Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

muszę częściej na spacery chyba chodzić
), a po drugie jak można poprzypalać np ruszty i tego nie umyć, tylko dalej na tym piec czy gotować
no w pale mi się to nie mieści, przecież to wszystko strasznie śmierdzi 
a wieczorem wracamy do Gda.
odkąd zrobiło się zimniej to nie jeżdże na rowerze a chodzę na nogach , super spacer z ranka:-):-):-)

Dziewczyny , Ja mam prośbę, w sygnaturce jest link do konkursu w którym startuje moja pupilkowa, czyt. kotka Meggy , proszę zagłosować na nią, trzeba 5 razy nacisnąć głosuj za , najlepiej codziennie, ale wiem że to męczące także pozwolę się przypominać co jakiś czas
Sowinka - jak u Ciebie idą staranka?
a staranka są i to bardzo intensywne -> jak Wacek jest w domu

Podziękowania dobra kobieto
a gdzie będzie F1?
ja mam zamiar kupić bilet na F1 na Węgrzech, bo tam jest najbliżej i nie będzie problemu, żeby dojechać
a niech małż się nacieszy
Ja pracuje m.in. z biurami Mega Travel i Creative Travel - oni mają takie bilety, ale nie wiem czy na raty też sprzedają.
temperatura plusowa, zero deszczu, sloneczko codziennie swieci, jak na razie nie jest zle, jak dla mnie to do swiat niech tak bedzie :-)
na kolejna wizyte nie kazala mi robic zadnych badan, pewnie dopiero przed swietami zrobie

tylko trochę mnie nie było a Ty już 28 tydzień ?
podkręciłas sobie suwak 
No pogoda w tym roku rewelacyjna na jesieni , ale żeby nam w sylwestra deszcz nie spadł
no i żeby zima się prze to nie przedłużyła