reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamusie z Łodzi

Aga, dzieki za pomoc. Chociqaz nie wiem czy da rade 3 foteliki zamontowac w samochodzie :)
ANETAS tramwaje na Olechowie nie jeżdżą.Musielibysmy chyba dojechać autobusem 98.
Tylko,ze gorzej z terminem, bo weekendy mamy przewaznie zajete.Poniewaz w tygodniu tata pracuje, wiec sobota i niedziela to jedyne dni kiedy spedzamy rodzinnie.
W zasadzie dwa najblizsze to mamy zaplanowane.No, ale zobaczymy moze uda sie cos pozamieniac.
Jak juz bedzie znany termin, to bede sie martwic.

reklama
Widzę, ze Agawa też pojechała do Ustki ;D Ja jeszcze trafiłam na ładną pogodę, więc prezentuję mały fotoreportaż:

Pierwszy oddech morską bryzą i od razu sen.. :).
dscn5410pa4.jpg

Mama się cieszy, że śpię...ale jeszcze nie wie, że w nocy będę wolał zabawę ::)
dscn5419ye8.jpg

Gdyby nie faceci wołający: "cola..zimna cola" i "bułki słodkie, paluchy...komu" spałbym sobie tak non stop :p
dscn5440lg0.jpg

Nie ma jak u mamy...choć nawet tu mnie razi to cholerne słońce... ::)
dscn5442bg9.jpg

Widok jak widok...też coś :(
dscn5448nm9.jpg

Nie będę się uśmiechał...wolę się przytulić ;)
dscn5452pw7.jpg

Całkiem fajnie na tej plaży... ;D
dscn5489zh0.jpg

A jak już mama jest obok to jest fantastycznie... ;D
dscn5505yv1.jpg

Aż chce mi się śmiać i fikać...Słońce już nie jest takie ostre...nawet mogę się poopalać...już po 17.00-tej
dscn5507kf3.jpg

W hotelu też jest ok, zabrali ze sobą nawet moją grzechotkę i z wdzięczności nauczyłem się ją trzymać ;D
dscn5546uw4.jpg

Aaa Agawa nie wiem, czy już wiesz, ale Gabrysia u mojej sąsiadki (z cudną psiną Zorką) urodziła się 22 lipca. Ważyła 2600g i mierzyła 53 cm. Mając wspólny temat dzieciowy (ja niestety nie posiadam juz psa i wcześniej nie miałam tematu i okazji) parę razy już rozmawaiłyśmy. Mam nadzieję, że i Ciebie kiedyś na spacerze spotkam. ;D

Julcia! Słiczny synuś! Mamusia też! ;) Mam nadzieję, ze będziesz na spotkaniu? Mamusiagusiu! Jak nie te dwie soboty to następna. To będzie chyba 2gi września. To już z takim wyprzedzeniem, że każda zaraezerwuje ten czas. Dziewczyny co wy na to?

halo ! co tu tak cicho ???

czy ktos wie kiedy ten ogródek jordanowski otworzą? tam są takie fajne zjeżdżalnie...

anetas jak tam u was?

Mnie termin 2 września odpowiada. Jeśli nie wypadnie mi akurat dyżur w pracy stawię się napewno.

Anetas!

Chętnie bym ci pomogła w kwestii opiekunki, ale niestety nie mam doświadczenia w tym względzie. Moja córeczka zostaje na zmianę z tatą i babcią.

Julcia!
Superatowe fotki.
Oj kiedy ja ostatnio byłam nad morzem , bedzie już ze 3 lata. Wcześniej preferowalismy z mężem czynny wypoczynek na górskim szlaku. ;D Teraz przynajmniej w ciągu przyszłorocznych wakacji trzeba będzie zmienić przyzwyczajenia. Zresztą chętnie dla odmiany pojadę poleniuchować nad Bałtykiem. :D

reklama
Do góry