Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Witam
mysle, ze jest nas tu bardzo duzo ja jestem tu od ponad 5 lat, nasze malenstwo przyjdzie na swiat w sierpniu.
jakie szpitale w HH polecacie??
pozdrawiam wszystkich
czesc,
polecam Ci AK Altona, tam rodzilam swoich dwoch synkow. Swietna i kompetentna opieka, super wyposazenie i co najwazniejsze oddzial opieki intensywnej dla noworodkow.
Niestety o Reinbek nic nie wiem, moze przejdz sie do tego szpitala i pobierz kilka folderow, lub poszukaj opinii w necie. Napewno cos znajdziesz. Mozesz rowniez zapytac swojego ginekologa, jaka klinike by polecal.
mojaa lekarka polecila mi go wlasnie, tylko mysle ze opinie matek sa lepsze dlatego wole popytac na forum.
ale musze pojechac tam, moze maja infoabend czy cos takiego
Ja jestem z Billsted a dokladnie za Bilsted niedaleko Mümmla. Moja kolezanka jest wlasnie w ciazy mieszka na mümmlu i zastanawia sie nad rodzeniem w Marienkrankenhaus gdzie rodzla pierwsze dziecko albo bliziutko nas bo w Bethesda Szpitalu na Bergedorf. Podobno ten szpital jest super.
moja polozna i moja gin odradzaly mi Marienkrankenhaus. powiedzialy ze jakies 2 lata temu to byl najlepszy szpital w hh, ale zminilo sie kierownictwo. i teraz jest dwoch glownych i ida na ilosc a nie na jakosc. bylismy na tym infoabend w reinbek i bardzo sie nam podoba. chyba zdecydujemy sie na ten szpital. ale bardzo dziekuje za informacje.
ja nie mam pojecia jak jest w Marien, bo mimio iz jestem z Billsted rodzilam na Harburgu i sobie chwale bardzo.
A jaka masz polozna, Polke?
Ja mialam Nowakowska super babka wlasnie pracuje w Marien
Ale z tego co wiem dziwczyny sobie bardz chwala ten szpital niedwno rodzila tam moja koleanka mi mowi ze super personel, opieka i w ogole
tak, moja polozna jest rowniez polka - Kaczmarek. swietna babka.
my jednak zostaniemy przy Reinbek. jesli chodzi o polozenie, to tam jest napewno ladniej
mam pytanie, czy dostalas moze jakas pomoc od miasta? caritas? diakonische werk?