reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamusie z Łodzi

reklama
dymelek nie mam zamiaru się żegnać z forum, ale teraz coraz mniej czasu. Mój mąż teraz zaczął szukać pracy na dolnym śląsku i chciałby się tam przeprowadzić... hmmm....
Mała dzisiaj lepiej już, ale płaczliwa nadal. Jedynka druga lada moment się wybije i to pewnie dlatego.
Zea współczuję przejść z maleństwem, uściskaj Darusię mocno.

Ehhh ja trochę podłamana jestem, bo szukam pracy w przedszkolu lub szkole i wszędzie chcą z doświadczeniem min 3 lata ;/ a jak po szkole zdobyć doświadczenie jak nigdzie przyjąć nie chcą :(

zea spółczuję ci problemów z małą. Mam nadzieję, że szybko dojdziecie co się dzieje. Jak dziecko jest chore, to tak jakby caly dom był chory....
Jeżeli możesz to pisz co u was się dzieje.

Zea zdrówka dla małej i tak,tak,melduj,jak sytuacja na froncie
Przebadajcie siuśki małej profilaktycznie

Ło ,Kinia1,aż tam byś się wyniosła ? O_O

hej,
za nami 3 noc z temperaturą. Ale jak mała tylko dostanie coś na gorączkę i jej spadnie to zaczyn tak szaleć jak nie wiem. Teraz czekam na siku i jadę jej zrobić mocz, posiew i CRP (świadczy o stanie zapalnym w organizmie). Wyniki po 2 godzinach. Mam jeszcze skierowanie do szpitala, ale sama już nie wiem czy to dobry pomysł jest. Dziecko będzie jeszcze się źle czuło z powodu obcego miejsca, łóżeczka, będzie musiała cały czas leżeć z wenflonem w łapce. Taki dodatkowy stres to chyba nie jest dobry pomysł. Zastanawiam się tez nad wezwaniem do domq jakiegoś super - specjalisty - dr. House by się przydał. ehh, najgorsza jest ta bezsilność
p.s. wydaje mi się, że to są te cholerne zęby - ekstremalnie idą jak nie wiem

Zea - może faktycznie do domu kogoś wezwij, moze jakiś antybiotyk mała dostanie i jej przejdzie? Wtedy obeszłoby się bez szpitala, który dla dziecka będzie pewnie stresem.

Moja Amelka kataru dostała z dnia na dzień:eek:
Na szczęście ma już 3 lata i umie smarkać jak dorosły człowiek, więc wszystko wydmu****e.

Pozdrawiam mamuśki :)

PROMOCJA NA SESJĘ ZDJĘCIOWĄ CIĄŻĄ/NOWORODEK

wyniki mam - CRP i leukocytyw bardzo wysokie, czyli jest stan zapalny. Tylko czego?
Jutro rano przyjdzie lekarz - bardzo polecany (szef czegoś tam w ICZMP). Zobaczymy. A do szpitala nie chce - wylęgarnia zarazków, no i wiadomo jak polskie szpitale działają...
p.s. ja mam przeczucie na zęby - zapalenie dziąseł, ale wróżką nie jestem

reklama
Do góry