reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamusie z Łodzi

Leika - a jaki masz wozek? bo ja po wozkach rozpoznaje mamy :-D ja w kazdym razie mam granatowy, na razie gondolke, ale chyba na weekend zmienie na spacerowke. a poza tym jestem wysoka brunetka z kreconymi wlosami sredniej dlugosci. jakbyc mnie rozpoznala, to podejdz koniecznie :tak:

ja dzis ide do kina z mama na "testosteron". jestem strasznie podekscytowana, bo to moja pierwsze wyjscie do kina od urodzenia Ninki :-)

milego dzionka dla wszystkich Lodzianek!!!

reklama
gufi - spacerówkę X-lander'a :) To będziemy się wypatrywać następnym razem :)
Spacerujesz sama, czy z innymi mamami w grupie?

witam wszystkie mamy z łodzi!!!!!!!
mam pytanie do was. czy któraś mieszka na retkini albo wie lub słyszała cos na temat żlobków na retkini. konkretnie chodzi mi o dwa. żłobek nr 28 na wyszyńskiego przy lodowisku i żłobek na marusarzówny. od września bede musiała najprawdopodobniej posłac małą do któregoś z nich . dajcie znac jeśli coś wiecie w tym temacie. z góry wielkie dzięki i buziaki dla wszystkich.:happy:

Leika - to nie wiem czy przypadkiem sie nie mijalysmy :-) bo na pewno widzialam jakas mame z x-landerem. blondynka, dlugie wlosy w kitke i ciemne ubranie???

Siaśka, czy czasem zaglądasz do Źródliska, czy to dla Ciebie za daleko? Mam zaprzyjaźnioną mamę z osiedla przy stawie, ale Ty chyba masz dalej? W parku przy Tatrzańskiej biegałam jak byłam malutka (przed podstawówką), bo mieszkałam na Rodakowskiego. A teraz Źródliska. Pozdrawiam.

Leika - no to nastepnym razem jak zobacze ta mame z x-landerem, to podejde. najwyzej sie pomyle :-D ale cosik chyba pogoda spacerowa sie popsula :-(

icon1.gif
Odp: Mamusie z Lodzi.
witam wszystkie mamy z łodzi!!!!!!!
mam pytanie do was. czy któraś mieszka na retkini albo wie lub słyszała cos na temat żlobków na retkini. konkretnie chodzi mi o dwa. żłobek nr 28 na wyszyńskiego przy lodowisku i żłobek na marusarzówny. od września bede musiała najprawdopodobniej posłac małą do któregoś z nich . dajcie znac jeśli coś wiecie w tym temacie. z góry wielkie dzięki i buziaki dla wszystkich.:happy:

reklama
Do góry