reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie w 2012

Izulka jak ja mogłam przeoczyć Twój post o tym że w ciąży jesteś, jakoś systematycznie przy każdym przeglądaniu bb uciekały mi sprzed oczu. Biję się w bolące piersi i proszę o wybaczenie
Boshhhh jak ja się cieszę :-D:-D:-D

Oj Syneczki, przesadzasz ;D Wybaczam haha ;) Fajnie że sie cieszysz :)

Dziękuje Wam babeczki za wsparcie :**

reklama
Hop hop hop, no co Wy wszystkie w zimowy sen zapadłyście czy jak ?:crazy:
Izula - wika jest lipcówką :tak:
liv - fajna taka zabawa, to i kobiety i mężczyźni pojedynczo biegaja? czy można np. parami? Ja się orientuje w metrze w Moskwie co dla niektórych jest wyzwaniem , ale kierunki północ- południe mylę :-D:-D
p.s. Przypominam się o głosiki - głosik z ranka jak śmietanka :-D:-D

Dzień doberek:-D
Anastazja głosy oddane:-)
No właśnie nie wiem gdzie się wszystkie podziewają:szok: ruch tu ja w ulu:-p

Dziewczyny w ten weekend są w Tesco noce z 25 na 26 i z 26 na 27 listopada, że zabawki 50% taniej, a te 50% w bonach się dostaje i potem na zakupy można wykorzystać:tak: ja chyba się skuszę i pojadę kupić Bartixowi klocki lego, bo dla Błażeja prezent już mam:-D

Dziękujemy :tak: kurczę a ja nie mam dla kogo zabawek kupić , zresztą nie mam za co nawet. Ale okazja niezła :tak::tak: A ja chyba dzisiaj @ dostanę bo już w kościach czuję :-D:-D

Widzę, że MEGGY dość wysoko w rankingu:-D jak będę pamiętać to też w domu będę głosować i siostrom powiem:-D mówisz, że czujesz w kościach, a może jednak nie przyjdzie????:tak: czy to mało prawdopodobne????

A to Ty już w pracy siedzisz?:szok: Ja jeszcze w szlafroku, ale w 30 minut się zbiorę i o 9:10 wychodzę do pracy , 30 minut spacerem przez park i już na miejscu będę :tak::tak: w autobusach się duszę , a poza tym oszczędność 2 zł w jedną stronę :-D:-D a może te spacery trochę mojego tłuszczu spalą :zawstydzona/y: Megusia przekazuje podziękowania :laugh2: Starania były a raczej przyjemności :-p i gdyby nie świadomość tego że przy wysokim TSH nie ma szans na ciąże to bym już testowała, a tak to wkurzam się że pewnie przez leki mi rozreguluje się @ , bo dzisiaj już 33 dc albo 32 jakoś tak :szok: a z ranka takie brunatne plamienia się pojawiły , takie delikatne no i ten ból brzucha. :baffled:

A to Ty już w pracy siedzisz?:szok: Ja jeszcze w szlafroku, ale w 30 minut się zbiorę i o 9:10 wychodzę do pracy , 30 minut spacerem przez park i już na miejscu będę :tak::tak: w autobusach się duszę , a poza tym oszczędność 2 zł w jedną stronę :-D:-D a może te spacery trochę mojego tłuszczu spalą :zawstydzona/y: Megusia przekazuje podziękowania :laugh2: Starania były a raczej przyjemności :-p i gdyby nie świadomość tego że przy wysokim TSH nie ma szans na ciąże to bym już testowała, a tak to wkurzam się że pewnie przez leki mi rozreguluje się @ , bo dzisiaj już 33 dc albo 32 jakoś tak :szok: a z ranka takie brunatne plamienia się pojawiły , takie delikatne no i ten ból brzucha. :baffled:

Kochana ja już w pracy od 7:00:-p no, ale wolę przyjść na rano i o 15:00 do domku:-D miałam mieć jutro i w piątek na 13:00, ale byłabym sama, więc to bez sensu i się zamieniam na rano:tak: a przy tym TSH to szanse na ciążę są zerowe, czy jakieś małe prawdopodobieństwo jest??? No pewnie spacer dobra rzecz, a przy tym zaoszczędzisz:-D

reklama
Anastazja Sowinka zadała dobre pytanie... tez jestem ciekawa? przy tsh nir ma szans na zajscie w ciaże? czy istnieje jakas iskierka nadziei że dzidzius jednak bedzie...?

U mnie bieeeeda.... w poniedziałek minął rok jak Oliverek nas opuscił... od wczoraj mam takie zapalenie krtani że znowu musiałam zostać w domu bo nie moe mowic a w pracy tego ode mnie sie wymaga... musze zażywać leki no i czuje w kosciach że na dniach przyjdzie @... ma byc w piątek albo w sobote i tak bedzie niestety bo w tym cyklu to juz druga choroba.... masakra...

Do góry