reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie w 2012

reklama
hejka!
Bunny - no molestować, molestować :tak:
Anastazja - a już bierzesz te leki?
Liv - ja teraz ledwo co sie kulam, zastanawiam się co będzie dalej :zawstydzona/y: muszę częściej na spacery chyba chodzić

Właśnie patrzę przez okno, że coraz większa mgła, niedługo nic nie będzie widać :no:
Co do nowego domku, to i ok i nie ok. Bardziej ok będzie w lecie, jak będzie można na taras wyjść. NA razie oswajamy się z ogrzewaniem i nie ma bata, będziemy chyba głównie kominkiem grzać, bo gazu strasznie dużo schodzi. No i jeszcze mam parę rzeczy do doczyszczenia, a za bardzo nie mam ochoty i siły. Swoją drogą stan, w jakim była kuchenka i piekarnik był dla mnie porażąjący. Nie jestem jakąś perfekcyjną panią domu, ale są pewne granice. Poprzednicy wynajmowali chałupke przez rok i tak zapuścili, że szkoda słów. Ja rozumiem, że to nie ich, ale po pierwsze nawet nie swoim rzeczom należy się szacunek (mam wrażenie, że w moim otoczeniu tylko ja z takim podejściem zostałam :zawstydzona/y:), a po drugie jak można poprzypalać np ruszty i tego nie umyć, tylko dalej na tym piec czy gotować :szok: no w pale mi się to nie mieści, przecież to wszystko strasznie śmierdzi :no:
M praktycznie cały zeszły tydzień nie było, jakaś taka samotna i opuszczona się czułąm. I tak myślałam, że tak samo będzie jak młoda się urodzi i dół gotowy. Z resztą, M nawet jak jest, to jakby go nie było. Jakoś tak nie możemy się ostatnio dogadać. Maciek smarka od piątku, wczoraj zostawiłam go w domu, dziś w nocy już było dużo lepiej, spał i nie kasłał, więc poszedł do przedszkola do obiadu. Ale o ile wczoraj chciał, to dzis histeria z rana, że on z mamą zostaje :-( a ja jutro po południu muszę go zostawić i jadę z M do Wawy, mam lekarza w czwartek. Wyniki wczoraj robiłam i odbierałam, no i wszystko w normie. Mam tyle do zrobienia pojutrze, że nie wiem jak się wyrobię :no: a wieczorem wracamy do Gda.

Ja już piszę z pracy :tak::tak: odkąd zrobiło się zimniej to nie jeżdże na rowerze a chodzę na nogach , super spacer z ranka:-):-):-)
Trina - tak biorę euthyrox 75 mg , byłam 4 listopada u gina i pokazałam mu wyniki , co prawda nie ma specjalizacji endokrynologa, a szkoda :-( , to i tak powiedział że przy takim poziomie bez zastanowienia mi przepisze. Bo oczywiście dopiero na 20 grudnia udało mi się zapisać do lekarza, a na prywatnego póki co nie mam kasy :-( Zgadzam się że niektórzy uważają że jak nie ich to myć nie będą i dbać, na studiach w wielu miejscach mieszkałam także różne rzeczy widziałam. No ale gotować w takim syfie?:szok:
Dziewczyny , Ja mam prośbę, w sygnaturce jest link do konkursu w którym startuje moja pupilkowa, czyt. kotka Meggy , proszę zagłosować na nią, trzeba 5 razy nacisnąć głosuj za , najlepiej codziennie, ale wiem że to męczące także pozwolę się przypominać co jakiś czas :-D:-D
Sowinka - jak u Ciebie idą staranka?
patrycja - nie smutaj się, święta idą , Mikołaj przyjdzie z workiem prezentów :tak:

Dziewczyny , Ja mam prośbę, w sygnaturce jest link do konkursu w którym startuje moja pupilkowa, czyt. kotka Meggy , proszę zagłosować na nią, trzeba 5 razy nacisnąć głosuj za , najlepiej codziennie, ale wiem że to męczące także pozwolę się przypominać co jakiś czas :-D:-D
Sowinka - jak u Ciebie idą staranka?

Anastazja ja już zagłosowałam 5 razy, bo tyle można w ciągu doby:-D a staranka są i to bardzo intensywne -> jak Wacek jest w domu:-p:-p

Właśnie wyczaiłam stronę, na której można kupić bilety na F1 na raty, więc się chyba skuszę, bo na raz to trochę dużo kaski:szok:

Nie jestem w temacie F1 , ale sobie zerknęłam kiedy to jest - dopiero w lipcu ??:szok: Ja pracuje m.in. z biurami Mega Travel i Creative Travel - oni mają takie bilety, ale nie wiem czy na raty też sprzedają.

czesc wszystkim :-)
No, ja tez jestem zadowolona z listopada w tym roku :-D temperatura plusowa, zero deszczu, sloneczko codziennie swieci, jak na razie nie jest zle, jak dla mnie to do swiat niech tak bedzie :-)
Lelek dziekuje :-) Napisz co tam wiecej u Was
Liv ostatnia morfologie robilam 3 tygodnie temu, wszystko w porzasiu jest, a te krwawienia tak nagle sie pojawily :crazy: na kolejna wizyte nie kazala mi robic zadnych badan, pewnie dopiero przed swietami zrobie
Bidny szczur :-( kupisz nowego :-p
anastazja &&&&&&

reklama
maron - te kciuki to za kotka rozumiem :-D:-D tylko trochę mnie nie było a Ty już 28 tydzień ? :szok: podkręciłas sobie suwak :-D:-D No pogoda w tym roku rewelacyjna na jesieni , ale żeby nam w sylwestra deszcz nie spadł :confused2: no i żeby zima się prze to nie przedłużyła :tak:

Do góry