Drogie Panie
W sobotę ma padać pomiędzy 15 a 24 (deszcz ciągły).. temperatura ok. 18 stopni - odczuwalna ok. 13 stopni ponieważ
bedzie wiało z północnego zachodu.. ciśnienie ok 1018 hPa (kawa chyba nie bedzie potrzebna

) a niebo pokryte chmurami wysokimi i niskimi więc może jednak przelotnie popadać
Agatko,
Ja bym balonika przwiązała do wózka ale Julka juz w wózku nie chce siedzieć

..pomysł jest fajny.
Agusia,
Nie znam dobrego dziecięcego chirurga - dobre wrażenie na mnie zrobił młody chirurg z CZMP z pawilonu pediatrycznego ale nazwiska nie pamiętam - muszę sięgnąć do archiwum badań (zostawiłam w Piotrkowie u rodziców) i w sobotę mogę ci dopiero powedzieć. Ma podejście do dzieci i nie jest jeszcze przesiakniety rutyną.. stara się i angażuje bardzo w to co robi.
U Julki w moczu znaleziono erytrozyty 12 w polu widzenia - świeże do tego leukocyty - 8 w polu widzenia i najgorsze - białko 25 mg/dl.. aktualnie jest na Furaginie i po niedzieli robimy kolejne badanie.. bardzo się martwię ponieważ ma podejrzenie przepuszczalności kłębuszków nerkowych

A tak pilnowałam, kontrolowałam.. miała poszerzony kielich nerkowy ale ostatnie USG wykazało, że jest już prawidłowej wielkości i nie ma zastojów moczu więc wypisano nas z poradni nefrologicznej.. natomiast badanie moczu ewidentnie świadczy, że na jego wynik miała wpływ jakaś stara sprawa - przeoczona.. spać nie mogę.. bardzo się martwię..
Jak nie zwariuję do soboty to przyjdę z czerwonym balonikiem w przeciwnym wypadku mój znak rozpoznawczy to będzie biały kaftan
Pozdrawiamy serdecznie,