reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Mamusie z Łodzi

Tak, jestem za.. dałam się ponieśc emocjom, bo przyznacie, ze temat emocjonujący, jakkolwiek się go ocenia.. na dodatek nic nie zmienimy w tej materii, a tylko nerwy sobie popsujemy.. Życzę wiec zdrowia, by nie musieć się spotykać ze służbą zdrowia.. przynajmniej dopóki strajkują. Pozdrawiam.

reklama
czy tutaj ktos jeszcze zaglada??:no: Siedze sobie w domku, i nie mam z kim pogadac, Zosia bawi sie w pokoiku z kolezanka, maz gdzies wybyl i mnie sie strasznie nudzi....:oo2:Na podwurku same kaluze, poza tym po dzisiejszej burzy musze troche ochlonac bo mialam 3 zawaly serca:-D:wink:

My dzisiaj wróciliśmy z tygodniowego pobytu w Ustroniu Morskim. Pogodę mieliśmy super, Wiktoria się opaliła, chociaz leżała w wózku pod budką. Szkoda tylko, że to tak szybko zleciało. Ale może jeszcze się wybierzemy w tym roku.

Jakie tu ciekawe tematy się zaczęły. My idziemy w piatek do lekarza do przychodni, ale i tak chodzimy co trochę prywatnie. I wcale nie żałuje że płacę za wizytę która prywatnie trwa godzine a w przychodni niestety 5-10 minut bo jest tyle dzieciaczków.

Padiqq- gratuluje synusia:-):-) My też byśmy chcieli mieć drugiego synusia, ale zobaczymy, jeszcze trochę musimy poczekać, jak Wiktoria podrośnie

My planowalismy w tym roku wyjazd nad morze, ale niestety znowu pojedziemy w gory, dla mnie bomba ale chcialabym zeby Zosia zobaczyla morze i pooddychala troche innym powietrzem.:tak:

Serdecznie zapraszamy na uroczystość zaślubin, która odbędzie sie dnia 23.06.2007 o godzinie 18 w Parafii p.w. Matki Boskiej Szkaplerznej i św. Wojciecha w Lipce.
smile.gif
smile.gif
smile.gif
smile.gif
smile.gif

Serdecznie zapraszamy na uroczystość zaślubin, która odbędzie sie dnia 23.06.2007 o godzinie 18 w Parafii p.w. Matki Boskiej Szkaplerznej i św. Wojciecha w Lipce.
smile.gif
smile.gif
smile.gif
smile.gif
smile.gif

Dzwony biją jak szalone, Marsz weselny w uszach brzmi. Młody mężu przytul żonę, Niechaj cała ziemia grzmi. Młoda żono przytul męża, Twej miłości barwny kwiat. Nie potrzeba Wam oręża, U stóp macie cały świat.

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO NA NOWEJ DRODZE ŻYCIA I OBYŚ JAK NAJSZYBCIEJ ZOSTAŁA SZCZĘŚLIWĄ MAMĄ!!!!!

Ja wlasnie wrocilam od lekarza, bo moja Zosia od wczoraj brzydko kaszle i miala wieczorem temperature,zadzwonilam rano zeby sie zarejestrowac ale okazalo sie ze dzisiaj jest ogolny strajk lekarzy:tak:ale mila pani powiedziala ze mam przyjsc to pewnie mnie przyjmie pediatra, wypisala stos recept (przynajmiej apteki duuuuzo zarobia) i jak przyszlo do placenia to myslalam ze zejde na zawal serca:-) 100 zl bez 2 groszy, a to bez antybiotyku bo na takowy jak stwierdzila pani doktor za wczesnie i moze uda sie go uniknac.
Duzo zdrowka i sloneczka no i odzywajcie sie :-D

reklama
Do góry