Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Jeśli chodzi o spacerek to też się chętnie dołączę. Ale trzeba wybrać jakieś miejsce neutralne, by każda Mamusia miała podobna drogę z domu. Niestety, nie wszyscy mogą się z ciężkim wózkiem i rozrabiającym dzieckiem, dostać np na Górną.
Więc może spacerek po weekendzie? Możemy iść na Zdrowie, do botanika, parku poniatowskiego?
okej ale ja jade na zdrowie 2 godziny zgornej.. moze gdzies inndziej np baluty, manuaktura gdzies te okolice, ja tez ma wozek i rozrabiake w nim
wczesniej wam pasowal kaliski teraz nagle nie..
eh..no ja na zdrowie mam stosunkowo bardzo daleko..i jechac z nim tramawajami, autobusami taki kawal jest meczace i dla mnie i dla mnie.
ja skonczylam szkole Alicji Szymańskiej na Gdańskiej
ja jeszczenie wiem ale najprawdopodobniej w matce polce się zaczepię tam mam lekarkę od mojej cukrzycy, zresztą jedną z lepszych w całej polsce polecam kobietki bardzo
Mnie tam Kaliski jak najbardziej pasuje Nie wiem kto był przeciw. Może być Manufaktura. Może to by było najlepsze, ciepło, jest gdzie Dzieciaki przewinąć, itp
hej, jaka tu cisza, jaki spokój...
u nas się chodzenie rozkręca i zaczynamy się nad butami zastanawiać mała od poniedziałku znowu do żłobka i już jej zapowiedziałam, że ma cały miesiąc chodzić
dziewczyny kiedy wasze dzieciaki zaczęły mówić? Bo powoli zaczynam się martwić, że tylko jest "be" i "nie". Tylko te 2 słowa...
Mój Adaś mówi tylko mama, tata, baba i coś w rodzaju dada (niby dzidek). Na kotka woła "cici", a jak chce czegoś to mówi "eee". Może jeszcze "papa" i "nienie". Nie jest tego dużo, ale ja się i tak cieszę. Podobno wytykanie języka jest dobrym ćwiczeniem logopedycznym i grzyzienie twardych skórek od chleba.