Padiqq o ile będziesz miała okazję... słyszałam na sieci plotki, że mają w ogóle zamknąć ten szpital niedługo...
A gdzie dokładnie słyszałaś takie rewelacje?
Tak się składa ,że jestem w stałym kontakcie z lekarzem z tego szpitala i nie dotarły do mnie takie pogłoski. No , ale może masz lepsze informacje.
Co do zdania na temat opieki szpitalnej , to ja uważam ,że ilu pacjentów tyle będzie opinii. Nigdy wszystkim się nie dogodzi.
Współczuję matkom , które straciły dzieci i sama nie chciałabym być w ich sytuacji. Ktoś napewno za to odpowie pod warunkiem ,że sąd uzna winę szpitala. Przedstawienie zarzutów jeszcze o tym nie przesądza.
.
Warunki sanitarne takie sobie, wiele oddziałów w strasznym stanie wymagało natychmiastowego remontu. Moi rodzice jak przyjechali mnie odwiedzić, to byli przerażeni. Opieka przedporodowa świetna, ale na noworodkach klops. Podejrzewam, że dopiero po aferze wzięli się ostro za ten szpital. Ale macie rację, że ile ludzi tyle opinii.
Chociaż mój poró,jk to stwierdziła położna był dość specyficzny i...zabawny...;-) Może dlatego tak fajnie go wspominam...