:-D:-D:-D:szok::szok::szok::szok::szok::szok:

szykujecie już dla mnie biały pokój bez klamek, bo już długo z tym moim szogunem nie wytrzymam:angry::angry::angry::szok::szok::szok::angry::angry::angry:

Martolinka, zazdroszczę basenu:tak::tak::tak: od czerwca wybieramy się z koleżanką i jej synkiem i jakoś trafić na ten basen nie mozemy:crazy::crazy::crazy: Bawcie sie dobrze:-):-)

Rozczochrana niczego sobie ten Twój kącik :tak:;-);-):tak:

Trina, zdrówka dla Maciusia aaa i przeprowadzka już tak blisko:szok:

Idę dalej walczyć z Igorem i wiecznym bałaganem w moim domu:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

reklama
Cześć,
ja również rozpoczęłam w tym miesiącu starania. Przez dwa miesiące będziemy próbować na dziewczynkę, a potem to już jak leci ;)

Dużo stresu i niepewności, czy to oby odpowiedni moment, ale ja w życiu wyznaję zasadę że ten kto nie ryzykuje ten nie ma :-)

Za dwa miesiące kończy mi się umowa i powinnam dostać na czas nieokreślony. Mam nadzieję że się po drodze nic nie wydarzy i umowę dostanę a nie wyląduję na lodzie. Najbezpieczniej byłoby poczekać do stycznia, ale wolałabym mieć termin porodu latem bo wtedy miałabym mamę do pomocy.
No ale ja sobie mogę wyliczać a życie i tak samo zweryfikuje :rofl2: Kto wie ile będę musiała się starać :dry:

Jeszcze żeby było zabawniej to zawsze miałam cykle 26 dniowe a ostni był 29 dniowy poniewaz 3 tygodnie bralam antybiotyki na zapalenie płuc. Wszystko mi sie rozlegulowało i teraz nie wiem kiedy mi wypadnie owulacja wiec nie wiem kiedy sie starac na tą dziewczynkę :rofl2:

No to tyle co o mnie :-p lecę z Matim do sklepu a potem się jeszcze na pewno odezwę ;)

QCZ- myślę ze chłopak jest dorosły i wie co robi. Skoro z nią jest i będą mieli dziecko to widocznie jest w niej zakochany. Jeśli jest nią zaślepiony i nie widzi jej wad to kiedyś to wyjdzie i będzie sie uczył na własnych błędach. Ja jestem za tym, żeby się innym do życia nie wtrącać.

Do góry