reklama

Mamusie z Łodzi

mam pytanie do mam chlopczykow:pani doktor stwierdzila ze moj syn ma malutka dziureczke na siusiaczku ale zeby poki co nic z tym nie robic,ze poczekamy jeszcze troche a jak sama sie nie odlepi to pojdziemy z tym do chirurga-tak wiec troche sie przestraszylam!!! Wkurzylam sie bo nie kazala od samego poczatku obciagac siusiaczka a teraz mowi ze chirurg!!! A jak bylo u Was mamusie swoich synusiów????

reklama
mam pytanie do mam chlopczykow:pani doktor stwierdzila ze moj syn ma malutka dziureczke na siusiaczku ale zeby poki co nic z tym nie robic,ze poczekamy jeszcze troche a jak sama sie nie odlepi to pojdziemy z tym do chirurga-tak wiec troche sie przestraszylam!!! Wkurzylam sie bo nie kazala od samego poczatku obciagac siusiaczka a teraz mowi ze chirurg!!! A jak bylo u Was mamusie swoich synusiów????
Cześć
ja wprawdzie jeszcze nie urodziłam ale... wczoraj na TVN Style był program i jeden z tematów dotyczył właśnie tego tematu. Lekarz mówił, że można odciągać skórkę koło 10/11 miesiąca np delikatnie w czasie/po kąpieli. Dla kontroli można tego chirurga odwiedzić - może coś mądrego powie:tak:

Tu znalazłam info też:
Do mam chłopców z problemem siusiaka [Archiwum] - Forum dziecko-info.com
Jak dbać o siusiaka [Archiwum] - mamacafe.pl - portal młodej mamy

ja generalnie chłopakom nie ruszam tego. Starszy synek przez długi czas miał małą szparkę ale potem wszystko doszło do normy

no wlasnie mnie instynkt podpowiada zeby nie ruszac a z drugiej strony nie chcialabym tego zaniedbac zeby moj synek pozniej byl ciety!!! i taki kocioł w glowie!!!

Cześć,

jestem tu nowa. Mam pytanie, czy możecie polecić jakiś żłobek na Widzewie Wschodzie? Ewentualnie Teofilów?
Niestety niebawem będę musiała oddać moją niunię do takiej placówki i jestem przerażona :(

serdecznie dziękuję za wszelkie wskazówki.
magda

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry